100% натуральний рослинний гліцерин - Олея

Гліцерин - інгредієнт біологічний безцінне, отримане з природних джерел, рекомендується в косметичних препаратах для зволоження, пом'якшення та еластики шкіри та волосся. Збільшує здатність шкіри затримувати воду і ідеально підходить для рецептури зволожуючі креми, лосьйони, зволожуючі гелі, шампуні, кондиціонери для губ і волосся та маски для волосся.

ДОСТАВКА 24/48 годин

Безкоштовна доставка для замовлень> 200 лей

рослинний

ЗАДОВОЛЕННЯ ГАРАНТОВАНО

Понад 2000 відгуків про 5 ⭐

гліцерин

нерозбавлений

100% чисті продукти, холодного віджиму, нерозбавлені

гліцерин

ДОПОМОЖІМО РАЗОМ 💝

Олея жертвує 20% податку на прибуток на допомогу аутизму

Вперше гліцерин був отриманий у 1780 р. Із стічних вод, що залишилися при омилення жиру, і в даний час його отримують цим методом або синтезують з пропілену, отриманого шляхом крекінгу олії. Гліцерин легко розчиняється в холодній або гарячій воді і, як правило, розчиняється у складах на водяній бані. Це сильний гігроскопічний актив, він дуже швидко проникає в шкіру, найчастіше входять до складу лосьйонів, кремів або засобів по догляду. Важливим є те, що, гліцерин розчиняється як у воді, так і в спирті, саме тому він широко використовується у косметичній та медичній промисловості.

Він також використовується як розчинник для поліпшення активних речовин рослин у водних мацератах. Гліцерин замерзає при -20 градусах С і дуже сильно випаровується . Він має температуру кипіння 290 градусів.

Для підготовки a щоденні креми ідеально додати гліцерин між 2-5%

Назва (INCI): Гліцерин

Смак: солодкий

Колір: безбарвний

Якість: високоякісний косметичний актив

Запах: нейтральний

Розчинність: нерозчинний в олії, розчинний у спирті та воді

Зберігання: сухе місце, захищене від світла, кімнатна температура

Презентація: скляна тара

Лікувальні властивості: зволожуючий, зволожуючий, захисний, проти зморшок, пом’якшувальний та антибактеріальний.

Гліцерин для шкіри

  • Омолоджує зрілу шкіру зі зморшками
  • Глибоко зволожує що мають наслідки зморшка визнаний
  • Відновлює пошкоджені, тріщини або тріщини тканин
  • пропозиції м'якість і еластичність шкіри
  • Ідеально допомагає утримувати воду в клітинах
  • Утворює захисний бар’єр: допомагає зволожувати та захищати шкіру в погодних умовах, які можуть призвести до сухості шкіри або рук
  • Рекомендується при підготовці рецептів для очищення пір
  • Сприятливий при лікуванні плям та пошкоджень вугрів
  • Надає блиск і яскравість шкіри

Гліцерин для волосся

  • Глибоко зволожує сухе фарбоване волосся
  • Ідеально підходить як інгредієнт у складі шампунів, масок та кондиціонерів для волосся.
  • Лікуйте посічені волосся і сухе волосся

Гліцерин для дому

  • Допомагає розчинити плями на тканинах, залишаючи волокно більш м’яким і оксамитовим
  • Щоб видалити плями з одягу, залиште гліцерин з лимонною олією на ніч і помасажуйте, щоб проникнути волокно.
  • Не застосовувати безпосередньо на шкірі
  • Ексклюзивне косметичне використання
  • Рекомендована концентрація при приготуванні шампунів, гелів для душу та засобів для чищення становить 1-10%
  • У формулюванні персоналізованих рецептів для шкіри рекомендується не додавати більше 10%, оскільки це дасть неприємне, липке відчуття.
  • Для підготовки a щоденні креми ідеально додати гліцерин між 2-5%, 8% можна додати лише для дуже грубих і сухих ділянок
  • Якщо їх мацерація з рослин концентрація 30-70% гліцерину
  • Для формулювання бальзами для губ частка 1-10%
  • Зверніть увагу на дозування продукту в косметиці, яка не вимагає змивання. Якщо концентрація перевищує 10%, вони можуть мати побічні ефекти, включаючи: сухість шкіри
  • Концентрація для креми, олії та лосьйони для тіла є з 1-3%
  • Гліцерин не розчинний у олії, однак він має хорошу дисперсійну здатність у в'язких оліях
  • Не застосовувати безпосередньо на шкірі
  • Використовуйте лише для зовнішнього використання
  • Уникайте контакту з очима
  • Зберігати в недоступному для дітей
  • Не ковтати
  • Зберігати при кімнатній температурі, подалі від світла та вологи

* Обережно! Терапевтичні властивості та використання продуктів Oleya базуються на науковій інформації в літературі, в публікаціях, академічних дослідженнях у галузі фітотерапії та ароматерапії, в хіміко-косметичних книгах та у файлі безпеки постачальника, що відповідає європейському законодавству у галузі косметика. Хоча ця інформація базується на надійних джерелах, вона не повинна розглядатися як рецепти та медичні вказівки, що надаються спеціалізованими особами, і жодним чином не несе нашої відповідальності.