5 переваг олії лаврового дерева та його приготування - доза для здоров’я

Масло бухти пропонує багато переваг, має чудовий аромат і може боротися з інфекціями та покращувати кровообіг. Більш того, приготувати це масло в домашніх умовах дуже просто. Читайте далі, щоб дізнатись як.
Вам потрібна неймовірна ефірна олія, яку ви можете приготувати вдома? Якщо ваша відповідь на це запитання "так", не соромтеся спробувати цей асортимент. Ми представляємо вам 5 найважливіших переваг лаврового масла!
Масло бухти має антисептичні, антибіотичні, знеболюючі та інші властивості. Крім того, цей продукт має чудовий аромат і може використовуватися як в косметичних цілях, так і як природний засіб для лікування різних проблем зі здоров’ям.
У сьогоднішній статті ми покажемо вам, як приготувати лаврове масло. Окрім економії грошей, у вас завжди буде під рукою багаторазовий продукт, який протягом тисячоліть використовується як природне лікування.
Для греків та римлян лавр символізував перемогу (лаврове листя також називали лавровим). Дотримуючись інструкцій нижче, ви зможете скористатися найважливішими перевагами лаврового масла.
Якщо ви намагаєтеся зробити оливкову олію, дуже важливо запастися терпінням. Потрібно залишити суміш просочуватися на 40 днів. Не соромтеся спробувати наступний рецепт сьогодні!
5 переваг лаврового масла
В інших статтях я показав вам, як Масло бухти підтримує розслаблення, зменшує стрес і заспокоює розум і тіло.
Ця рослина надає неймовірний аромат стравам, до яких вона входить, включаючи страви на основі м’яса або рису та певних соусів. Ви можете не знати, що олія лаврового дерева має різні терапевтичні цілі.
1. Розслаблення м’язів
Ми почнемо перелік переваг олії лавра з розслаблення м’язів. Він має судинозвужувальну дію, що підтримує скорочення та розслаблення нервових імпульсів. Більше того, лаврове масло може регулювати кровообіг.
2. Зниження температури
Коли ви застудитесь або захворієте на грип, вдихайте пари лаврового масла або змочіть електричну подушку цим чудовим засобом для грудей.
- Масло бухти бореться з інфекціями, пов'язаними з холодом.
- Цей продукт регулює температуру тіла і стимулює потовиділення, коли у вас температура.
3. Антибіотична дія
Вам це точно буде цікаво лаврове масло має чудові антибіотичні властивості. Завдяки їм цей продукт пригнічує ріст багатьох мікробів, бактерій та грибків.
Ви можете використовувати лаврове масло для очищення травм, опіків, пухирів та будь-якого іншого типу рани. Крім того, лаврове масло не викликає небажаних побічних ефектів. Варто завжди мати під рукою цей засіб, особливо для лікування невеликих ран, до яких схильні діти.
4. Користь лаврового масла для шкіри
Кілька лаврових листків можуть допомогти вам мати здорову шкіру. Приготовлена з них олія багата на вітаміни, мінерали та антиоксиданти. Всі ці поживні речовини корисні з точки зору догляду за шкірою.
Не можна забувати, що лаврове масло має протизапальну та протимікробну дію. З їх допомогою ми можемо підтримувати шкіру чистою і виводити токсини, які старіють і завдають шкоди.
5. Стимулювання росту волосся
Масло бухти - ідеальний засіб для прикраси волосся.
- Він діє як природний засіб проти лупи.
- Маючи здатність покращувати кровообіг, цей продукт підтримує здоров’я шкіри голови та стимулює ріст волосся.
- Ефірне масло може допомогти вам позбутися від вошей.
Як зробити лаврове масло в домашніх умовах
інгредієнти
- 1 ½ столової ложки (15 г) лаврового листя
- 1 склянка (200 г) олії солодкого мигдалю
- Скляна ємність ємністю не менше 200 мл
Спосіб приготування
Ви здивуєтеся, як легко приготувати лаврове масло. Але майте на увазі, що, крім перерахованих вище, вам потрібен неодмінний інгредієнт: терпіння. Потрібно залишити суміш просочуватися на 40 днів.
- Спочатку ретельно вимийте скляну ємність.
- Потім покладіть в неї лаврове листя. Переконайтесь, що вони чисті та не додайте ніяких інших компонентів рослини.
- Поклавши лаврові листи в миску, залийте їх маслом солодкого мигдалю.
- Нарешті, закрийте ємність щільною кришкою і залиште суміш просочуватися на 40 днів.
Трохи терплячи, ви отримаєте справді неймовірну ефірну олію!