Avon - Advance Techniques Незмивна процедура з аргановою олією для всіх типів волосся

Середній ризик *
* Відповідно до голосів користувачів
Компанія: Косметика Avon
Опис Avon - Advance Techniques Незмивна процедура з аргановою олією для всіх типів волосся
Advance Techniques Незмивна процедура з аргановою олією для всіх типів волосся
Засіб без полоскання, збагачений аргановою олією, провітаміном В5 та вітаміном Е, живить та відновлює пошкоджені волосся, відновлюючи їх гарний та здоровий вигляд, не завантажуючи.
Інгредієнти Avon - Advance Techniques Незмивна процедура з аргановою олією для всіх типів волосся
Ступінь ризику:
Духи або аромат, інгредієнт з високим ризиком пошкодження, який виконує роль маскування/покриття неприємного запаху. Відповідно до чинного законодавства, не обов’язково, щоб усі компоненти Fragrance були перелічені на етикетці продукту. Однак вважається, що парфуми містять щонайменше 14 хімічних речовин, які не вказані на етикетці, багато з них не оцінюються з точки зору рівня їх безпеки.
Циклопентасилоксан, інгредієнт із середнім ризиком пошкодження, який є засобом по догляду за волоссям, засобом по догляду за шкірою, пом’якшувачем, розчинником. Це рідина на основі силікону з пом’якшувальними та мастильними властивостями. Міжнародний журнал токсикології дійшов висновку, що цей інгредієнт не проникає глибоко в шкіру і що за цих умов його загалом можна вважати безпечним.
Етилгексилметоксициннамат, інгредієнт середнього ризику, який виконує функції УФ-поглинача та УФ-фільтра. Це найбільш часто використовуваний сонцезахисний інгредієнт. Захищає косметику та засоби особистої гігієни від шкоди, спричиненої УФ-променями. Адміністрація з харчових продуктів та медикаментів (FDA) схвалила використання цього інгредієнта як активної речовини у сонцезахисних фармацевтичних препаратах (без рецепта) у концентраціях до 7,5%. Якщо цього не зробити, це може призвести до токсичності органів, ендокринних порушень та ендокринної токсичності.
диметикон, інгредієнт із середнім ризиком пошкодження, є пом’якшувачем та засобом для догляду за шкірою. Це найпоширеніший силіконовий полімер. Це уповільнює втрату води зі шкіри, утворюючи бар’єр для шкіри. Згідно з Sage Advice та DermaDoctor, цей інгредієнт вважається комедогенним (1/5).
Фітантріол, інгредієнт із середнім ризиком пошкодження, має функції засобу по догляду за волоссям та шкірою, протизлежування та зволоження. Алкоголь міститься в основному в засобах для догляду за волоссям завдяки його здатності зменшувати ламання волосся. Дослідження показали, що він запобігає розщепленню волосся. Є дані, що це токсична речовина для шкіри, подразник та сенсибілізатор (побічні ефекти: свербіж, печіння, лущення, кропив’янка).
Октокрилен, інгредієнт із середнім ризиком пошкодження, має функції сонцезахисного крему та поглинача УФ. Відповідно до Директиви ЄС 1223/2009, цей інгредієнт фігурує під назвою 2-ціано-3,3-дифенілакрилова кислота, 2-етилгексиловий ефір і входить до списку УФ-фільтрів, які можна знайти в косметиці, і може використовуватися в концентраціях до 10%.
Токоферилацетат, інгредієнт із середнім ризиком пошкодження, який є антиоксидантом та засобом для догляду за шкірою. Це складний ефір, що складається з оцтової кислоти та вітаміну Е (токоферол). Цей інгредієнт може потенційно подразнювати шкіру, викликаючи почервоніння, висип та потенційні алергічні реакції. Згідно з Оглядом косметичних інгредієнтів (CIR), цей інгредієнт має антиоксидантну дію, але в той же час викликав подразнення шкіри під час дослідження на тваринах. У дослідженні 1991 року детально описано чотири випадки контактного дерматиту, спричиненого косметичними кремами, що містять токоферилацетат.
Аміл Циннамаль, інгредієнт із середнім ризиком пошкодження, це парфумерний інгредієнт, роль маскує/покриває запах. Експертна група Науково-дослідного інституту ароматичних матеріалів (REXPAN) обмежує використання амілу Циннамал у парфумерії через можливість розвитку потенційної чутливості.
кумарин, інгредієнт із середнім ризиком пошкодження, він є парфумерним інгредієнтом і виконує роль прикриття/маскування запаху. Він міститься в лаванді, модрині. Експертна група Науково-дослідного інституту ароматичних матеріалів (REXPAN) обмежила використання кумарину в парфумерії, оскільки це може спричинити потенційну сенсибілізацію. Науковий комітет Європейської комісії з споживчих товарів (SCCP) вирішив, що цей інгредієнт є добре відомим алергеном.