Ефірна олія жасмину грандіфлорум
Пропозиція діє в межах наявних запасів і не може поєднуватися з іншими знижками.
Grandiflorum жасмин, який також називають королівським жасмином, разом з трояндою та орхідеєю вважаються королевами парфумів. Хоча він походить з Єгипту, жасмин культивується по всій Індії і століттями вважається на Сході символом жіночої краси та чуттєвості.

Але крім хмільних, чуттєвих та незрівнянних парфумів, ефірна олія жасмину великого флору має безліч інших косметичних та терапевтичних властивостей.
Ефірна олія жасмину грандіфлорум настільки ж відома, як і чудова квітка, з якої вона отримана. Завдяки крихкості квітів, ефірне масло жасмину грандіфлорум отримують спеціальним способом.
Grandiflorum жасмин, який також називають королівським жасмином, поряд з трояндою та орхідеєю вважаються королевами парфумів. Хоча він походить з Єгипту, жасмин культивується по всій Індії і століттями вважається на Сході символом жіночої краси та чуттєвості.
Кама, бог любові індіанців, любитель стріл зі стрілками, прикрашеними квітами жасмину. Клеопатра, знаменита цариця Єгипту, ароматизована ефірною олією жасмину грандіфлорум, фатами, шовком, парчами, що прикрашали інтер'єри палаців.
Рідкісна і дуже дорога есенція, щоб отримати 1 кг ефірної олії жасмину великого цвіту, використовується 1000 кг квітів, обов’язково свіжих, це привілей великих парфумерних будинків.
Але крім хмільних, чуттєвих та незрівнянних парфумів, ефірна олія жасмину великого флору має безліч інших косметичних та терапевтичних властивостей.
ВЛАСТИВОСТІ
- Запашна, одна з найцінніших есенцій в парфумерії
- Відновлюючий, зволожуючий, заспокійливий, шкіра пом’якшує
- Седативна та розслаблююча нервова система
- Стимулюючий і загальнозміцнюючий засіб
- Еменагог, спаздомічний
- Відхаркувальний засіб
- Сексуальний та афродизіачний тонік
РЕКОМЕНДАЦІЇ
- Суха, роздратована, зістарена шкіра
- Проблемна шкіра, дерматити, дерматози, прищі
- Астенія, апатія, нестабільна нервова система, безсоння
- Тривога, депресія, емоційний шок, паніка
- Нервові напруги, м’язові спазми, невралгія м’язів та суглобів, судоми
- Передменструальний синдром, біль у матці
- Нервовий кашель, спазматичний, розлади верхніх дихальних шляхів
- Нюхова терапія в поєднанні з іншими ефірними оліями
- Фригідність, імпотенція
- Шкіра та волосся - 0,2-1,5%
- Тіло: 0,2-2%
- Виконайте тест
- Зберігати в недоступному для дітей
- Дуже спокусливо, якщо не вживати занадто багато, це може спричинити мігрень
- Не застосовувати під час вагітності
- Не застосовувати для дуже маленьких дітей
- ЗОВНІШНЄ ВИКОРИСТАННЯ
- Ефірна олія жасмину Grandiflorum, ботанічно та біохімічно визначена, отримана із свіжих квітів жасмину методом абсолютної екстракції в спирт, випаровування спирту та концентрації екстракту
- Природні сполуки, які можуть викликати алергію: ліналоол, евгенол, бензиловий спирт (специфікація згідно із Поправкою № 7 Європейської Директиви про косметичні продукти/ЄС 15/2003)
- Ім'я: Jasmin Grandiflorum, Jasmin Officinalis
- Товар: Індія
- Імпортується до ЄС: Франція
ОРГАНОЛЕПТИЧНІ ВЛАСТИВОСТІ
- Зовнішній вигляд: прозора, рухлива рідина
- Колір: темно-жовто-темно-оранжевий
- Запах: інтенсивний квітковий, хмільний, стійкий, теплий і пудровий
- Використання: косметика, ароматерапія, парфумерія
Зберігання: сухе місце, захищене від світла та тепла.
АБСОЛЮТНЕ ВИДАЛЕННЯ. Деякі квіти або рослини, частини рослини, є дуже ніжними і не підтримують дистиляцію парою, або активні речовини не витягуються оптимально цим методом. Для них застосовується метод абсолютної екстракції, який передбачає екстракцію в летючому розчиннику або спирті з наступною концентрацією есенції та випаровуванням спирту. Таким чином, ефірна олія зберігає всі властивості та аромат рослини.
Інформація на цьому веб-сайті надається виключно в інформаційних цілях і не може вважатися медичною інформацією. Властивості, рекомендації та способи їх використання отримані з довідкових джерел та підтверджені дослідженнями та спостереженнями в науковому середовищі, але вони не можуть нести нашу відповідальність у будь-якій формі. Для медичного використання зверніться до фахівця.
Жасмин Грандіфлорум, який також називають королівським жасмином, поряд з трояндою та орхідеєю вважаються королевами парфумів. Хоча він походить з Єгипту, жасмин культивується по всій Індії і протягом століть вважався на Сході символом жіночої краси та чуттєвості. \ n
Кама, бог любові індіанців, любитель стріл зі стрілками, прикрашеними квітами жасмину. Клеопатра, знаменита королева Єгипту, ароматна ефірною олією жасмину грандіфлорум, фатами, шовком, парчами, що прикрашали інтер'єри палаців. \ n
Рідкісна і дуже дорога есенція, щоб отримати 1 кг ефірної олії жасмину великого цвіту та використовувати 1000 кг квітів, обов’язково свіжих, є привілеєм великих парфумерних будинків. \ n
Але крім хмільного, чуттєвого та неперевершеного запаху, ефірна олія жасмину великого флору має безліч інших косметичних та терапевтичних властивостей. \ n
ВЛАСТИВОСТІ \ n
РЕКОМЕНДАЦІЇ \ n
ДОЗИРОВАННЯ \ n
ЗАСТЕРЕЖЕННЯ \ n
СКЛАД \ n
ОРГАНОЛЕПТИЧНІ ВЛАСТИВОСТІ \ n
Зберігання: сухе місце, захищене від світла та тепла. \ n