Ефірне масло миро - Пранаром
Ефірна олія мирри є протиотрутою для всіх важких часів, це втішне ефірне масло.

- Зігріває серце і заспокоює
- Оздоровлюючий та енергійний
- Поповнює внутрішню порожнечу, стан нестачі
Це Ефірна олія пранаром є однією з найдавніших відомих смакових речовин.
Купуючи цей товар, ви можете заробити до 10 балів лояльності.
Опис та поради Greenteam
Ефірне масло миро - Пранаром
5мл пляшка-крапельниця
ефірна олія Мирри Пранаром має багато переваг, які роблять його використання дуже ефективним у різних сферах. Поліпшіть своє здоров’я, самопочуття та життєвий тонус шкіри: вона вітається з багатьох причин.
Де росте дерево Миро ?
Від його латинської назви Commiophora myrrha або Comiphora molmol, миро - смола смоли, тобто сік, отриманий з рослин. Мирра насправді походить із чагарнику, корінним у Сомалі та Червоному морі. Мирро видає солодкий деревний аромат.
Як ладан, з яким він невіддільний, смирна використовується тисячі років, особливо в релігійних церемоніях. Ефірне масло, яке воно забезпечує, може застигнути і стати кашоподібним. Цю олію отримують перегонкою соку миро. Цей сік має коричнево-оранжевий колір, і перед вигонкою йому потрібно дати висохнути.
Які переваги комміфори мирри?
Миро відоме своїми багатьма властивостями. Рекомендується в різних сферах, оскільки його достоїнства різноманітні. Зокрема, він має багато активних інгредієнтів, які надають йому противірусні властивості. Хоча він протизапальний, антисептичний та ефективний проти шкірних реакцій, він також корисний у сфері самопочуття, оскільки діє на нервової системи . Тому це дозволяє діяти на здоров’я та на емоційні розлади, воно відновить енергію завдяки своїм тонізуючим та стимулюючим властивостям.
Його властивості для здоров’я
Ефірна олія мирри може бути корисною в ароматерапії, вона може полегшити різні типи недуг.
- Його протизапальні властивості роблять його рекомендованим засобом для лікування артрозу або болі в суглобах . Дізнайтеся про інші протизапальні ефірні олії на нашому сайті.
- Це допомагає заспокоїти невеликі ранки та легкі рани.
- Протиінфекційний настільки ж, як противірусний, він допомагає боротися з певними захворюваннями та вірусні інфекції .
- Це також знеболюючий засіб: допомагає заспокоїти біль. Щоб максимально використати його заспокійливі властивості, його, зокрема, можна поєднувати з ефірною олією лавандового аспіку .
Екзема, сонячний опік,.: його шкірні чесноти
Окрім благотворного впливу на здоров’я, смирна відома своєю дією на шкіру: вона є регенеративною для епідермісу. Саме для цієї регенеруючої дії, яка надає йому антивікової сили, її іноді використовують у косметичних продуктах. Це також цінується в галузі краси за його очищаючі властивості. Також його можна використовувати для зменшення розтяжок. Часто рекомендується для пошкодженої та схильної до вад шкіри.
Відновлюючи та заспокоюючи, він призначений для зняття сонячних опіків та деяких шкірних розладів, таких як екзема. Загалом, це допомагає шкірі регенерувати, стимулюючи процес загоєння.
Використання Мирри для поліпшення самопочуття:
Окрім фізичного здоров’я, смирна допомагає поліпшити психічне здоров’я. Зокрема, він може впливати на центральну нервову систему, допомагаючи їй краще адаптувати свої реакції. У разі нервових проблем він дуже ефективний у взаємодії з ефірною олією майорану з черепашками. Заспокоюючи та заспокоюючи, він таким чином зменшує гіперактивність і допомагають боротися з тривогою, фобіями та тимчасовою депресією. Завдяки своїм заспокійливим здібностям це також зменшить нав’язливі ідеї та сексуальне бажання. Нарешті, Він із Мирри рекомендується для медитації.
Як користуватися ефірною олією мирри ?
Можливі різні види ефірної олії Мирри.
- Він Мирри може бути прийнятий шкірний . Цей прийом рекомендується для лікування різних симптомів, зокрема для лікування всіх шкірних розладів, зняття болю та сприяння травленню. Це передбачає змішування 1 краплі цієї олії з 4 краплями рослинного масла і нанесення місцево на ділянку, що підлягає обробці. Щоб покращити самопочуття, масажуйте хребет і сонячне сплетення цією сумішшю.
- Зверніть увагу, пероральне застосування заборонено, якщо це не призначено медичним працівником у терапевтичних цілях. Однак можна використовувати його для масажу ясен або в полоскання рота, особливо для лікування виразок у роті або для полегшення болю в горлі. Потім розведіть у воді кілька крапель олії. Якщо у вас є афти, зверніться до ефірної олії Laurel Noble.
- Для покращення самопочуття та лікування деяких інфекцій ефірну олію Мирри можна приймати інгаляційно. Можна кілька крапель розвести у гарячій воді і вдихати пари або виливати на хустку, щоб час від часу дихати.
Чи можемо ми використовувати це в ефірі ?
Ефірна олія мирри дійсно сумісна з дифузія, однак його потрібно розбавляти до 10% рослинними оліями. Цей спосіб використання шляхом дифузії особливо рекомендується для заспокоєння нервових розладів та зниження лібідо. Відкрийте для себе всі наші дифузори, щоб найкраще використовувати ваші ефірні олії в дифузії.
Деякі рекомендації, яких слід дотримуватися
Ефірні олії - це продукти, з якими завжди слід поводитися з найбільшою обережністю та завжди дотримуючись обережності при застосуванні. Що стосується ефірної олії мирри, не використовуйте її в чистому вигляді, розбавляйте там рослинними оліями. Його не слід застосовувати вагітним жінкам та жінкам, що годують груддю, а також дітям (не застосовувати дітям до 6 років), обов’язково зберігайте флакон Pranarôm з 5 мл ефірної олії Мирри поза їх сферою застосування. Якщо у вас астма або епілепсія, перед використанням зверніться до лікаря. Хоча його можна застосовувати для нанесення на шкіру, завжди проводите тест у складці ліктьового суглоба за 48 годин до використання, щоб переконатись, що реакція не відбудеться.