Faberlic - Гель для очищення обличчя Clean Green

гель

Середній ризик *
* Відповідно до голосів користувачів

Компанія: фаберлік

Опис Faberlic - Гель для очищення обличчя в чистоті зеленого кольору

Чистий зелений гель для очищення обличчя

Цей товар замовив один з відвідувачів AlegeSanatos.ro. Його аналіз проводився на основі інформації, наданої заявником.

Опис виробника:
Інноваційна серія "Ultra Clean Ultra Green" розроблена для очищення жирної та проблемної шкіри, схильної до недоліків. Антибактеріальний гель видаляє чорні плями, зменшує пори, прибирає прищі та жирний блиск завдяки своїм діючим речовинам.
Це не сушить шкіру.

Олія мануки - потужний природний інгредієнт, що отримується з квітів рідкісних рослин Нової Зеландії - ефективно лікує недоліки шкіри. Ця олія має потужність у 33 рази вищу, ніж у чайного дерева. Він ефективний проти широкого кола бактерій. Це не подразнює шкіру і має антиоксидантні властивості. Це сильний антисептик. Допомагає відновити природні процеси шкіри.
Він добре переноситься всіма типами шкіри, включаючи чутливу шкіру.

Саліцилова кислота - одне з найпопулярніших засобів, що застосовується для лікування вугрів, мала б ефект пілінгу.

Інгредієнти Faberlic - Гель для очищення обличчя в чистому зеленому вигляді

Ступінь ризику:
Зверніть увагу на такі інгредієнти:

Духи або аромат, інгредієнт з високим ризиком пошкодження, виконує роль маскування/покриття неприємного запаху. Відповідно до чинного законодавства, не обов’язково, щоб усі компоненти Fragrance були перелічені на етикетці продукту. Однак вважається, що парфуми містять щонайменше 14 хімічних речовин, які не вказані на етикетці, багато з них не оцінюються з точки зору рівня їх безпеки.

DMDM Hydantoin, інгредієнт з високим ризиком пошкодження, є консервантом та протимікробним засобом, виділяє формальдегід. Захищає косметику та засоби особистої гігієни від псування (вбиває мікроорганізми та перешкоджає їх росту та розмноженню). Ця хімічна речовина пов’язана з алергією, болем у грудях, хронічною втомою, депресією, запамороченням, вушними інфекціями, головними болями, болями в суглобах, втратою сну і може спричинити астму. Це може послабити імунітет і спричинити рак.

Кокамідопропіл бетаїн, інгредієнт із середнім ризиком пошкодження, має функції антистатику, миючого засобу, поверхнево-активної речовини, агента, що підвищує в’язкість, піноутворювача та засобу для догляду за волоссям та шкірою. Отримане з кокосової олії, воно виконує роль очищення шкіри та волосся завдяки своїй характеристиці змішування води з жиром та брудом, що є на поверхні шкіри, для того, щоб їх очистити/видалити. Може спричинити подразнення очей, шкіри та легенів. Toxline та PubMed Citations оцінюють цей інгредієнт як сенсибілізуючий шкіру потенціал, який може спричинити контактний дерматит. Таким чином, у деяких людей може розвинутися алергія на цей інгредієнт.

S одіум лауретсульфат, інгредієнт із середнім ризиком пошкодження, це поверхнево-активна речовина, миючий засіб, емульгатор. Це також міцне ігристе вино. Лауретсульфат натрію може містити небезпечні домішки, такі як оксид етилену (рак молочної залози, матки, мозку та лейкемії) та 1,4-діоксан (рак). Відповідно до Sage Advice та DermaDoctor, цей інгредієнт вважається комедогенним (3/5).

Лорет-4, інгредієнт із середнім ризиком пошкодження, має функції поверхнево-активної речовини, емульгуючого агента, антистатику, маскує/покриває запах. Відгуки про косметичні інгредієнти (CIR) дозволяють використовувати цей інгредієнт у косметиці за умови дотримання найкращих процедур щодо його використання та концентрації. Може спричинити подразнення очей, шкіри та легенів.

Саліцилова кислота, інгредієнт із середнім ризиком пошкодження, є засобом проти вугрів, засобом проти лупи, відлущуванням, парфумерним інгредієнтом, засобом для догляду за волоссям, засобом для догляду за шкірою, консервантом. Він має відлущуючий ефект і може покращити структуру та колір шкіри. Він діє на отвори волосяного фолікула в місцях з підвищеним виділенням шкірного сала, і таким чином також корисний при лікуванні вугрів. Дослідження показали, що саліцилова кислота менш дратівлива, ніж продукти, що містять альфа-гідроксикислоти.

Парабени: натрій m етилпарабен, та інгредієнти із середнім ризиком пошкодження. Вони діють як консервант і захищають косметику та засоби особистої гігієни від псування, запобігаючи або затримуючи бродіння. Хоча парабени вважаються безпечними в низьких концентраціях, існують дослідження, включаючи одне в Journal of Applied Toxicology, які вважають, що парабени можуть спричинити рак молочної залози. Дослідники з Великобританії виявили високі концентрації парабенів у пухлинах молочної залози. Це можливо, оскільки парабени мають здатність перетинати шкірний бар’єр, дуже легко потрапляючи в систему кровообігу.

Бензилсаліцилат, інгредієнт із середнім ризиком пошкодження, це інгредієнт, що поглинає парфуми та УФ. Адміністрація з харчових продуктів і медикаментів (FDA) схвалила використання цього інгредієнта як ароматизатора для безпосереднього додавання в їжу. Відповідно до Директиви ЄС 1223/2009, цей інгредієнт входить до переліку алергенних речовин.

лімонен, інгредієнт із середнім ризиком пошкодження, це розчинник та ароматизатор, доступний у двох варіантах: із запахом сосни та із запахом апельсина. Він не токсичний, але при контакті з повітрям може розкладатися і утворювати невелику кількість продуктів окислення, які викликають шкірну алергію.

ліналоол, інгредієнт із середнім ризиком пошкодження, є ароматичним агентом з роллю маскування/покриття запаху. Він природним чином виробляється певними рослинами, такими як м’ята, кориця, цитрусові. Експертна група Науково-дослідного інституту ароматичних матеріалів (REXPAN) обмежує використання цього інгредієнта в парфумерії через можливість розвитку потенційної чутливості. Це може спричинити екзему, згідно з дослідженням, представленим в Академії Салгренської (Швеція) у 2009 році.

Hexyl Cinnnamaл, інгредієнт із середнім ризиком пошкодження, виконує функції парфумерного інгредієнта та роль маскування/покриття запаху. Отримане з олії ромашки, воно може викликати алергію. Адміністрація з харчових продуктів та медикаментів (FDA) схвалює використання цього інгредієнта в їжі. Німецький інститут медичної документації та інформації (DIMDI) вважає цей інгредієнт алергеном класу В при використанні у високій концентрації.