Garnier Olia - Перманентна фарба для волосся Deep Violin

волосся

Середній ризик *
* Відповідно до голосів користувачів

Компанія: L’Oreal Париж

Опис Garnier Olia - Перманентна фарба для волосся 3.16 Глибока скрипка

Garnier Olia - Перманентна фарба для волосся 3.16 Глибока скрипка

Цей товар замовив один з відвідувачів AlegeSanatos.ro. Його аналіз проводився на основі інформації, наданої заявником.
Опис виробника:
Крем для перманентного фарбування, без аміаку, з 60% натуральних олій, який пропонує яскравий, стійкий колір, роблячи волосся більш блискучим і шовковистим, насиченого фіолетового відтінку.

В упаковці: молочко, фарбувальний крем, живильний кондиціонер, пара рукавичок та інструкція із застосування.

Ефекти: помітно покращує структуру волосся; покриває 100% біле волосся; колір насичений і насичений; волосся більш шовковисте і блискуче; має приємний ароматний запах; вона має оксамитову структуру.

Склад: лужний засіб MEA - замінює аміак, який пошкоджує волосся і має неприємний запах; жирна основа (60% натуральних масел) - підвищує ефективність фарбувального пігменту і допомагає барвнику глибоко проникати в структуру волосся.
Завдяки цьому волосся не пошкоджуються, а якість волосся покращується.

Інша інформація:
Цей продукт містить 33 інгредієнти, з яких 21 інгредієнт вважається безпечним, 8 інгредієнтів мають середній ризик шкоди, а 4 інгредієнти мають високий ризик пошкодження.

Інгредієнт Garnier Olia - Перманентна пара фарб 3.16 Глибока скрипка

КРЕМ ІНГРЕДІЄНТ: ПАРАФІНОВОГО РІДКОВОГО МІНЕРАЛЬНОГО МАСЛА, АКВА, ЕТАНОЛАМІН, СТЕРАР-20, КАПРІЛЬ ГЛЮКОЗИД, ПОЛІСОРБАТ 21, СТЕРАР-2, 4-АМІНО-2-ГІДРОГІТОЛУЕН, М-АМІНОФЕНОЛ, АСКОРБІЧНИЙ МЕТОД. ПОЛІКВАТЕРНІЙ-67, НАСІННЕ МАСЛО ГЕЛІАНТУСОВОГО РІКУ, 2-МЕТИЛ-5-ГІДРОГІЄТИЛАМІНОФЕНОЛ, ЛІМНАНТИ ОЛІЯ НАСІННЯ АЛЬБИ, МАСЛО НАСІННЯ КАМЕЛЛІЇ ОЛЕЙФЕРИ, МАСЛО НАСІННЯ ПАСФІЛОРИ ІНКАРНАТИ, РЕСОРЦИНОЛ

ВІДОМОСТІ ІНГРЕДІЄНТІВ МОЛОКА: АКВА, ПАРАФІНІЙ ЛІКВІД, ЦЕТЕАРИЛОВИЙ СПІРК, ПЕРОКСИД ВОДОНУ, СТЕРАТ-20, ПЕГ-4 РАПСЕЕДАМІД, ТОКОФЕРОЛ, НАТРІЙ СТАННАТ, ПОЛІКВАТЕРНІЙ-6, ПЕНТАЗОДІЙ ПЕНТЕТИД АЦФ, ФОСФОРФОЦІЙНИЙ ФОН.

Ступінь ризику:
Зверніть увагу на такі інгредієнти:

Духи або аромат, інгредієнт з високим ризиком пошкодження, виконує роль маскування/покриття неприємного запаху. Відповідно до чинного законодавства, не обов’язково, щоб усі компоненти Fragrance були перелічені на етикетці продукту. Однак вважається, що парфуми містять щонайменше 14 хімічних речовин, які не вказані на етикетці, багато з них не оцінюються з точки зору рівня їх безпеки.

р-амінофенол, інгредієнт з високим ризиком пошкодження, має функції барвника. Виготовляється з кам’яновугільної смоли. Згідно з Оглядом косметичних інгредієнтів (CIR), цей інгредієнт є сильним шкірним алергеном. Огляд косметичних інгредієнтів (CIR) дозволяє використовувати цей інгредієнт у фарбах для волосся. Може спричинити токсичність для органів.

Толуол-2,5-діамін, інгредієнт із середнім ризиком пошкодження, виконує функції фарбування волосся. Я замінюю ароматичну амінову сіль. Відповідно до Директиви ЄС 1223/2009, толуол-2,5-діамін сульфат можна використовувати як окислюючий барвник у фарбах для волосся у концентраціях до 10%, як основу на готовий продукт (додаток III). Може спричинити токсичність для органів.

резорцин, інгредієнт з високим ризиком пошкодження, виконує роль фарби для волосся, роль маскування/покриття запаху. Відповідно до Директиви ЄС 1223/2009, резорцин може використовуватися як окислюючий барвник для фарб та лосьйонів та професійних шампунів для волосся у концентраціях до 5% та 0,5% відповідно. Продукти, що містять цей інгредієнт, повинні мати маркування «Містить резорцин» та мати на етикетці інструкції із застосування (Додаток III). Може спричинити алергію та токсичність для органів.

Метабісульфіт натрію, інгредієнт із середнім ризиком пошкодження. Неорганічна сіль, розподіляє молекули водню до інших речовин у косметиці. Може спричинити подразнення очей, легенів та шкіри.

2-метил-5-гідроксиетиламінофенол, інгредієнт із середнім ризиком пошкодження, має функцію барвника. У поєднанні з перекисом водню максимальна концентрація споживання становить 1,0%. Може спричинити серйозні алергічні реакції.

Перекис водню, інгредієнт із середнім ризиком пошкодження. Він виконує функції протимікробної речовини, миючого засобу, засобу для гігієни порожнини рота та окислювача. В Європі, згідно з Директивою ЄС 1223/2009, цей інгредієнт може застосовуватися в засобах для волосся, догляду за шкірою, зміцненні нігтів та гігієни порожнини рота у максимальній концентрації 12%, 4%, 2% та 0,1% відповідно. (Додаток III). Перші три категорії продуктів повинні мати маркування “Містить перекис водню. Уникайте контакту з очима. Негайно промийте, якщо продукт контактує з ними ". Засоби для волосся, що містять перекис водню, повинні рекомендувати використання рукавичок під час використання продукту.

Для детального опису клацніть на будь-який з інгредієнтів нижче: