Хто з вас має відгуки про досвід Т3

Хто з вас має досвід Т3?

з Гепп »12 листопада 2005 16:10

досвід

Моє запитання спрямоване на можливий ПЗ та ефект, щоб мати можливість підтвердити початок ефекту взагалі.
Стартова вага 95 кіло
Наступний курс:

День 1-5 25 мкг: Суб'єктивно відчувалося трохи тепліше, але не вимірював його термометром. Втрата ваги 1,5 фунта на 5 день

6-15 день 50 мкг, розділених на 2 порції: часто сильна втома до вечора, але якість сну така хороша, як я не знав останні роки. Втрата ваги ще на 1,5 фунта до 10-го дня

Ось і ось моя проблема:
День 16 - поточний 23 75 мкг: втрати ваги більше не буде. Голка нітрохи не змінилася з 13 дня.
Дієта залишалася незмінною, рідко страждають від їжі (раз на тиждень).
Навчання не змінилося. 3 рази кардіо, 2 рази КТ на тиждень

Я повинен визнати, що я експериментую без медичного нагляду, але не варто це робити зараз. Зрештою, це моя проблема.
Чи дозую я занадто мало, чи вловлював підробку (включаючи ефект плацебо)?

Скільки я міг очікувати? насправді очікував 7,5 кг!

Який ваш досвід роботи з Т3?
[/ u]

з flxp »12 листопада 2005 р. 17:04

Це цілком нормально. При цій дозі у вас тимчасово розвинеться гіпертиреоз.
Тіло компенсує/адаптується, тобто TRH і TSH пригнічуються.
Ендогенних Т4 (і Т3) вже немає.
Це відбувається через 2-3 дні (T3) та від 7 до 14 днів (T4) і вписується прямо у ваше зображення.

Отже, у вас були перші кілька днів
ендогенний Т3/Т4 + екзогенний Т3

тепер, лише після придушення
екзогенний Т3

Ви, мабуть, більше не перебуваєте в гіпертиреозі, а лише компенсуєте власні показники роботи щитовидної залози (яка становить від 100 до 400 мкг Т4, тобто приблизно 15-100 мкг трийодтироніну).

-> Збільште дозу, інакше нічого не трапиться.

з Гепп »12 листопада 2005 р. 17:47

Як високо ви можете зараз піднятися? Я чую, що 100 мкг - це максимум, інакше ви стріляєте в щитовидку, від інших я не чую нічого нижче 150, а шильді все одно повертаються.

Можливо, це вартувало б більшої статті. У мене відчуття, що на сцені є великі розбіжності та розбіжності.

Я, мабуть, скорочую лікування Т3, як планувалося (не хотів би збільшувати тривалість, інакше це буде трохи заплутано) і дозую трохи вище для наступного.

з flxp »12 листопада 2005 р. 19:05

Дозування індивідуальне. Може бути, що 100 мкг принаймні потрібно, але може бути і катастрофічно занадто багато (гіпертиреоз).
Можна сказати, що чоловіки, а потім ті, хто високий і важкий, зазвичай споживають більше, але не узагальнюють.

Крім того, наприклад, з турецькими таблетками, не гарантується, що насправді міститься те, що має бути в них; Наприклад, умови зберігання або транспорт також відіграють певну роль, тобто не те, що турецькі ліки гірші.

Тому я не думаю, що є якісь розбіжності, навпаки, забувається, що дозування індивідуальне, і тому вам потрібно багато знань та досвіду у використанні Т3.

Використання Т3 може бути набагато небезпечнішим, ніж використання анаболічних стероїдів. Хоча Т3 не є надзвичайно смертельним, як, наприклад, неправильне використання інсуліну, за 14-30 днів людина може серйозно пошкодити та вбити людину неправильним використанням Т3, що не буде так просто з анаболічними стероїдами.

Тому зазвичай не рекомендується використовувати Т3, якщо ви точно не знаєте, що робите.

Щитовидна залоза в дуже рідкісних випадках може стати дисфункціональною, як і інші органи, але зазвичай вона продовжує працювати.

Однак слід також сказати, що лікування дисфункції щитовидної залози в Німеччині було б набагато кращим, ніж дисфункція осі HH-яєчка.

Багато ендокринологів спеціалізуються на СД, і довічне замісне лікування Т4 може замінити функцію щитовидної залози без впливу на якість життя/вік!

з Панерай »12 листопада 2005 р. 19:55

Я використовував препарат щитовидної залози Novothyral під час підготовки до змагань. Novothyral - це комбінований препарат, що містить 100 мкг Т3 і 25 мкг Т4 на таблетку.

Дозування Спочатку 1 таблетка
Дозуючи 1 таблетку, я хотів трохи стимулювати свій метаболізм, бо мені вже не було важче
потім піднявся до 1,5-2 вкладки.
за цей час провів 2 змагання
У першому змаганні я не мав необхідної твердості, в 2-му змаганні, що відбулося 14 днів потому, я був справді дурним, як деревина, але, незважаючи на використання андрогенних речовин (дростанолон і тестостерон), я втратив м’язи.
Я продовжував приймати його через 14 днів після змагань, тому що вважав це необхідним, оскільки міг їсти проти нормальної великої кількості калорій і не хотів товстіти
потім отримував це з одного дня на наступний, хоча я читав, що його слід викрадати
Потім було дивне печіння в області шиї протягом приблизно 7 днів, коли пацієнта зупинили, але воно зникло

я більше ніколи не буду використовувати Т3 або Т4, це не приносить багато і коштує великої кількості м’язової речовини і небезпечно при неправильному використанні

Незабаром у мене будуть визначені показники щитовидної залози, хоча я не думаю, що я постраждав, але краще безпечний, ніж шкода

з flxp »12 листопада 2005 р. 23:12

Novothyral чудово підходить як замінник щитовидної залози. Я сам користувався ним довгий час.

Однак для зазначених цілей це швидше другий вибір. Це було б хорошим вибором лише для тривалого використання.

Якщо ви хочете бути швидким і швидким, лише Т3.

Новотірал накопичує відносно достатній рівень Т4 протягом 8-20 днів завдяки компоненту Т4, тобто не повинен виводитись так точно, як Моно-Т3, де теоретично повна відсутність гормонів може відбуватися через 3-5 днів, і це, звичайно, призводить до ТРГ -ТШ реакція шокової реакції. Крім того, цей гіпотиреоз призводить до різних серцево-судинних/мозкових проблем протягом декількох днів.

У Novothyral це затримується щонайменше на 14 днів.

14 днів має бути достатньо для коригування. Нездоровий, але можливий.

Звуження протягом 4-6 тижнів з Т4 від щонайменше 100 мкг до 25 мкг було б вигідним.

просто кинув його

з Панерай »12 листопада 2005 р. 23:24

Оскільки я боровся з екстремальним накопиченням води, з яким мені доводилося стикатися після змагань, я просто хотів кинути все.
Я зупиняв все з одного дня на другий, не мав ні тесто, ні гормонів щитовидної залози
припинено
тепер я не прийматиму нічого протягом наступних 12-14 тижнів, крім нопч тамоксифену, ще 5 тижнів
Я вилікувався з березня до кінця жовтня, і я думаю, що ця перерва буде корисною для мого тіла
ніколи не було так довго.

як би я помітив, що зараз моє тіло виробляє занадто мало гормонів щитовидної залози?
є його ознаки?