Користь конопляної олії та несподіване використання - Naturafro
Опубліковано: 24.05.2016 11:02:22
Категорії: Рослинні олії

Використання конопель, cannabis sativa, латинською мовою, датується декількома століттями, головним чином завдяки своїм терапевтичним та анестезуючим властивостям. Завдяки видобутку насіння конопляна олія є продуктом з тисячею достоїнств. Він має переваги в декількох сферах: харчова, косметична, здоров’я, сировина у виробництві матеріалів. Це масло дійсно має дивовижні властивості! Перейдемо до відкриття конопляної олії !
Конопляна олія та її компоненти
Насіння, що використовуються для видобутку олії, походять із вибраних сортів конопель. Незважаючи на те, що рослина з родини Cannabaceae, культивована конопляна олія не містить психотропних речовин. Він складається з 56% омега 3 та омега 6, які є незамінними жирними кислотами. Роль останнього полягає у відновленні епідермальних ліпідів та відновленні текучості мембран. Ці жирні кислоти також відновлюють м’якість та еластичність шкіри та борються з зневодненням. Ліпіди, що містяться в насінні конопель, містять високий відсоток ненасичених жирних кислот, які дійсно необхідні для метаболізму. Крім того, конопляне насіння є одним з єдиних насіння, що містить стеаридонову кислоту: він реагує в 5 разів більше, ніж омега 3, щоб підкреслити реконструкцію клітинних мембран.
Конопляна олія та її чесноти
Конопляна олія - це рослинна олія, яка настільки ж оригінальна, як і виняткова! Завдяки вмісту омега-3 та омега-6, воно є одним з рослинних олій, найбагатших незамінними жирними кислотами. Крім того, це джерело білка, мінералів, вітамінів, клітковини ... Всі елементи, що забезпечують незліченну харчову користь.
• Наявність жирних кислот ідеально підходить для здоров'я артерій, а також для зниження рівня холестерину в крові.
• Конопляне масло також має захисні та поповнювальні ліпіди властивості: воно використовується для боротьби з опіками, пов'язаними з променевою терапією.
• Омега-3, що входять до складу конопляної олії, активно беруть участь у протизапальних процесах: вони зменшують почервоніння та заспокоюють подразнення.
• Наявність омега 3 та 6 допомагає запобігти серцево-судинним захворюванням, сприяючи еластичності артерій та плинності крові.
• Конопляна олія також бере участь у фізіологічних функціях усіх тканин і забезпечує нормальний ріст.
• Він також відіграє важливу роль у розвитку та фізіології сітківки та нервової системи.
Конопляна олія та її використання
Конопляну олію використовують у декількох областях: для лікарських, косметичних, харчових цілей ... Це справжня допомога для самопочуття та життєвої сили організму.
1 - Олія конопляної шкіри
Конопляна олія за своїм складом схожа на ліпіди в шкірі. Тому це олію вибору для сухої, зрілої, роздратованої, втомленої та зневодненої шкіри. Чому б не використовувати його з маслом вітаміну Е, яке ефективно проти старіння шкіри та надає шкірі тонусу. Він також має заспокійливу дію на почервоніння та подразнення. Конопляне масло дійсно ефективно заспокоює відчуття перегріву, пов’язане із сонячним опіком або незначними опіками.
2 - Конопляна олія для волосся
Завдяки своїм зволожуючим, регенеруючим і ревіталізуючим властивостям,конопляне масло волосся міститься також у складі засобів по догляду за волоссям. Це привносить блиск і бадьорість у волосся. Касторова олія для волосся та конопляна олія представляє хорошу синергію для лікування сухого та пошкодженого волосся.
3 - Конопляне масло для обличчя
Конопляна олія має незамінні жирні кислоти, які стимулюють регенерацію шкірних тканин: вона має "омолоджуючі" та оздоровлюючі характеристики. Конопляна олія також має зміцнюючі та пом'якшувальні властивості, які підтримують еластичність та молодість шкіри. Це дуже ефективний засіб проти розацеа та розацеа.
4 - їстівна конопляна олія
Олія, отримана з насіння конопель, користується чудовою дієтичною репутацією завдяки вмісту в ній жирних кислот омега 3. Без фільтрування воно має більш-менш темно-зелений колір залежно від сорту. Він має тонкий горіховий аромат, ідеально підходить для заправки салатів та кредітів, а також для ароматизації гарячої страви після приготування! Крім того, ліпіди, що містяться в насінні конопель, мають дуже високі харчові якості.
5 - Конопляне масло, вугрі, герпес, екзема ...
Конопляне масло творить чудеса в косметиці завдяки своїм зволожуючим властивостям, що робить його цінним союзником проти сухості шкіри. Він дуже ефективний при лікуванні екземи, маючи багатообіцяючі результати. Таким чином, його можна використовувати для природного лікування вугрів, герпесу. та багато інших !
Переслідуйте свою цікавість.
Ми запрошуємо вас також відкрити олію зародків пшениці, рослинне масло, яке також ідеально підходить для захисту волосся, шкіри та сонця.
Також відкрийте для себе нашу флагманську рослинну олію рицинова олія: ідеально підходить для догляду та росту волосся, нігтів та вій. Будьте обережні, касторова олія не є їстівною олією, на відміну від зародків пшениці або конопель. Олія коноплі, яку ми продаємо, зарезервована виключно для косметики, а не для їжі.
Над насінням конопель, яке пресують для вилучення олії, а нижче - саджанець культурної коноплі (cannabis sativa). Сільськогосподарська конопля також використовується у промисловості, особливо текстильній.
Давайте обміняємось.
Чи знаєте ви про інше використання конопляної олії або у вас є запитання? Повідомте нас нижче.