Користь троянд в косметиці - Coslys

Всього: 0,00 євро

Всього: 0,00 євро

Товар успішно додано в кошик

існує продуктів у вашому кошику.

Королева квітів протягом тривалого часу, троянда славиться своїм ніжним ароматом, своєю красою, а також своїми численними достоїнствами. Антивікове, зволожуюче, заспокійливе, підбадьорливе ... Троянда складається з потужних активних інгредієнтів, які роблять її важливим інгредієнтом у косметиці. Розкрийте в цій статті всі переваги троянди для шкіри.

coslys

5 переваг троянд у косметиці

  • Проти старіння. Завдяки своїм антиоксидантним властивостям, він діє у всьому світі проти передчасного старіння клітин. Це допомагає боротися з появою зморшок і сприяє зміцненню епідермісу.
  • Зволожуючий. Завдяки своїм пом’якшувальним та регенеруючим властивостям троянда забезпечує комфорт та еластичність сухій та зрілій шкірі.
  • Заспокійливий. Роза захищає шкіру від зовнішніх агресій (вітру, холоду, забруднення тощо) і заспокоює почервоніння або реакції епідермісу. Це союзник чутливої ​​шкіри.
  • Тонізуючий. Активні інгредієнти, що містяться в природі в троянді, дозволяють їй оживити сяйво шкіри. Дійсно, це приносить здорове сяйво та свіжість. Це стимулює втомлену шкіру.
  • Очищаючий. Його очищаючі та в’яжучі властивості дозволяють звузити пори, не пересушуючи шкіру та обмежити появу надлишків шкірного сала.

Особливо підходить для сухої, чутливої ​​або зрілої шкіри, троянда насправді є скарбом для всіх типів шкіри. Це важливий інгредієнт вашої процедури краси, якщо ви хочете:

  • Обмежте появу зморшок
  • Укріпіть шкіру
  • Стимулюють оновлення клітин
  • Оживіть сяйво шкіри
  • Захищають, заспокоюють та заспокоюють подразнення шкіри
  • Уточніть текстуру шкіри

Тепер, коли ви знаєте більше про запаси та користь троянди на шкірі, може бути корисним для вас, якщо ви навчитеся ідентифікувати її у складі своїх косметичних продуктів.

Як розпізнати троянду у своїй косметиці ?

Скористатися користь троянди у своїй косметиці перевірте, чи вона присутня у складі вашої продукції. Для цього вам доведеться навчитися розшифровувати перелік інгредієнтів, що їх складають, інакше відомий як список INCI (Міжнародна номенклатура косметичних інгредієнтів). Троянда може з'являтися там у різних формах:

  • Якщо згадка “Екстракт квітки Rosa damascena” ваш продукт містить Екстракт дамаської троянди.
  • Якщо ви помітили згадку “Екстракт квітки Rosa damascena” на етикетці вашого продукту, це те, що він міститьдамаська троянда квіткова вода.

Завдяки своїм перевагам два сорти троянд в основному використовуються в органічній косметиці. Це троянда провінцій (Rosa gallica) та троянда дамаська (Rosa damascena). Останній особливо славиться своїм ніжним ароматом та силою своїх активних інгредієнтів.

Метод екстракції Coslys

Для отримання продуктів з найкращою ефективністю Coslys використовує метод екстракції. Це спрямоване на вилучення з рослини максимум ліпорозчинних (у жирних речовинах) та водорозчинних (у воді) активних інгредієнтів. Дійсно, цей процес таким чином дає можливість витягувати всі активні інгредієнти, що містяться в квітці.

Хочете випробувати продукти, що містять екстракт троянди дамаської? Скористайтеся багатьма перевагами троянд у всіх продуктах нашого асортименту органічна косметика для сухої та чутливої ​​шкіри.

Ти знав ?

Троянда завжди захоплювала людей. Символ жіночності, він служив жертвою Венері, богині любові та краси, в епоху Античності. Насправді, згідно з легендою, вона була однією з таємниць краси королеви Клеопатри. Кажуть, що вона виливала у свою ванну ослине молоко та пелюстки троянд, щоб зберегти сяйво шкіри.