Купуйте кедрова ефірна олія Primavera (10 мл) в apo-rot

Інформація про виробника
Primavera Life GmbH
Природний рай 1
87466 Ой-Міттельберг
Кедр, який також називають кедром атласу, є величним вічнозеленим хвойним деревом, який спочатку прийшов з Північної Африки. Кедр може виростати до 40 метрів у висоту, його деревина тверда і має сильний запах. Кедр вже використовували єгиптяни для бальзамування, для косметичних цілей та як аромат і ладан. При натуропатії кедр застосовують при проблемах шкіри та шкіри голови, при проблемах м’язів, суглобів та дихання.
Серце/базова нота.
Профіль аромату: теплий, бальзамічно-деревний, чоловічий.
Тема запаху: "Сила зсередини", врівноваження, стабілізація, зміцнення сили та впевненості в собі, під час напруги та іспитів.
Добре поєднується з: усіма оліями, особливо трояндою, лавандою, бергамотом, неролі, кипарисом, ялівцем, кам’яною сосною.
- в ароматичній лампі
- для сауни та лазні
- в чоловічій косметиці
- в масажних оліях і для догляду за волоссям
- як косметичний засіб для догляду за ароматом (змішайте макс. 12 крапель з 50 мл органічної мигдальної олії)
Підказка щодо аромату:
Кедр на запашному флісі в гардеробі - це природний захист від молі.