Квітка магнолії, л; інгредієнт, який хоче тебе добре Поточна жінка МАГ

Цю величну квітку можна знайти у вашій косметиці. Відкрийте його переваги у своєму ритуалі краси.

магнолії

Витоки магнолії

Чи знали ви, що магнолія - ​​одне з найдавніших квітучих дерев у світі? Дійсно, він би з’явився на Землі понад 65 мільйонів років тому, і саме в Гренландії він виріс. У той час країна ще була простором зелені ... Протягом століть магнолія була відома в Азії своєю дуже сильною символікою. Він - образ сили та гідності. Це також символ краси. Буддійські ченці також звикли садити білі магнолії навколо своїх храмів, щоб зберегти чистоту цих пам’яток.

Майстерна квітка

Назва магнолія - ​​данина П'єру Магнолю, ботаніку 18 століття. Серед усіх видів магнолії є один, ботанічна назва якого - Magnolia Grandiflora. Ця рослина зустрічається сьогодні в теплих регіонах Америки та Азії. Його впізнають за великими пишними квітами, яким він зобов’язаний назвою «грандіфлора». Квітки цієї магнолії розпускаються навесні, коли температура навколишнього середовища досягає 15 ° C протягом декількох днів.

Користь магнолії

Екстракт магнолії виготовляється з квітів, листя або навіть кори дерева. Використовуваний у традиційній китайській медицині, він також є цінним союзником у косметиці, оскільки містить магнолол та хонокіол, які надають йому антибактеріальні, протизапальні та антиоксидантні властивості. Тому він цілком природний у засобах проти старіння, очищаючих скрабах, заспокійливих сироватках ... Магнолія також спокушає своїм ніжним ароматом, який заспокоює та відчуває негайне самопочуття. Він також використовується в гелях для душу або милі, лосьйонах для тіла, бальзамах тощо.

Хочете відкрити лікування магнолією? Полюбіть 24-годинний зволожуючий денний догляд від NIVEA з екстрактом магнолії.