Квітковий віск жасмину самбак - Aroma-Zone
Цей натуральний квітковий віск, який походить із Індії, привносить в процедури послідовність, пом’якшення та зволожуючу силу, одночасно підсилюючи їх багатим та п’янким ароматом квітів жасмину самбаку. Чуттєве та східне захоплення, ідеальне у кремах, бальзамах, а також натуральних свічках ... Справжнє запрошення у подорож!

- Ви повинні увійти в систему або створити обліковий запис, щоб писати коментарі
- Презентація
- Властивості та використання
- На практиці
- Рецепти Квітковий віск з жасмину самбак
- Бібліографія
- Зауважте
Презентація
Посвідчення особи
Екстракція квітів жасмину дає бетон, який потім екстрагується спиртом для отримання абсолюту з одного боку (випаровуванням спирту), а з іншого - квіткового воску (воскоподібні сполуки бетону).
100% чистий і натуральний
Якість
- Аспект: М'який твердий віск, представлений неправильними шматками
- Колір: Помаранчево-коричневий
- Запах: Характеристика жасмину Самбак, квіткові та потужні, насичені та екзотичні ноти
Властивості та використання
Нюховий опис
Запах дуже тонкої, потужної та екзотичної білої квітки, с солодкі та трохи пудрові зелені ноти . Віск жасминовий самбак має солодкий і сонячний аромат, особливо цінується в догляді за тілом, волоссям, руками. Ці квіткові та вишукані нотки також дуже популярні в Росії парфумерія .
Властивості
- Ароматизатор: забезпечує витончені ноти жасмину косметичні препарати
- Текстура та дотик: підтягує тіло до косметичних препаратів та забезпечує насичений та кремовий пом’якшувальний ефект на шкіру
- Захисний і запобігає зневодненню: багатий жирними ефірами, жирними кислотами та фітостеринами, жасминовий віск залишає м’яку плівку на шкірі та запобігає зневодненню шкіри
Використовує
Деякі ідеї
- Парфумоване молочко для тіла
- Догляд молоді за сухою і зрілою шкірою
- Поживна маска для волосся
- Східний твердий аромат
- Ароматична свічка
Взаємодія
- Верхні ноти цитрусових: Бергамот, Мандарин, Грейпфрут.
- Квіткові ноти: іланг - іланг, неролі, троянда, герань, тубероза, жасмин грандіфлорум.
- Базові ноти бурштину: перуанський бальзам, ваніль, бензоїн.
- Деревні базові ноти: Сандал, Аміріс, Кедр, Дерево Гаяк.
- Зберігати в недоступному для дітей місці, не ковтати, уникати контакту з очима.
- Будьте обережні, щоб не обпектися при роботі з розплавленим воском.
- Природна сполука, яка потенційно присутня у цьому воску, може становити ризик алергії у деяких чутливих людей, коли віск входить до складу косметичної композиції (відповідно до 7-ї поправки до Європейської директиви щодо косметичних продуктів (2003/15/EC)): ліналоол, бензиловий спирт і, меншою мірою, бензилбензоат, бензилсаліцилат.
- Як правило, завжди перевіряйте застосування препарату в складці ліктьового суглоба принаймні за 48 годин до його використання.
Знаючи +
Жасминовий самбак дуже популярний в Індонезії. Філіппінський архіпелаг зробив це своїм емблема оскільки на національному прапорі ми можемо побачити квітка "Сампагіта", місцевий найменування жасмину самбак.
Там жінки ховають квіти цього сорту жасмину у волосся духи .
У Манілі, з квітів цього сорту жасмину виготовляють запашні намиста продається на вул. У Малайзії, жінки замочують квіти у воді перед тим, як використовувати їх для вмивання обличчя. Вони також дозволяють квітам жасмину самбак мацерувати в кокосовій олії та шерсті тіло і волосся цим дуже ароматним мацератом.
Як ви зрозумієте, квітка жасмину самбак - це виняткова квітка який забезпечує a дорогоцінний і неповторний аромат широко використовується найбільшими в парфумерії. Запах його більше чудово, солодко і легкий, ніж Jasminum grandiflorum.
Квіткові ноти, що нагадують бузок або конвалію, змішуються із зеленими та пудровими ароматами потужний і дуже вишуканий .
Квіткові воски отримують під час виготовлення абсолютів і концентрують воскоподібні та маслянисті сполуки квітки, такі як жирні ефіри, жирні спирти, фітостерини. зберігаючи деякі ароматичні сполуки квітки, які надають їм характерний запах. Тому квіткові воски дуже цікаві для принесення розкішні ароматні ноти до ваших косметичних продуктів, граючи при цьому роль текстура та пом’якшувальний засіб .