Натуральний кондиціонер для волосся

Асортимент продуктів OrganiCare містить інгредієнти природного походження, рослинні інгредієнти надходять із сертифікованих органічних культур. Серед їх інгредієнтів є поверхнево-активні речовини, які відіграють важливу роль у процесі миття, та різні рослинні екстракти, що відіграють важливу роль у догляді за шкірою та волоссям.

важливу роль

Попередження: Останні товари на складі!

проспект

Асортимент продуктів OrganiCare містить інгредієнти природного походження, рослинні інгредієнти, що надходять із сертифікованих органічних культур, серед яких є поверхнево-активні речовини, що відіграють важливу роль у процесі миття, та різні рослинні екстракти, які доглядають за шкірою та волоссям.

Миюча дія Поверхнево-активні речовини пояснюються їхньою хімічною структурою, отже, вони мають гідрофобні області (які не розчиняються у воді) та гідрофільні області (які розчиняються у воді) в одній і тій же молекулі. вони утворюються при контакті поверхнево-активних речовин з нерозчинними у воді частинками.Гідрофобні ділянки молекули будуть спрямовані до нерозчинної частинки, а гідрофільні області - до розчинника (води). Сформовані таким чином сферичні утворення дозволяють солюбілізувати частинки, які не можуть нормально розчинятися у воді.Внутрішня частина міцелію гідрофобна і містить нерозчинні частинки, а зовні гідрофільна, тому весь міцелій розчиняється у воді і може видаляти частинки, які в іншому випадку утворюються. чіткий шар, що не змішується з водою або може диспергуватися у воді. Мило та миючі засоби діють таким чином.

Поширеною сполукою миючих засобів та мила є лауринова кислота; він складається з довгого ланцюга атомів вуглецю і являє собою гідрофобну частину (нерозчинну у воді) миючих засобів/мила. гідрофільні, до них відноситься сульфонова група (отриманою сполукою є лаурилсульфат натрію), а також похідні сахаридів, такі як глюкоза або амінокислоти, такі як глутамін.

Поверхнево-активні речовини у складі продуктів OrganiCare мають природне походження, допомагаючи м’яко видаляти небажані речовини.

Алое барбаденсис (також відома як алое вера) - сукулентна рослина з дуже коротким стеблом, який виростає в межах 60-100 см. Цвіте влітку жовтими квітами, в деяких регіонах рослина використовується в декоративних цілях, стійка в середовищі посушливі і потребують невеликої кількості води. Листя товсті та м’ясисті, їх колір варіюється від зеленого до сіро-зеленого, деякі види також мають білі плями, вони можуть зберігати значну кількість води, що допомагає рослині вижити в посушливих умовах. Походить з Південної Африки, алое вера бере свій початок на Аравійському півострові, однак сьогодні рослина культивується в багатьох країнах світу як для декоративних цілей, так і для багатьох видів використання в харчових та косметичних засобах.

Olea europaea (оливковий) - чагарник, що зустрічається на більшій частині Африки, в середземноморському басейні, на островах Аравія та Південна Азія.Назва рослини бере свій початок з латинської та грецької мов, латинська відома як оливкова (оливкова або оливкова плода) Грецький відомий як elaia. Він виростає до висоти 8-15 м із сріблясто-зеленим листям і білими квітами.

Оливка культивується приблизно 5-6000 років, найдавніші свідчення її вирощування виявлені в Сирії, Палестині та на Криті.У давнину її олія користувалася різними цілями, починаючи від світильників для освітлення, закінчуючи харчовими та релігійними цілями.

Оливкова олія багата на ненасичені жирні кислоти, провітаміни вітаміну Е та антиоксиданти. Завдяки цим компонентам він дуже корисний при регенерації шкіри та догляді за волоссям.

Triticum vulgare (пшениця) був вперше одомашнений у Західній Азії ще в передісторію, і з того часу розвинулося багато сортів. Грауль прибув до Нового Світу з іспанськими місіями в шістнадцятому столітті, виробництво пшениці взяло на себе перевагу пізніше, культивується в прерії. Вирощувана, особливо як джерело їжі, пшениця знайшла застосування в косметиці завдяки вмісту в олії зародків пшениці вітаміну Е, важливого антиоксиданту, який може допомогти уповільнити процеси старіння шкіри та догляд за волоссям. Окрім вітаміну Е, олія зародків пшениці також містить значну кількість жирних кислот, включаючи лінолеву, пальмітинову, олеїнову та лінореєву кислоти.

Rosmarinus officinalis (розмарин) - це трав’яниста багаторічна рослина з запашними голковими листям і білими, рожевими, фіолетовими або блакитними квітами, що походять із середземноморського регіону. Його назва походить від латинського «ros», що означає роса, і «marinus» море («морська роса»). З розмарину виділено численні сполуки, включаючи флавони, дитритерпени та різні фенольні сполуки.У літературі є посилання на антимікробний та протигрибковий потенціал розмарину, який використовується в гастрономії завдяки своїм смаковим властивостям. певною мірою продовжує термін дії кулінарних препаратів, до яких його додають, знайшов застосування в косметиці, оскільки може заспокоїти роздратовану та суху шкіру, а також стимулювати ріст волосся.

Лавандова узколистяна (лаванда) - рослина, яка родом із західного Середземномор’я, переважно на півночі Іспанії. Це чагарник, який може рости у висоту від 1 до 2 м, з рожево-фіолетовими квітами. Назва вуглиста листя походить від латинської мови і означає вузький лист. Його культивують як декоративну рослину завдяки своїм квітам, а також приємному запаху, а також завдяки приємному запаху культивують на поверхнях, важливих як сировина для парфумерії.

Moringa pterygosperma ( також відомий як Moringa oleifera)є посухостійким деревом, що родом з передгір’я Гімалаїв на півночі Індії; Він може досягати висоти 10-12 м. Кора дерева має біло-сірий колір, ароматні квіти. Широко культивується в тропічних і субтропічних районах, де його насіння та стручки використовуються в їжу. отримує олію, багату бегенієвою олією. Рафінована олія прозора і не має запаху, протистоїть прогірклому процесу. Moringa oleifera містить значну кількість вітаміну А, вітамінів групи В, вітаміну Е та мінералів, таких як цинк, селен та марганець, компоненти, які допомагають підтримувати здоров’я. волосся.

Butyrospermum parkii (також відомий як Парадокс Viterallia,Дерево ши) родом з Африки, дико росте в сухих районах саван. Англійське слово "shea" походить від варварської мови Малі, але відоме під різними назвами в Центральній Африці завдяки своєму використанню та розповсюдженню. плодів у віці від 10 до 15 років. Максимальне виробництво досягається у віці від 20 до 30 років, після чого дерево може давати плоди до 200 років.

Плоди схожі на великі сливи, їх дозрівання триває від 4 до 6 місяців. Дерево дає в середньому від 15 до 20 кг свіжих плодів. М'якоть плодів, тонка і багата поживними речовинами, покриває порівняно велике насіння, багате маслом, з якого воно Екстракт масла ши. Використовується для приготування їжі в Африці.

Масло ши - це жир, що містить п’ять основних жирних кислот: пальмітинову, стеаринову, олеїнову, лінолеву та арахінову. Серед них найбільшу частку мають стеаринова та олеїнова кислоти. Окрім жирних кислот, також було знайдено масло ши. фенольні сполуки. Виявлений фенольний профіль подібний до профілю зеленого чаю.

Окрім використання в їжі, його склад робить його особливо корисним у косметиці завдяки тривалому зволожуючому ефекту та підтримці оздоровчої здатності шкіри.

Таким чином, завдяки своєму складу виходять товари з асортименту OrganiCare м'яко очищає волосся та шкіру завдяки ПАР рослинного походження, а інгредієнти, отримані з різних рослин, визнані за їх ефектом, сприяють догляду за ними.