Нічник - Лікарські рослини

Наукова назва:
Oenothera biennis
Популярні імена: вечірнє світло, вечірня зірка, вечірня первоцвіт, світла або ослича трава
Англійська: Примула вечірня
Етимологія:
Ім'я енотера - Енотера -, походить від грец ойнос - що означає вино, і там, тобто - дика тварина.
Походження: Нічне світло - це лікарська рослина, яка походить із Північної Америки, впродовж двох століть була завезена в Європу, дуже швидко поширилася завдяки її цілющим здібностям цар ліків.
Сьогодні рослина широко поширена і культивується в багатьох європейських країнах завдяки насінню, з якого отримують одне олія - EPO - олія примули вечірньої -, яка має дуже цінний склад, що застосовується всередину та зовні, і є основним інгредієнтом багатьох косметичних косметичних засобів і не тільки.
ОПИС
Нічне світло - дворічна рослина, яка цвіте ввечері, у сутінках, вранці квіти в’януть, а ввечері розпускаються інші нові бутони, які з’являються із заходом сонця та назвою нічне світло.
квіти вони великі, жовті з чотирма пелюстками, вночі вони поширюють тонкий і ніжний парфум, стебло досягає висоти до 1 м, листя зелень розміщують навпроти, довгу і ланцетну, воліють місця з піщаним і сухим грунтом.
Плоди мають форму капсул, довгих і прямих, кожна містить приблизно 600 насінин з яких отримують легке ефірне масло, а також використовують у численних природних процедурах.
АКТИВНІ ПРИНЦИПИ І ВЛАСТИВОСТІ
- в лікувальних цілях використовується, зокрема насіння завдяки багатому вмісту жирних кислот,
- надземна частина рослини - квіти і молоде листя -, які містять флавоноїди та дубильні речовини-, збирається в травні-червні, препарати з квітів і листя мають наслідки пом’якшувальне, в’яжуче, спазмолітичне, заспокійливе.
- корінь містить - крохмаль, мінерали та білки, його збирають восени у вересні - листопаді -, він має смак, схожий на пастернак і використовується в салатах, готується як овоч у різних кулінарних заготовках.
- насіння містять переважно ефірну олію, багату на жирні кислоти - лінолева кислота та гамма - лінолева кислота, - дві найважливіші жирні кислоти, що використовуються у фармацевтичній промисловості-, Омега 6, олеїнова кислота, пальмітинова кислота -, кальцій, білок, клітковина.
Ефірна олія яке отримують із насіння люмініти, є одним з найбільш цінованих засобів лікування шкірних захворювань. Ефірна олія люмініту - одне з небагатьох масел, що містить гамма-лінолеву кислоту, незамінну жирну кислоту, яка допомагає регенерації клітин, має реструктуризуючий, заспокійливий, оздоровчий, проти зморшок ефект, багата на вітамін Е -відомий антиоксидант - який захищає шкіру від передчасного старіння, зміцнює нігті та волосся та підтримує їх красу.
КОРИСТЬ ДЛЯ ЗДОРОВ'Я
Завдяки багатому вмісту незамінні жирні кислоти, білки, мінерали, природні клітковини, легке масло використовується внутрішній має наслідки
- потужні антиоксиданти,
- нейтралізуючий вплив вільних радикалів,
- наслідки підвищення та зміцнення імунітету організму,
- покращує мозкову діяльність та діяльність нервової системи,
- підвищує життєвий тонус і стійкість організму до стресів,
- ефективний при лікуванні депресії,
- допомагає схуднути, спалити жир і зменшити жирові відкладення в тканинах,
- знімає запальні процеси - подагру, артрит, ревматоїдний артрит, атеросклероз,
- зменшує гормональний дисбаланс, знімає передменструальний синдром, заспокоює болісні менструальні цикли, зменшує припливи при менопаузі, дисменорею, фригідність,
- регулює функцію щитовидної залози, корисно при гіпотиреозі та гіпертиреозі,
- це корисно для людей з діабетом,
- знижує рівень холестерину та запобігає відкладенням холестерину,
- бореться з астмою, вірусами, грипом, застудою, лихоманкою.
ПЕРЕВАГИ В КОСМЕТИКІ
- уповільнює передчасне старіння шкіри,
- корисний для зморшкуватої, блідої шкіри, для сухої, зневодненої та тьмяної шкіри,
- сприяє регенерації клітин,
- запобігає появі зморшок, надає шкірі еластичність та еластичність, контролюючи секрецію шкірного сала, що захищає тканини,
- лікує вугрі, екзему, алергію,
- запобігає втраті волосся та деградації нігтів.
РЕКОМЕНДАЦІЇ
Препарати та особливо олія з насіння нічного світла у формі капсул можна придбати в магазинах здорової їжі.
Олія знаходиться під назвою Примула вечірня, Масло первоцвіту, Примула вечірня і вводиться всередину та зовнішньо.
Ні це рекомендується вагітним жінкам та годуючим матерям.
Перед початком лікування легким маслом рекомендується проконсультуватися з фахівцем.
натисніть тут щоб мати можливість завантажити спеціальний звіт для вас:
12 ОСНОВНИХ ЛІКАРНИХ РОСЛИН, ЯКІ МЕНЕ ПОТРІБНО РОСТИТИ
у моєму саду для запобігання/зцілення понад 80% захворювань!