Олія чайного дерева - маленький універсал, великий ефект nu3

Олія чайного дерева - це справжній універсал, через його ефірні масла підходить для внутрішнього та зовнішнього використання. Благородна олія зараз майже входить до складу Основне обладнання один здоров'я та харчування Домашнє господарство. Переконайтесь у силі, яку містить олія чайного дерева!

великий

Походження: звідки береться олія чайного дерева?

Олія чайного дерева спочатку родом з Австралії. Тут також росте дерево, листя та гілки якого забезпечують всебічну олію чайного дерева. рідка консистенція олії чайного дерева обумовлений способом його видобутку: для цього листя та гілки дерева обробляються дистиляцією води. Найпоширенішими видами чайного дерева є Melaleuca alternifolia, але олія чайного дерева вже давно переганяється з інших видів чайного дерева, усі вони належать до сімейства миртових.

Олія чайного дерева стала незамінною в природній та фітотерапії, а також у косметичній промисловості. Причиною цього є ефірні олії, які він містить. Основні інгредієнти включають 1,8-цинеол (евкаліптол) та терпінен-4-ол. Особливістю олії чайного дерева, крім жовтуватого кольору, є інтенсивний запах з надзвичайно інтенсивними, пряно-свіжими ароматними нотами.

Історія олії чайного дерева

Назва та поширення олії чайного дерева зумовлені англійським мореплавцем та капітаном Джеймс Кук (1728-1779). За традицією, він дозволив екіпажу свого корабля зупинитися на австралійському східному узбережжі чай від високоякісна олія заварити. З тих пір олія отримала прізвисько олія чайного дерева.

Олія чайного дерева: використання та поради

Спектр застосування олії чайного дерева зараз величезний: воно варіюється від зовнішнього використання на шкірі до додавання його в очищувальну воду! Ось кілька прикладів різноманітні можливості застосування олії чайного дерева.

нанесення на шкіру

  • Для використання на плямах і прищах
  • Як масажне масло: Змішайте кілька крапель олії чайного дерева з рослинною олією, для цього підійде олія авокадо або мигдалю
  • Як доповнення до води для ванни
  • Як доповнення до кремів та лосьйонів для косметичного використання
  • Як очищення обличчя
  • Щоб стати на ноги

Внутрішнє застосування

  • Як ополіскувач для рота: просто розведіть у воді кілька крапель олії чайного дерева
  • Як доповнення до зубної пасти

У домашньому господарстві

  • Як доповнення до білизни
  • Як доповнення до очисної води

Олія чайного дерева не підходить для пиття, але розведене його можна використовувати як ополіскувач для рота. Так само, як Кокосове масло Олія чайного дерева зараз є популярним продуктом для натуральних продуктів особиста гігієна і переконує своїми численними можливими способами використання.

Масло чайного дерева слід тримати подалі від світла та кисню зберігається захищеним для цього ідеально підходить пляшка з бурштинового скла.

Купуйте масло чайного дерева в Інтернеті

Замовляйте олію чайного дерева зручно та легко вдома в нашому інтернет-магазині! Відкрийте це теж справжній універсал для внутрішнього та зовнішнього використання та купуйте масло чайного дерева в Інтернеті за адресою nu3.