Олія камелії ▷ інгредієнти, ефекти; Програми
Квіти камелії схожі на європейські троянди. Ось чому існує синонім цієї рослини під назвою японська троянда. Тому що там він дуже популярний. Однак довгий час він служив прекрасним декоративним чагарником по всій Азії, поки мешканці цього континенту не виявили переваги олії чайного насіння рослини камелії. В Азії про ефекти високоякісної нафти відомо вже кілька століть. Однак в Європі це так ексклюзивна олія камелії абсолютно помилково затьмарює численні олії-конкуренти. Зрештою, завдяки безлічі мінералів, вітамінів та жирних кислот, він може легко встигати за іншими оліями для догляду. Він інтенсивно доглядає за шкірою та волоссям, проникаючи глибоко в волосся та структуру шкіри.
У двох словах: все про олію камелії
- Поєднання високого рН та низької кислотності
- У порівнянні з багатьма іншими рослинними оліями він не прогірчує
- Пальмітинова кислота, що міститься в ній, гарантує, що олія насіння камелії особливо швидко всмоктується у вашу шкіру - і цінні активні речовини можуть засвоюватися особливо добре!
- Висока частка ненасичених жирних кислот
- Немає відомих недоліків
| колір | Безбарвний |
| запах | Нейтральний |
| смак | Нейтральний |
| Площа вирощування | Азія |
| довговічність | приблизно 12 місяців |
| зберігання | Темний і захищений від світла |
| використання | Догляд за шкірою, суха шкіра, догляд за обличчям, зморшки, вугрі, прищі та вугрі, догляд за волоссям, ламке волосся, сонцезахисні креми |
| Побічні ефекти | Побічні ефекти відсутні |
| Точка диму | 252 ° С |
| Співвідношення омега-6 до омега-3 жирних кислот | 1: 2 |
| Комедогенність | Невідомо |
| Ціна (100 мл) | 50,00 € |
Виробництво, вирощування та вирощування олії камелії
Синонімом олії камелії, яка походить з далекої Азії, є олія чайного насіння, олія насіння камелії або олія цубакі. Це користується все більшою популярністю в останні роки. Японія, В'єтнам та Китай знають про кілька Століття користі олії камелії. З іншого боку, у Німеччині рослинна олія є рідкістю, яка очікує на відкриття споживачами. Однак магазини здорової їжі та інтернет-магазини знають про позитивні ефекти олії насіння чаю. Крім того, використання олії камелії стосується відповідного типу рослин. Китай є найбільш розповсюдженим районом зростання.
Як вже випливає з назви олії чайного насіння, для видобування олії використовують лише насіння. Вони дозрівають у квітках рослини взимку. Як тільки вони дозріють, виробники виймають, очищають, сушать і подрібнюють їх для виробництва олії. Потім вони виробляють масло за допомогою холодного пресування. Перевага олії камелії очевидна: немає ні переробки, ні нагрівання. В результаті олія вражає усіма своїми мінералами та вітамінами.

Останнє оновлення продуктів Amazon 2 грудня 2020 року
Олія камелії та її інгредієнти
Висока частка олеїнової кислоти відповідає за ефективну дію олії. Він відноситься до категорії ненасичених жирних кислот, які при виробництві косметичних продуктів сприяють швидкому всмоктуванню в шкіру. Пальмітинова та лінолева кислоти є серед інших важливих інгредієнтів. Перший багаторазово збільшує термін зберігання олії. У порівнянні з численними іншими маслами олія камелії не прогіркає. Він також оцінює своїм антиоксидантним ефектом. Завдяки своїй в'язкості олія камелії є в'язкою і, відповідно, вважається низькою в'язкістю.
| Вітаміни | Вітамін А, вітамін В2, вітамін С, вітамін Е |
| Мінерали | - |
| Кілокалорії | 884 ккал |
| Насичених жирів | 21 г. |
| Ненасичені жирні кислоти | 75 г. |
| Поліненасичені жирні кислоти | 23 г. |
| Мононенасичені жирні кислоти | 52 г. |
Ефекти та діючі речовини олії камелії
Завдяки пальмітиновій кислоті покращується дія кремів та інших засобів по догляду за шкірою. Олія камелії всмоктується відразу і проникає глибоко в нижні шари шкіри через пори. Він не лежить на поверхні шкіри, як жирова плівка. Ось чому мінерали, вітаміни та жирні кислоти розвивають свій ефект під шкірою. Лінолева кислота - ненасичена омега-6 жирна кислота, яка входить до складу керамідів. Ці жири підтримують шкірний бар’єр. Завдяки цьому ви підтримуєте епідермальну структуру еластичною. Крім того, масло камелії вражає своїм протизапальним ефектом. Нечиста і суха шкіра відновлюється після регулярного періоду використання.
Як можна розумно використовувати масло камелії
Олія камелії зарекомендувала себе як у догляді за шкірою, так і за волоссям. Японія завжди покладалася на косметичні переваги олії. Крім того, олія насіння чаю також використовується як домашній засіб від різних проблем зі здоров’ям. Він також використовується в промисловості, наприклад, як засіб захисту від корозії при обробці сталі - для високоякісних ножів або в деревообробній промисловості. Однак це не повинно вводити вас в оману, оскільки його використання в організмі людини є абсолютно безпечним завдяки своїм харчовим властивостям.
Олія камелії в догляді за шкірою
Завдяки своїм антиоксидантним, зволожуючим та протизапальним властивостям олія камелії діє як ефективне масло для шкіри. Завдяки високому вмісту олеїнової кислоти він швидко всмоктується навіть у чистому вигляді. Олія обволікає епідерміс і захищає його від шкідливого впливу навколишнього середовища. Згідно з повідомленнями, олія камелії захищає від впливу сильних сонячних променів. Однак ні в якому разі не слід покладатися на олію як єдиний сонцезахисний крем.
A Регулярне використання олії камелії допоможе вашій шкірі виглядати більш гладкою. Крім того, олія підвищує еластичність та еластичність вашої шкіри. Поживні речовини стимулюють функцію клітин шкіри, що відображається на структурі шкіри. Прищі не тільки навантажують душу, вони також надають шкірі обличчя нерівномірний колір обличчя. Крім того, гнійнички можуть бути дуже болючими. Тут працює масло камелії, оскільки воно має протизапальну дію. Він м’яко бореться з бактеріями, які знаходяться під поверхнею шкіри. Порівняно з агресивними, алкогольними та хімічними препаратами шкіри, масло камелії проникає глибоко в шари шкіри. Таким чином, замість того, щоб просто усунути симптоми, він бореться із шкірною проблемою з першопричини. Через численні позитивні ефекти, ви повинні мати готову олію камелії в домашній шафі.
Олія камелії в догляді за волоссям
Японці цінують олію камелії за її зволожуючі властивості щодо догляду за волоссям. Ваша шкіра голови також отримує користь від численних поживних речовин. Здоровому блиску волосся гейші зобов’язані не тільки казковій дієті, але й регулярному догляду за волоссям, в якому вони використовують олію чайного насіння. Адже він не тільки глибоко проникає в шкіру, але і в коріння волосся. Як результат, він оптимально захищає вашу гриву від втрати вологи. Щоб скористатися ефектом масла, вам слід кілька крапель олії камелії Помасажуйте довжину волосся і залиште на 15-20 хвилин. Потім ретельно змийте масло. Крім того, у вас є вибір збагатити шампуні та процедури маслом, якщо ви не хочете використовувати його в чистому вигляді.
На що слід звернути увагу при прийомі та дозуванні
Олія камелії вражає своєю високою продуктивністю. Тому вам слід використовувати його економно. Всього кілька крапель виконують своє призначення в догляді за волоссям та шкірою. Ця рекомендація щодо дозування застосовується як до використання у чистому вигляді, так і до сумішей косметичних продуктів з олією чайного насіння