Олія нігели d; Ефіопія - Le Comptoir du Monde

Від 4.92 €
Le Comptoir Bio & Co пропонує Вам справжній продукт оптимальної якості. Наша олія Nigella, яка походить з Ефіопії, піддається холодному віджиманню, завдяки чому вона зберігає всі її переваги.
Вона чистий, без додавання інгредієнтів, крім чорного насіння, що підтверджує його якість.
Він має дуже багату харчову формулу. Олія нігели - це олія, яка приносить свої достоїнства для вашого тіла, для догляду за шкірою та краси вашого волосся.
Додаткова інформація
СКЛАД
СКЛАД
100% олія нігели, холодного віджиму і чиста.
Країна походження: Ефіопія
ПОСІБНИК КОРИСТУВАЧА
ПОСІБНИК КОРИСТУВАЧА
Олія чорного насіння має багато переваг для здоров'я і може використовуватися в їжу, а також як зовнішньо.
- Для лікування: приймати по чайній ложці щоранку протягом місяця. Перед початком чергового лікування важливо зробити перерву мінімум на місяць. Ви можете ковтати його сирим або змішаним з іншою їжею, наприклад, медом.
- Для рецептів краси: олія чорного насіння може бути інтегрована у догляд за шкірою та волоссям, відновлюючи силу та життєві сили завдяки своїм численним достоїнствам.
- Для масажу: достатньо взяти мастило та помасажувати відповідну область, щоб полегшити біль у суглобах та полегшити скорочення м’язів.
Протипоказання:
Продукт заборонений вагітним і годуючим жінкам. Що стосується дітей до 7 років.
Збереження:
Цю олію слід зберігати в сухому місці, подалі від будь-якого джерела світла, щоб воно зберігало всі свої переваги.
ПЕРЕВАГИ
ПЕРЕВАГИ
Сьогодні важко знайти якісну олію, оскільки, щоб збільшити свою рентабельність, деякі продавці розрізають олію. Тому вони не є чистими.
Наш результат - результат першого холодного пресування, що підтверджує його якість. Тому користь насіння Nigella зберігається до максимуму для отримання чистої олії.
Олія чорного насіння відома своїми незліченними перевагами:
- У косметиці: Олія чорного насіння високо цінується за його користь для шкіри. Регулярне використання допомагає глибоко зволожити шкіру та пом’якшити її відчуття. Це також сприяє уповільненню старіння клітин. Так це допомагає регенерувати пошкоджені клітини. Олія чорного насіння також цілюща. Таким чином, це допомагає зменшити шкірні плями, такі як прищі та вугрі. Це значно допомагає повернути шкірі більш сяючий і здоровий вигляд. Олія чорного насіння також популярне завдяки своїй перевазі для волосся. Використовується для догляду або як жирна маска для волосся, вона допомагає їх живити та відновлювати пошкодження. Це також допомагає захистити волосся і зберегти їх здоровими.
- У локальному застосуванні: Будучи знеболюючим, спазмолітичним та протизапальним засобом, масло чорних насіння можна застосовувати як масаж. Це допомагає полегшити біль у суглобах і заспокоїти скорочення м’язів.
- У їжі: Лікування олії чорного насіння може допомогти знизити високу напругу для досягнення здорового балансу.
З усіма своїми антибактеріальними, противірусними, протигрибковими та санітарними властивостями олія чорного насіння - це корисна олія з багатьма перевагами.