Органічна ефірна олія бергамоту

Пропозиція діє в межах наявних запасів і не може поєднуватися з іншими знижками.

Органічна ефірна олія бергамоту з непереборним запахом, сильно регенерує, очищає, загоює, ідеально підходить для оздоровленої шкіри, жирної шкіри, вугрів, ран, ран. Протизапальний, антисептичний, дезінтоксикаційний, антипаразитарний, має безліч застосувань.

органічна

Ефірна олія бергамоту - цілком виняткова олія. З багатьма властивостями олія бергамоту використовується в ароматерапії, парфумерії, косметиці.

Бергамот, привезений Христофором Колумбом з Канарських островів, здавна вирощували в Іспанії. Потім його вирощування поширилося на Італію, спочатку в регіон Бергамо, звідки пізніше походить назва бергамот. Плоди нагадують крихітні апельсини зеленуватого кольору, з шкірки яких добувають ефірну олію бергамоту, що надзвичайно використовується в парфумерії.

На додаток до спеціального аромату, ефірна олія бергамоту є сильним протизапальним, антибактеріальним, дезінтоксикаційним, сечогінним, противірусним та відхаркувальним засобом. Завдяки своїм регенеруючим, очищаючим і цілющим властивостям олія бергамоту широко використовується в косметиці.
ВЛАСТИВОСТІ

  • Відновлення та пожвавлення шкіри
  • Засіб для очищення та балансування шкіри
  • загоєння
  • Протизапальний, антисептичний,
  • Противірусний, антибактеріальний
  • Протипаразитарний, протигрибковий
  • Детоксикуючий, сечогінний засіб,
  • Відхаркувальний, проносний засіб,
  • Розслаблююча, ароматна з приємними і свіжими солодкими нотками

РЕКОМЕНДАЦІЇ

  • Оздоровлена ​​шкіра та шкіра, в’яне, не має свіжості та сяйва
  • Себорейна шкіра, схильна до вугрів
  • Густе волосся
  • Екзема. псоріаз
  • Рани, рани,
  • Укуси комах
  • Вітіліго, депігментація шкіри
  • Кольки, кишкові інфекції, запори
  • Кишкові паразити
  • Анотація, утруднене травлення
  • Бронхіт, трахеїт, назофарингіт
  • Грип, застуда
  • Стрес, тривога, безсоння, депресія, тривога
  • Дезінфекція, очищення та ароматизація повітря

  • Включення ефірної олії бергамоту в косметику: креми, лосьйони, молоко, олії для догляду за обличчям, звичайні або в поєднанні з іншими ефірними оліями
  • Приготування органічної косметики: креми, лосьйони, молоко, олії для догляду за обличчям, просто або в поєднанні з іншими ефірними оліями та косметичними активними інгредієнтами, специфічними для шкіри
  • Включіть ефірну олію бергамоту в основне рослинне масло для розслаблюючого масажу
  • Включення в конкретні продукти або приготування мазей від екземи, вітіліго, псоріазу
  • Включення олії бергамоту в засоби по догляду за волоссям або приготування органічної косметики для жирного волосся і лупи: шампунь, кондиціонер, лосьйони, очищаюча вода
  • Включення ефірної олії бергамоту в оздоровлюючі маски для шкіри у поєднанні з іншими ефірними оліями та рослинними оліями, інгредієнтами та косметичними активними інгредієнтами
  • Дифузія повітря для дезінфекції, очищення, ароматизації повітря та створення атмосфери спокою та спокою для стресованих, тривожних, депресивних та безсоння людей
  • Косметичні духи
  • Створення парфумерії

  • Десять: 1-1,55
  • Тіло: 1-2%

  • Виконайте тест
  • Зберігати в недоступному для дітей
  • Внутрішнє застосування з великою обережністю, суворо з дозволу лікаря, спеціаліста з ароматерапії, під спеціалізованим контролем

  • Ефірна олія бергамоту, 100% чиста і натуральна (нерозбавлена), отримана з органічної культури холодним віджиманням оболонок бергамоту

100% чистота - нерозбавлене в рослинному маслі або змішане з оліями зі схожими властивостями
100% натуральний - неденатурований синтетичними молекулами),
100% інтеграл - незбарвлений, невизначений, неректифікований, нефракціонований

  • Природні сполуки ефірної олії бергамоту, які можуть викликати алергію: лімонен, ліналоол, цитрал (специфікація згідно із Поправкою № 7 Європейської директиви з косметики/ЄС 15/2003)
  • Назва: Citrus Bergamis L.
  • Виробляється в: Італія

ОРГАНОЛЕПТИЧНІ ВЛАСТИВОСТІ

  • Зовнішній вигляд: рухлива рідина
  • Колір: світло-жовтий до зеленувато-жовтого
  • Запах: насичений, солодко-фруктовий
  • Використання: косметика, ароматерапія, парфумерія, гастрономія


Зберігання: сухе місце, подалі від тепла та світла.

Презентація: 5 мл.

S На відміну від інших ефірних масел, які отримують дистиляцією парою, цитрусові ефірні олії отримують холодним пресуванням шкірки цитрусових.

Інформація на цьому веб-сайті надається виключно в інформаційних цілях і не може вважатися медичною інформацією. Властивості, рекомендації та способи їх використання отримані з довідкових джерел та підтверджені дослідженнями та спостереженнями в науковому середовищі, але вони не можуть нести нашу відповідальність у будь-якій формі. Для медичного використання зверніться до фахівця .

Бергамот, привезений Христофором Колумбом з Канарських островів, здавна вирощували в Іспанії. Згодом його культивування поширилося на Італію, спочатку до регіону Бергамо, звідки пізніше походить назва бергамот. Плоди нагадують крихітні апельсини зеленуватого кольору, з шкірки яких добувають ефірну олію бергамоту, надзвичайно використовувану в парфумерії. \ n

Окрім особливого аромату, ефірна олія бергамоту є потужним протизапальним, антибактеріальним, дезінтоксикаційним, сечогінним, противірусним та відхаркувальним засобом. Завдяки своїм регенеруючим, очищаючим і цілющим властивостям олія бергамоту широко використовується в косметиці.
\ u00a0
\ U00a0 \ u00a0
ВЛАСТИВОСТІ \ n

  • Відновлення та пожвавлення шкіри \ n
  • Засіб для очищення та балансування шкіри \ n
  • Зцілення \ n
  • Протизапальний, антисептичний, n
  • Противірусні, антибактеріальні \ n
  • Протипаразитарний, протигрибковий \ n
  • Детоксикуючий, сечогінний засіб, \ u00a0 \ n
  • Відхаркувальне, проносне, \ n
  • Розслаблююча, ароматна з приємними та свіжими солодкими нотками \ n

РЕКОМЕНДАЦІЇ \ n

  • Оздоровлена ​​шкіра та шкіра, в’ялі, не мають свіжості та сяйва \ n
  • Себорейна шкіра, схильна до вугрів
  • Жирна пара
  • Екзема. псоріаз \ n
  • Рани, рани, \ n
  • Укуси комах \ n
  • Вітіліго, депігментація шкіри \ u00a0 \ n
  • Кольки, кишкові інфекції, запор \ n
  • Кишкові паразити \ n
  • Анотація, важке травлення \ n
  • Бронхіт, трахеїт, назофарингіт \ n
  • Грип, застуда \ n
  • Стрес, тривога, безсоння, депресія, тривога \ n
  • Дезінфекція, очищення та ароматизація повітря \ n

ДОЗИРОВАННЯ \ n

  • Десять: 1-1,55 \ n
  • Корпорація: 1-2% \ n

ЗАСТЕРЕЖЕННЯ \ n

  • Виконайте тест \ n
  • Зберігати в недоступному для дітей місці \ n
  • Внутрішнє застосування з великою обережністю, суворо з дозволу лікаря, спеціаліста з ароматерапії, під спеціалізованим контролем \ n

СКЛАД \ n

    Ефірна олія бергамоту, \ u00a0100% чиста і натуральна (нерозбавлена), отримана з біологічної культури холодним віджиманням оболонок бергамоту \ n

\ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 100% чистий - нерозбавлений у рослинному маслі або змішаний з оліями зі схожими властивостями
\ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 100% натуральний \ u00a0 - неденатурований з молекулами синтезу), \ u00a0
\ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 100% повна - безбарвна, невизначена, неректифікована, нефракціонована \ n

  • Природні сполуки ефірної олії бергамоту, які можуть викликати алергію: лімонен, ліналоол, цитрал (специфікація відповідно до Поправки № 7 Європейської директиви про косметику \/EC 15// 2003) \ n
  • Назва: Citrus Bergamis L. \ n
  • Виробляється в: Італія \ n

ОРГАНОЛЕПТИЧНІ ВЛАСТИВОСТІ \ n

  • Зовнішній вигляд: рухлива рідина \ n
  • Колір: світло-жовтий до зеленувато-жовтий \ n
  • Запах: насичений, солодко-фруктовий \ n
  • Використання: косметика, ароматерапія, парфумерія, гастрономія \ n

\ u00a0
\ u00a0
Зберігання: сухе місце, подалі від тепла та світла.
\ u00a0
\ u00a0
Презентація: \ u00a05 мл. \ n

Інформація на цьому веб-сайті надається виключно в інформаційних цілях і не може вважатися медичною інформацією. Властивості, рекомендації та способи їх використання отримані з довідкових джерел та підтверджені дослідженнями та спостереженнями в науковому середовищі, але вони не можуть нести нашу відповідальність у будь-якій формі. Для медичного використання зверніться до фахівця. \ u00a0 "," короткий_ опис ":"