Парафін - що це таке і для чого він використовується для цього продукту для нашого здоров’я

Парафін є білою або безбарвною твердою речовиною і має багато переваг для здоров’я. Парафін використовується як у косметиці, так і при лікуванні певних недуг.

парафін

Твердий парафін білий і напівпрозорий. Парафін - це, по суті, суміш насичених вуглеводнів, отриманих при перегонці сирої нафти або вугілля. Застосовується у багатьох галузях промисловості, для просочення паперу або текстилю, для вощених олівців, а також для здоров’я та косметики.

З косметичної точки зору парафін часто наносять на руки і ноги. Парафін, схожий за текстурою на віск, є природним пом’якшувальним засобом, який допомагає шкірі знову стати гладкою та оксамитовою і рекомендується при лікуванні сухої шкіри.

Парафінова олія. Як він використовується і якими властивостями він володіє

Парафінове масло - один з найвідоміших методів полегшення симптомів запору. Парафінове масло має послаблюючий ефект і проходить через шлунково-кишковий тракт, не засвоюючись організмом.

Однак парафінове масло також може використовуватися в косметиці, у виробництві кремів та мазей, а також у складі масажних масел.

Косметичний парафін. Як зробити парафінову обробку

Косметичне лікування парафіном часто зустрічається в салонах краси, і його шукають через його переваги.

Косметичне лікування парафіном призначене для зволоження шкіри навіть у найглибших тканинах. Це також покращує кровотік і запобігає старінню.

Косметичний парафін блокує воду на поверхні шкіри та підвищує рівень зволоження після обробки. Крім того, завдяки спеці він відкриває пори і видаляє мертві клітини шкіри. Кінцевий результат - зволожена та оксамитова шкіра.

Лікування парафіном

Найчастіше парафінові процедури проводяться в салонах краси, але їх можна робити і вдома. Парафін є у продажу, але дуже важливо уважно прочитати етикетку, щоб знати, який тип парафіну ми купуємо. У разі лікування, звичайно, ми повинні шукати косметичний парафін.

Перш ніж застосовувати будь-яку парафінову обробку, шкіру слід вимити, очистити, не залишити потовиділення, лосьйонів або дезодоранту.

Твердий парафін нагрівається до температури близько 52 градусів Цельсія, перетворюючись, таким чином, у рідкий парафін. Дуже важливо не перегріватися. По-перше тому, що ми ризикуємо спалитись самі, а по-друге тому, що це може загорітися.

Лаванда - використання та цікавинки

Косметичне лікування парафіном

Ми можемо покласти руки або ноги в отриманий теплий рідкий парафін. Навколо кисті або стопи повинен утворитися шар парафіну приблизно 1, 1-5 сантиметрів, і для цього потрібно кілька разів вкласти і вийняти руку, відповідно стопу. Потім укутайте плівкою і накрийте рушником. Зачекайте 20 хвилин, щоб воно набрало чинності. Рідкий парафін в якийсь момент стане твердим, крихким і легко видаляється зі шкіри.

Парафін використовується в косметиці для рук і ніг

Ми також рекомендуємо: остаточна епіляція - які переваги та недоліки

Парафінові обгортання

Парафінове обгортання - процедура, відома з давніх часів, і сьогодні використовується у багатьох оздоровчих центрах завдяки своїм терапевтичним властивостям. Парафінове обгортання застосовується при дегенеративно-запальних ревматичних захворюваннях, а також при посттравматичних захворюваннях. Рекомендується у разі поганого периферичного кровообігу, для розслаблення м’язів та рухливості.

Парафін використовується для полегшення симптомів і навіть лікування таких ефектів, як остеоартрит, ревматоїдний артрит, фіброміалгія та інші проблеми із суглобами. Лікування парафіном вважається тепловою терапією і має багато переваг.

Переваги парафінових обгортань:

  • забезпечує кращий кровообіг у регіоні, де він застосовується
  • підвищує еластичність сухожиль і зв’язок, що дає можливість виконувати вправи для відновлення
  • він має деконтрактуючий ефект і, отже, допомагає боротися з м’язовими спазмами та скороченнями
  • значно зменшує біль

Парафінове лікування - протипоказання

Лікування парафіном протипоказано, коли на шкірі є рани або є варикозне розширення вен. Лікування парафіном також слід уникати хворим на цукровий діабет. Лікування парафіном також не рекомендується вагітним.

Незважаючи на те, що парафінове лікування рекомендується для будь-якого типу шкіри, нанесення на шкіру повинен проводити тільки фахівець.

Що парафін розчиняє

Якщо ми забруднили певні поверхні або предмети парафіном, добре знати, що він розчиняється у спирті, рафінованому бензині, гасі або толуолі. Однак важливо бути обережним щодо того, як ці речовини можуть впливати на поверхню.

Якщо парафін забруднив поверхню, почекайте, поки вона охолоне і застигне, і її можна буде видалити набагато простіше. З текстилю парафін можна видалити праскою. Покладіть аркуш паперу на уражену ділянку, а потім пропрасуйте праскою.

Ми також рекомендуємо:

Какао-масло - користь, властивості та для чого його можна використовувати

Оливкова олія - ​​користь і 25 курйозів та речей, про які ви не знали про нафту