Переваги гліку; рин для шкіри La Roche-Posay
Ви знайдете його майже у всіх засобах для догляду за шкірою та кремах. Але що таке гліцерин у косметиці та в чому його користь? Ла Рош Посей відповідає вам.

Гліцерин, що це таке ?
У якій формі знаходиться гліцерин ?
Користь гліцерину в косметиці
Крем-пом’якшувач, пом’якшувач, емульгатор, загоюючий засіб тощо. Гліцерин - універсальний активний інгредієнт, що має багато переваг. Не дивно, що його хвалять у формулюванні великої кількості продуктів, включаючи наркотики, засоби для чищення, деякі продукти харчування (за посиланням E422) та багато інших. Переваги косметики призвели до того, що її обирають у більшості формул для догляду за шкірою. Тому гліцерин міститься у багатьох продуктах, включаючи: догляд за волоссям, гелі для душу, зволожувачі для обличчя та тіла, бальзами для губ, зволожуючі маски, мило, зубні пасти, засоби для зняття макіяжу. Що стосується концентрації, гліцерин вимагає належних доз для підтримки його ефективності. Рекомендується концентрація від 2 до 5%, щоб використати його зволожуючі та пом’якшувальні властивості. Ця концентрація може сягати до 10% для процедур, спрямованих на дуже сухі та зневоднені ділянки (лікоть, підошва стопи тощо). Понад 10% гліцерин втрачає свої зволожуючі властивості, навпаки, сприяє втраті води і, отже, зневодненню. Нарешті, гліцерин є одним з найбільш переносимих активних інгредієнтів. Він адаптується до всіх типів шкіри, включаючи чутливу шкіру.
Ця стаття містить лише загальну інформацію. Ви завжди повинні проконсультуватися з медичним працівником, який зможе проконсультувати Вас щодо найкращих методів лікування та продуктів.