Переваги нафти Нім - воно

Відомо, що захищає від комах, масло німу також має користь для шкіри. Наблизьте цей маловідомий природний інгредієнт.

воно

Що таке олія Нім ?

Олія Німа походить від Німа (вимовляється як "Нім"), дерева, поширеного в Індії, також відомого як Нім. Індійський бузок. Доктор Фіш, лікар загальної практики, пояснює, що олія добувається з листя, оскільки вони мають антивіковий ефект (дію на колаген), протизапальний та антиоксидантний стрес (для подразнених та/або чутливих), а також освітлюючу дію зниження меланіну, що призводить до рівномірного відтінку шкіри).

Олія німу: його користь для шкіри

Ця олія використовується в Індії століттями. Поживна олія Neem заспокоює та полегшує сухість шкіри, забезпечуючи їй великий комфорт. Але завдяки своїм антибактеріальним та протизапальним властивостям його також рекомендують лікувати при певних проблемах шкіри, таких як вугрі. Однак, якщо ми вибираємо його органічним та холодним віджиманням, ми уникаємо використання його окремо через його відносно сильний запах. Краще розбавляти його іншими рослинними або ефірними маслами після медичної консультації.

А як щодо німової олії для волосся ?

Застосовувана як засіб від комарів, олія Нім не тільки приносить користь для краси. Він також діє як інсектицид, і деякі можуть лікувати вошей, заспокоюючи свербіж. Він використовується як лікувальний засіб, масажуючи шкіру голови або включаючи кілька крапель у свій звичайний шампунь.

Дякую доктору Фішу за Нім.

Також відкрийте для себе наш вибір втішних масел для обличчя.