Придатний і казковий фокус T25

Сторінки

Понеділок, 28 жовтня 2013 р

Фокус Т25

Що таке "Beachbody"?

фокус

Ось попередня версія Танії, яка на відео робить версію з "слабким ударом" і швидко стає нашим другом ^^

Програма розділена на три частини: альфа (різновид «фітнес-версії, важка, щоб мати основу) та бета-версія (де ми вводимо ваги зокрема, і яка зосереджена на всьому тілі), які входять до базового набору; і гамма-цикл (для постійних, набагато складніший).

Кожна гра триває 5 тижнів і включає 5 тренувань, які розподіляються протягом 5 днів по-різному щотижня. Тренування прогресивні: ми починаємо з простої вправи, яка додає труднощів (і Таня є там, якщо у нас виникають проблеми ^^) і містять "вигорання", де деякі вправи, що бачать!

Програма не повторюється, і ось що мені сподобалось! Я великий шанувальник Джилліан Майклз, я любив її у "Найбільшому невдаху" і любив її програму 30-денне подрібнення. Але робити одне і те ж 10 днів, три рази поспіль, це нудно:/Цього разу мені потрібно було щось із іншим ритмом.

Мені подобається, що це короткочасне та інтенсивне, тому що коли тренування тривають понад півгодини, я завжди знаходжуся для виправдання, щоб не робити їх. Тут я знаю, що за півгодини це закінчилося, і навіть якщо вам доведеться налаштувати будильник на півгодини раніше, це не величезно.

Отже, як я вже сказав, рівень інтенсивний (ну так, оскільки мета - зробити щось ефективне за 25 хвилин. І я не кажу тобі головою, коли закінчу = D), а деякі вправи дуже напружені, навіть у легкій версії на початку. Ви повинні бути мотивованими і говорити собі, що тривалість тренування дуже коротка.

Результати

Я розпочав програму Т25 кілька тижнів тому і довелося кинути через проблеми зі здоров'ям. Я починаю знову сьогодні, але ось результати, які я мав за три тижні (тобто 13 днів вправи в цілому):

• груди: -1,5 см
  • нижній обхват грудей: -1,5 см
  • стегна: -0,5 см
  • стегна: нічого
  • живіт: -1,5 см
  • розмір: -1,5см
  • рука: нічого
  • телята: -0,5 см
  • вага: -2 кіло

Оскільки у мене були харчові відхилення (депресія після переїзду), ці результати можна покращити за допомогою правильної дієти.

Перший тиждень намагався на початку: спочатку мені було дуже боляче, важко було виконувати вправи. Я робив багато міні-перерв на кілька секунд, але я продовжував іти. Дуже швидко мені стало менше боляче, і мені з кожним днем ​​ставало краще!

Програми Beachbody іноді дуже дорогі на мій смак, коли вони найпопулярніші. але вони надзвичайно ефективні. Веб-сайт пропонує рекламні акції, згруповані в "Пакеті викликів", але цей сайт, на жаль, недоступний для європейців (лише США та Канада - якщо у вас коли-небудь є сім'я, яка може отримати їх для вас, ви ніколи не знаєте!) Однак на Amazon.com є спосіб замовити програму за $ 139,80 9.o (або 100 €. Ви скажете мені, що заплативши, це вже є мотивацією пройти весь шлях;)).

Отже, у вас це є: часто, коли ви займаєтеся вдома, метою є не платити багато (вкладайте у ваги до максимуму). Це правда, що багато сайтів пропонують тренування протягом місяця або безкоштовні випробування, такі як календарі Cassey Ho або, наприклад, завдання BodyRock. Велика різниця, яку я виявляю, полягає в тому, що вона є Т25 або інші програми, такі як 30-денне подрібнення Джилліан Майкл - ці відео краще адаптовані, масштабовані, пропонуючи версії з низьким ступенем впливу, щоб ми могли пройти весь шлях. Вони керують нами більше, і ми легше переходимо до кінця програми.

На закінчення

Т25 це перша програма Beachbody, яку я пробував і люблю! Я відчуваю свій прогрес, я не бачу, щоб пройшло 25 хвилин, і я просто не можу дочекатися, щоб через п’ять тижнів розповісти вам про остаточні результати ^^.

І ти? Ви вже тестували цю програму? Або інший?: D Що ти думаєш?

9 коментарів:

Чудовий пост! Дійсно дуже детально, дякую!
Я з нетерпінням чекав цього додатково:-)

Я планував спробувати одну з Джилліан Майклз, але ваша думка скоріше переконала мене зробити це!
З іншого боку, я думаю, що насправді це повинно бути важко, і тоді це точно точно недешево.
Я ніколи раніше не пробував програми такого типу, але я думаю, що це хороші продукти і що, слідуючи їм, ми можемо отримати лише результати!

На даний момент я не наважуюся починати, бо 100 євро дорого. і я ще не почуваюся спокійно за це. Боюсь, що не втримаюся. коли бачу, що щодня намагаюся робити присідання. Я вже намагаюся досягти цієї мети, і ходити до басейну - це добре!

Але я думаю придбати його більше до кінця своєї дієти, щоб вдосконалити процес. Я кажу собі, що було б добре зробити це, коли моя щиколотка зміцніться, і мені залишиться лише 6 кілограмів, наприклад.

Тим часом я теж не можу дочекатися ваших власних результатів. Фото до/після було б найкращим! Але ніякого тиску, так. ^^

Сміливість за цей виклик ! До зустрічі

Радий, що вам сподобався пост: D * waw, вони повинні найняти мене для продажу їхньої продукції через Атлантику ^^ *

Ви маєте рацію, коли говорите робити це в кінці дієти і коли у вас голеностоп покращений:) У відео ми бачимо людей, які зовсім не у формі, роблять Т25 і які повністю трансформуються, але я думаю, що, враховуючи ціни, краще покласти всі шанси на свій бік, щоб досягти успіху. Якщо ви впадете на 25 хвилин вправ, це повинно насправді демотивувати, щоб ви могли це робити, коли почуваєтесь готовим:).

Що стосується моїх результатів, то сьогодні я збираюся провести вимірювання та зробити спеціальну сторінку T25, щоб не занадто захаращувати головну сторінку. Фото до цього лежить десь на моєму комп'ютері, але я зізнаюся, що я не наважусь його показати, поки у мене не буде того, що справді мене задовольнить:/^^

Дякую за заохочення і мужність, а також за присідання та прес: D