Тверде мило з м’ятою 110г Чорний

  • тверде

В’яжучий. запальний.

Виріб ручної роботи з рослинних екстрактів, рослинних олій та воску. Високий вміст гліцерину.

Дія, колір і аромат продукту повністю обумовлені природними інгредієнтами.

Як це працює?

Заспокоює висип і почервонілу шкіру

Регулює надлишок шкірного сала

Для чого це рекомендується?

Відновлення природного рН шкіри

Час доставки: 24 години

БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ЗА 150 ЛЕЙ

ВЛАСНИЙ ЗАВЕРТЕНИЙ БІО СЕРТИФІКОВАНИЙ ДЕПОЗИТ

9/10 КЛІЄНТИ РЕКОМЕНДУЮТЬ НАС

ПАКЕТИ ТА АКЦІЇ

Опис

В’яжучий. запальний.

Виріб ручної роботи з рослинних екстрактів, рослинних олій та воску. Високий вміст гліцерину.

Дія, колір і аромат продукту повністю обумовлені природними інгредієнтами.

Як це працює?

Заспокоює висип і почервонілу шкіру

Регулює надлишок шкірного сала

Для чого це рекомендується?

Відновлення природного рН шкіри

Як користуватися продуктом?

Нанесіть на вологу шкіру круговими рухами, після чого добре змийте великою кількістю води.


Презентація: мило овальної форми, 110г, в індивідуальній упаковці - картонна коробка.

Які інгредієнти він містить?

(RO) соняшникова олія, вода, оливкова олія, негідрований кокосовий жир, негідрований пальмовий жир, гідроксид натрію, бджолиний віск, екстракт м’яти, м’ятний порошок, летюча м’ятна олія.

(INCI) Олія насіння Helianthus Annuus, Aqua, олія Olea Europaea, масло Cocos Nucifera, олія Elaeis Guineensis, гідроксид натрію, білий віск, екстракт Mentha Piperita, лист Mentha Piperita, олія Mentha Piperita.

Якими властивостями володіє кожен інгредієнт?

Екстракт листя м’яти та порошок врівноважує рН шкіри, допомагаючи тим самим регулювати секрецію шкірного сала. Своїми в’яжучими, антисептичними та протизапальними властивостями м’ята допомагає позбавити від вугрів, вугрів, висипу та заспокоює почервоніння шкіри.

Соняшникова олія холодного віджиму містить вітаміни А і D, кальцій і залізо. Це цінується за пом’якшувальні властивості. Допомагає загоїти свіжі рани та незначні опіки.

Оливкова олія має властивість пом’якшувати шкіру. Завдяки високому вмісту лінолевої кислоти, сполуки, яка не виробляється організмом, оливкова олія запобігає сухості шкіри, підтримує її еластичність та молодість. Він також використовується як ексфоліант.

Кокосовий жир отримують із серцевини кокосових горіхів. Запобігає сухості та відшаруванню шкіри, затримує появу зморшок та надає шкірі пружності. Застосовується при різних шкірних захворюваннях: допомагає при псоріазі, дерматитах, екземі, вуграх тощо. Це піноутворювач для мила. Кокосова олія з часом дуже стабільна, зберігаючи свої якості незмінними протягом декількох років без охолодження.

Пальмовий жир зникає застарілі рубці завдяки вмісту вітаміну А та вітаміну Е. Це надає шкірі молодий вигляд та свіжість. Він має зволожуючі властивості. Це допоміжний засіб при шкірних захворюваннях, таких як псоріаз та екзема.

Їдкий натр відіграє роль омилення рослинних олій, що використовуються для приготування мила. Кількість гідроксиду натрію, що використовується для приготування мила, розраховується таким чином, що в кінці процесу омилення він більше не знаходиться в готовому продукті, який нейтралізується.

Бджолиний віск його використовують при приготуванні мила, оскільки це надає їм консистенції та стійкості. Він відомий своєю дією реструктуризації та еластичності шкіри, яка заспокоює та допомагає утримувати вологу.

Летюча м’ятна олія допомагає заспокоїти подразнення шкіри та зменшує свербіж, викликаний укусами комах.