Вазелін, наш новий союзник краси Fork & Bikini

Це корисно для шкіри !
Вазелін, безумовно, має негламурний образ, але цілком може мати своє місце у вашій ванній. Його переваги вже широко поширені у всьому світі. Це нафтове похідне не тільки дуже жирне, а отже, чудове для зволоження шкіри, але воно також дуже добре переноситься і не викликає алергії через своє мінеральне походження.
Сильні сторони:
Суха і пошкоджена шкіра
Суха шкіра - справжній загар. Як уже згадувалося вище, вазелін дуже жирний і тому дуже хороший ізолятор, який підтримує вологу шкіри! Він також відмінно підходить для ніг, рук і ліктів, які часто схильні до сухості.
У разі подразнення або невеликих опіків цей гель surgras полегшує та сприяє загоєнню.
Краса та волосся
Для нанесення фарб для волосся або лаку достатньо наносити їх невеликими мазками, щоб запобігти контакту речовин з шкірою. Він утворює невеликий захисний шар !
Так само, для посічених кінчиків нанесення його невеликими дотиками надає їм трохи блиску.
Слабкі місця:
Це занадто жирне !
Якщо жирний бік відмінно підходить для зволоження, але у випадку прищів, ми можемо лише порадити. Вазелін закупорює пори і тим самим сприяє появі інших прищів. Крім того, він має досить неприємний дотик, ми віддаємо перевагу йому невеликими дотиками тут і там, для справді сухих ділянок. !