Все про олію рисових висівок для краси та косметики
командою Slow Cosmetics .

Олія з рисових висівок популярна для тендітної або зрілої шкіри, особливо для зменшення зморшок, мішків і темних кіл. У ньому є й інші чесноти, які заслуговують на те, щоб їх знали !
Міні-посвідчення особи з рисової висівки
Олія рисових висівок поставляється в баночці або пляшці і має жовтувато-маслянистий вигляд. При низьких температурах воно може похмурим або стати більш в’язким. Його запах дуже стриманий і нагадує рис. Його дотик відносно добре проникливий. Його дуже стриманий смак викликає рис, фундук.
Виробництво :
Перше холодне пресування околоплодника (оболонки, висівок) зерен Oryza sativa, добре відомий коричневий рис (тому ми отримуємо користь від усіх корисних компонентів, які він містить).
Склад:
Близько 30% омега 6 поліненасичених (лінолевої) незамінних жирних кислот, понад 40% омега 9 мононенасичених (олеїнових) жирних кислот та близько 20% насичених жирних кислот (пальмітинова та стеаринова кислоти). Важливо, що іншими сполуками цієї олії є гамма-оризанол, антиоксидантні властивості якого визнані, а також вітаміни (каротиноїди та вітамін Е), фітостерини, мінеральні солі (включаючи кальцій, калій, магній, залізо та цинк ...), ферменти з антивіковою дією (кофермент Q10, глулатіонпероксидаза, метіонінредуктаза, поліфенолоксидаза ...) та ліпоєва кислота, яка діє на жири та рівень цукру.
Навіщо використовувати масло рисових висівок ?
В Азії та Америці рафінована рисова олія в основному використовується в кулінарії, особливо для смаження продуктів. З першого холодного пресування це харчова добавка або якісна приправа.
Але олія рисових висівок - це також косметичне лікування, яке добре переносять усі, проникаючи і пом’якшуючи шкіру та волосся. Це масло славиться своїм потужна антиоксидантна дія який захищає шкіру від старіння та зовнішніх агресивних впливів.
Вона також стимулював би мікроциркуляцію, що робить його ворогом темних кіл, гусячих лапок і мішків під очима (наші повільні поради для зменшення набряклості).
Навіть з волоссям воно творить свої чудеса, зокрема в лупа оптика або якщо свербить шкіра голови (наш метод ванни для волосся можна знайти тут).
Як правильно ним користуватися ?
Використовується самостійно
Яку б дію ви не шукали, те саме важливе правило: вживайте його в невеликих кількостях (як і всі рослинні олії), і по можливості змішувати з іншим більш нейтральним маслом. Незважаючи на свій злегка маслянистий вигляд, він дуже швидко проникає, не залишаючи жирного відчуття, і має незначний запах.
Для полегшення знезараження радимо підготувати шкіру перед масажем рисовою олією гідрозолем безсмертника (геліхризум) або гамамелісом (спреєм на шкіру або на ватяний диск, а потім нанести на шкіру).
> Маленьке повільне нагадування
Масаж з рисовими висівками підпорядковується тому ж основному правилу, що і всі рослинні олії: ми використовуємо мало (шикарно, це триває довше!) І масажуємо довго! Стимуляція м’язів обличчя та всієї нервової та кровоносної системи під шкірою виконується як маслом, так і вашими жестами, тому займайте принаймні 2 цілі хвилини, щоб повільно та м’яко робити масаж шкіри. Вона віддячить вам за це в довгостроковій перспективі !
Використовується в косметичній суміші
Олія рисових висівок природним чином знайде своє місце в антивікових та протизастійних косметичних препаратах навколо очей. Окрім власної дії, ви помітите, що він також згущує та стабілізує емульсії.
Для темних кіл, набряклості та зморшок на воронячих лапах по можливості використовуйте 1 краплю олії рисових висівок І краплю олії аргану, жожоба, авокадо чи макадамії або навіть солодкого мигдалю, щоб обмежити його дуже сильну дію.
Для губ та інших зморшок знову показана суміш 50/50 з іншим маслом.
Як його правильно вибрати і де його знайти ?
Ми рекомендуємо олію рисових висівок незайманої та органічної цієї марки.
Дуже складно знайти олію рисових висівок органічні та нерафіновані. Ціна є хорошим показником: якщо олія продається менше 6 євро за 100 мл, воно, безумовно, є рафінованим і, отже, трохи нижчої якості.
Наполягайте на нерафінованій та/або органічній олії. Підрахуйте близько 15 євро на 100 мл для олії рисових висівок оптимальної якості.
Ми знаходимо цю олію в органічних магазинах, в азіатських магазинах (але, на жаль, часто сумнівної якості) і, звичайно, на сайті майстрів Slow Cosmétique.