Yves Rocher - антиперспірантний дезодорант з бавовняною квіткою з Індії

Середній ризик *
* Відповідно до голосів користувачів
Компанія: Ів Роше
Опис Yves Rocher - Антиперспірантний дезодорант з квіткою бавовни з Індії
Антиперспірантний рулонний дезодорант з бавовняною квіткою з Індії
Цей товар замовив один з відвідувачів AlegeSanatos.ro. Його аналіз проводився на основі інформації, наданої заявником.
Інгредієнти Yves Rocher - Антиперспірантний дезодорант з бавовняною квіткою з Індії
Ступінь ризику:
Зверніть увагу на такі інгредієнти:
Духи або аромат, інгредієнт з високим ризиком пошкодження, який виконує роль маскування/покриття неприємного запаху. Відповідно до чинного законодавства, не обов’язково, щоб усі компоненти Fragrance були перелічені на етикетці продукту. Однак вважається, що парфуми містять щонайменше 14 хімічних речовин, які не вказані на етикетці, багато з них не оцінюються з точки зору рівня їх безпеки.
Хлоргідрат алюмінію, інгредієнт із середнім ризиком пошкодження, антиперспірант, в’яжучий, дезодорант. Це інгредієнт, який застосовується для шкіри для зменшення потовиділення, викликання відчуття стягнутості шкіри та зменшення або усунення неприємних запахів. Хоча надійних наукових доказів немає, з часом з’являється багато чуток, що солі алюмінію можуть спричинити рак Альцгеймера, Паркінсона та молочної залози.
Стірет-20, інгредієнт із середнім ризиком пошкодження, має функцію консерванту. Цей інгредієнт обмежений в Японії, тоді як FDA не рекомендує його вагітним жінкам та дітям.
Стірет-2, інгредієнт із середнім ризиком пошкодження, має функції поверхнево-активної речовини та емульгатора. Допомагає утворити емульсію, зменшуючи інтерактивні сили між молекулами. Експертна група з огляду косметичних інгредієнтів (CIR) дозволяє використовувати Steareth-2 у косметиці та засобах особистої гігієни за умови дотримання діючих процедур щодо його використання та концентрації.
Пропіленгліколь, інгредієнт із середнім ризиком пошкодження, що представляє собою парфумерний інгредієнт, змочувач, засіб для догляду за шкірою, розчинник, засіб, що зменшує в’язкість. Це органічний спирт і виконує роль поглинання води та утримання вологи в косметиці. Огляд косметичних інгредієнтів (CIR) вирішив, що використання цього інгредієнта в косметиці не представляє ризику в концентраціях до 50%.
лімонен, інгредієнт із середнім ризиком пошкодження, це розчинник та ароматизатор, доступний у двох варіантах: із запахом сосни та із запахом апельсина. Він не токсичний, але при контакті з повітрям може розкладатися і утворювати невелику кількість продуктів окислення, які викликають шкірну алергію.
Для детального опису клацніть на будь-який з інгредієнтів нижче:
Синоніми: ВОДА, ONSEN-SUI, ДЕІОНІЗОВАНА ВОДА, ДЕСТИЛОВАНА ВОДА, ОЧИЩЕНА ВОДА, ДІГІДОРОДОВОКСИД, ДИСТИЛОВАНА ВОДА
функції: розчинник
- інгредієнт, що міститься майже у всіх косметичних засобах та засобах особистої гігієни
- косметика та засоби особистої гігієни містять лише воду без токсинів, забруднювачів та мікробів
Рейтинг безпеки/інгредієнтів:
Відповідно до Керівних принципів щодо практичних процедур у виробництві косметичних засобів, Управління з контролю за продуктами та ліками (FDA) контролює якість води (званої "технологічною водою"), що використовується у косметиці та засобах особистої гігієни.
Є й інші компанії, які відповідають стандартам США. Фармакопея (USP) щодо чистоти води, що використовується в лікарських засобах. Очищена вода відповідно до цих стандартів готується з води, що підпадає під дію законодавства США. Агентство з охорони навколишнього середовища (EPA) щодо питної води. Він не містить інших речовин, доданих навмисно.
Синоніми: АЛЮМІНІЙ ГІДРОКСИХЛОРИД, АЛЮМІНІЙ ХЛОРГІДРОКСИД, АЛЮМІНІЙ ХЛОРОГІДРОЛ
функції: антиперспірант, в’яжучий, дезодорант
- неорганічна сіль алюмінію
- флокулянт (коагулюючий) при очищенні води
- інгредієнт, нанесений на шкіру для зменшення потовиділення, викликає відчуття стягнутості шкіри та зменшення або усунення неприємних запахів
Рейтинг безпеки/інгредієнтів:
Управління з контролю за продуктами та ліками (FDA) дозволяє використовувати цей інгредієнт у фармацевтичних препаратах, що продаються без рецепта.
Хоча надійних наукових доказів немає, з часом з’являється багато чуток, що солі алюмінію можуть спричинити рак Альцгеймера, Паркінсона та молочної залози.
Синоніми: ПОЛІОКСИПРОПІЛЕН (15) СТЕРИЛОВИЙ Ефір; ПОЛІПРОПІЛЕН ГЛІКОЛ (15) СТЕРИЛОВИЙ Ефір
функції: Засіб для догляду за шкірою, пом'якшувальний засіб
- Жирна, безбарвна або світло-жовта рідина.
- Його отримують в результаті реакції оксиду пропілену зі стеариновим спиртом. Стеариновий спирт отримують із тваринних жирів та олій.
- У косметиці та засобах особистої гігієни цей інгредієнт в основному використовується у зволожуючих формулах та миючих засобах.
- PPG-15 Стеариловий ефір діє як мастило на поверхні шкіри і надає шкірі м'який і гладкий вигляд.
Рейтинг безпеки/інгредієнтів:
- Огляд косметичних інгредієнтів вважає цей інгредієнт безпечним і дозволяє використовувати його в косметиці та засобах особистої гігієни.
Синоніми: HAMAMELIS VIRGINIANA (WITCH HAZEL) ВОДА, WITCH HAZEL DISTILLATE
функції: ліки для захисту шкіри, засіб для догляду за шкірою
- водний розчин, що містить природні леткі олії, отримані при перегонці гілок, кори та листя рослини Hamamelis virginiana
- покращує зовнішній вигляд сухої або пошкодженої шкіри за рахунок зменшення відлущування та відновлення пружності
Рейтинг безпеки/інгредієнтів:
Синоніми: ЕТАНОЛ, 2- [2-ОКТАДЕЦИЛОКСІЯ) ЕТОКСІЯ] -; 2- [2- (ОКТАДЕЦИЛО; 2- [2- (ОКТАДЕЦІЛОКСІЯ) ЕТОКСІЯ] ЕТАНОЛ
функції: ПАР, емульгатор
- у складі поліетиленгліколевого полімеру та стеаринового спирту
- сприяє утворенню емульсії, зменшуючи інтерактивні сили між молекулами
Рейтинг безпеки/інгредієнтів:
Адміністрація з харчових продуктів та медикаментів (FDA) дозволяє використовувати цей інгредієнт як непряму харчову добавку в текстилі та текстильних волокнах.
Експертна група з огляду косметичних інгредієнтів (CIR) дозволяє використовувати Steareth-2 у косметиці та засобах особистої гігієни за умови дотримання діючих процедур щодо його використання та концентрації.
Згідно з дослідженням, проведеним у Міжнародному журналі токсикології, цей інгредієнт не представляє жодних ризиків, якщо дотримуються чинних процедур щодо його використання та концентрації.
Синоніми: ЕКСТРАКТ ГОСІПІЙОВОГО ГЕРБАЦЕЮ
функції: засіб для догляду за шкірою
- Екстракт рослини бавовнику Gossypium herbaceum
Рейтинг безпеки/інгредієнтів:
Синоніми: PEG-20 СТЕРИЛОВИЙ Ефір; ПОЛІЕТИЛЕН ГЛІКОЛ 1000 СТЕРИЛОВИЙ Ефір
функції: ПАР, емульгатор, засіб для чищення
- синтетичний полімер, що складається з ПЕГ (поліетиленгліколю) та стеаринового спирту
- сприяє утворенню емульсії, зменшуючи інтерактивні сили між молекулами
Рейтинг безпеки/інгредієнтів:
Адміністрація з харчових продуктів та медикаментів (FDA) дозволяє використовувати цей інгредієнт як непряму харчову добавку в текстилі та текстильних волокнах.
Огляд косметичних інгредієнтів (CIR) дозволяє використовувати Steareth-20 у косметиці та засобах особистої гігієни за умови дотримання діючих процедур щодо його використання та концентрації.
Steareth-20 може містити небезпечні домішки, такі як оксид етилену (рак молочної залози, матки, мозку та лейкемії) та 1,4-діоксан (рак).
Відповідно до Sage Advice, цей інгредієнт є комедогенним (2/5).
Синоніми: БЕНЗОЙНА КИСЛОТА, СОЛЬ НАТРІЮ; АНТИМОЛ; ПОХОБИТИСЯ
функції: парфумерний інгредієнт, консервант, антикорозійний засіб, що захищає/маскує запах
- натрієва сіль бензойної кислоти
- консервант, що використовується в харчових продуктах, фармацевтиці та косметиці
- білий, кристалічний порошок
Рейтинг безпеки/інгредієнтів:
Управління з контролю за продуктами та ліками (FDA) включає цей інгредієнт у перелік речовин, що використовуються безпосередньо в продуктах харчування, які оцінюються як безпечні.
Огляд косметичних інгредієнтів (CIR) дозволяє використовувати цей інгредієнт у косметиці та засобах особистої гігієни в концентраціях до 5%.
Відповідно до Положення № 1129/2011 про харчові добавки, прийнятий Європейською комісією (який набуде чинності 1 червня 2013 року), цей інгредієнт може використовуватися як харчова добавка.
Відповідно до Положення № 1130/2011 про харчові добавки, що використовуються в продуктах харчування (ферменти, барвники та поживні речовини), прийнята Європейською Комісією 2 грудня 2011 року, цей інгредієнт може використовуватися як харчова добавка під назвою E 211 Бензоат натрію.
Науковий комітет Європейської комісії з споживчих товарів (SCCP) дозволяє використовувати цей інгредієнт у продуктах, що змиваються, у концентраціях до 2,5% та у продуктах, що заливаються, у концентраціях до 0,5%.
Спільний комітет експертів ФАО/ВООЗ з харчових добавок встановив загальну допустиму добову норму споживання 0-15 мг/кг (маса тіла) для 3 інгредієнтів: бензойної кислоти, калію та бензоату натрію.
Синоніми: AROMA; ПАРФУМ, ПАРФЮМ;
функції: дезодорант, маска/запах, парфуми
- За даними U.S. Регулювання харчових продуктів та медикаментів (FDA), термін «аромат» на етикетці продукту означає «будь-які природні або синтетичні речовини, що використовуються виключно для надання запаху косметичного продукту». У Європі, цей інгредієнт називається Духи.
- Виготовлений із природних або синтетичних сполук, використовується окремо або разом
Рейтинг безпеки/інгредієнтів:
* Оскільки складові інгредієнти цього комплексу невідомі, неможливо з’ясувати всі подробиці щодо ризиків використання та концентрації.
Інгредієнти, що входять до складу Fragrance, оцінюються Міжнародною асоціацією ароматів (IFRA), фактична оцінка проводиться в Науково-дослідному інституті ароматичних матеріалів (RIFM), науковому некомерційному інституті IFRA. Наукова інформація, яку використовує RIFM, надходить від Експертної групи (REXPAN), групи токсикологів, фармакологів, дерматологів та екологів, які не мають нічого спільного з парфумерною промисловістю. Таким чином, з часом Міжнародна асоціація ароматів (IFRA) обмежила використання певних інгредієнтів, що входять до складу компонента Flagrance.
Відповідно до чинного законодавства, не обов’язково, щоб усі компоненти інгредієнтів Flagrance були зазначені на етикетці продукту. Однак вважається, що парфуми містять щонайменше 14 хімічних речовин, які не вказані на етикетці, багато з них не оцінюються з точки зору рівня їх безпеки.
На думку Наукового комітету Європейського Союзу, викликає занепокоєння те, що все більше людей розвиває чутливість до впливу ароматичних інгредієнтів. Після того, як ця чутливість розвинеться, люди, про яких йде мова, можуть страждати від алергії і навіть нападів астми щоразу, коли вони піддаються дії аромату.
Існує низка з 26 ароматичних сполук, які вважаються алергенами (Додаток III, Косметична директива ЄС) і які повинні бути зазначені на етикетці, залежно від концентрації:
- Аміл кінамал
- Анізиловий спирт
- Бензиловий спирт
- Бензил циннамат
- Спирт коричний
- фарнезол
- цитральний
- 2- (4-трет-бутилбензил) пропіональд-гідр
- евгенол
- ліналоол
- Гідрокси-цитронела
- Бензилбензоат
- Ізоейгенол
- Цитронелол
- Амілцин-наміловий спирт
- Гексил кориця-альдегід
- Бензилсаліцилат
- д-лімонен
- Кіноварний
- Метилгептину карбонат
- кумарин
- 3-метил-4- (2,6,6-три-метил-2-циклогексен-1-іл) -3-бутен-2-он
- гераніол
- Екстракт дубового моху та деревного моху
- Гідрокси-метилпентилциклогексенкарбоксальдегід
- Екстракт дерев.
Синоніми: МЕТИЛЕТИЛ ГЛІКОЛ; 1,2-ДІГІДРОКСИПРОПАН; АЛЬФА-ПРОПИЛЕНЕГЛІКОЛ; ПРОПАН-1,2-ДІОЛ
функції: парфумерний інгредієнт, змочувач, засіб для догляду за шкірою, розчинник, засіб, що зменшує в’язкість
- органічний спирт
- роль поглинання води та утримання вологи в косметиці
Рейтинг безпеки/інгредієнтів:
Адміністрація з харчових продуктів і медикаментів (FDA) дозволяє використовувати цей інгредієнт як пряму та непряму харчову добавку (як протипінний засіб).
Огляд косметичних інгредієнтів (CIR) вирішив, що використання цього інгредієнта в косметиці не представляє ризику в концентраціях до 50%.
Спільний комітет експертів ФАО/ВООЗ з харчових добавок рекомендує максимально щоденне споживання 25 мг/кг (маса тіла).
Відповідно до Положення № 1129/2011 про харчові добавки, прийнятий Європейською комісією (набув чинності 1 червня 2013 року), цей інгредієнт може використовуватися як харчова добавка.
Відповідно до Положення № 1130/2011 про харчові добавки, що використовуються в харчових продуктах (ферменти, барвники та поживні речовини), прийнятий Європейською комісією 2 грудня 2011 року, цей інгредієнт може використовуватися як харчова добавка під назвою E 1520, пропан-1,2-діол (пропіленгліколь).
Синоніми: DL-ЛІМОНЕН, ДИПЕНТЕН, ЕФІРНЕ МАСЛО ЛІМОНЕНУ, МЕТИЛ-4-ІЗОПРОПЕНІЛ-ЦИКЛОГЕКСЕН, КАПАУТЕН, КАРВЕН, КІНЕН, ДИПЕНТЕН, ЕФХОЛ
функції: інгредієнт духи, розчинник
- інгредієнт на основі запаху, з’являється у 2 активних формах: l-лімонен (запах сосни) та d-лімонен (запах апельсина).
- ефірна олія з лимонних квітів та інших видів рослин
Рейтинг безпеки/інгредієнтів:
Національна схема повідомлень та оцінки промислових хімічних речовин (NICNAS) оцінила цей інгредієнт і виявила, що, хоча він не дуже токсичний, він може розкладатися і утворювати невелику кількість окислювальних продуктів, які викликають шкірну алергію. Тому лімонен вважається алергеном.
Крім того, будучи легкозаймистою рідиною, з нею слід поводитися обережно, оскільки вона може вибухнути при температурі вище 48ºC.
Цей інгредієнт може використовуватися відповідно до Директиви ЄС 1223/2009, Додаток III, Частина I (речовини, які косметичні продукти не повинні містити, крім випадків, коли на них поширюються обмеження та умови). Лімонен повинен бути зазначений на етикетці при використанні у концентраціях, що перевищують 0,001% у продуктах, що заливаються, і 0,01% у продуктах, що ополіскують, змивають.
Розкажіть нам свою думку про
"Yves Rocher - антиперспірантний дезодорант з бавовняною квіткою з Індії"
Те, про що говорили інші користувачі
"Yves Rocher - антиперспірантний дезодорант з бавовняною квіткою з Індії"
Розкажіть нам свою думку про
"Yves Rocher - антиперспірантний дезодорант з бавовняною квіткою з Індії"

Позбудьтеся неприємного запаху під пахвою природним шляхом!
Неприємний запах на пахві бентежить і може сильно вплинути на вашу самооцінку. Багато разів комерційні дезодоранти не тільки не виконують обіцянок у рекламі, але й впливають на ваше здоров’я. Ось чому ми рекомендуємо вам робити здоровий вибір для свого тіла. Ось кілька природних засобів, які допоможуть вам боротися із запахом пітливості пахв! [детально]

Розові дезодоранти містять речовини, що порушують роботу ендокринної системи
Асоціація споживачів (APC) провела нове дослідження в рамках Національної інформаційно-освітньої кампанії "Навчимось мислити хімічними термінами". У період з 6 по 10 липня 2016 року у великих комерційних структурах було придбано 31 рулонний дезодорант для аналізу їх хімічного складу. [детально]

4 засоби особистої гігієни, яких слід уникати
З бажання виглядати якнайкраще, ми щодня використовуємо засоби особистої гігієни, такі як дезодоранти, парфуми, шампуні, мило, лосьйони та креми. Можливо, невідомо, що ці засоби для догляду містять ряд хімічних речовин, які впливають на наше здоров’я, викликаючи гормональні порушення та різні захворювання. [детально]

Завантажте БЕЗКОШТОВНО
"10 найкращих небезпечних інгредієнтів у румунській їжі"
Заповніть електронну адресу, щоб отримати безкоштовний звіт