100% ефірна олія рожевого дерева

рожевого дерева

Я хочу отримувати повідомлення, коли воно повернеться на склад

дерева

олія

рожевого дерева

Ця ефірна олія є ачистий захват. Несучи чудовий аромат, Rosewood ідеально підходить для Ваших моментів відпочинку. Включений у косметику, він зменшує зовнішній вигляд постаріла шкіра, регенерує клітинні тканини і освітлює суху, постарілу шкіру. Масло рожевого дерева - рятівник чутливої ​​шкіри, послаблює рубці, розтяжки та лікує дерматит, екзему та вугрі. Гармонійно поєднується з більшістю ефірних масел, надає ніжну ароматну нотку будь-якій кімнаті.

ДОСТАВКА 24/48 годин

Безкоштовна доставка для замовлень> 200 лей

ефірна

ЗАДОВОЛЕННЯ ГАРАНТОВАНО

Понад 2000 відгуків про 5 ⭐

олія

нерозбавлений

100% чисті продукти, холодного віджиму, нерозбавлені

рожевого

ДОПОМОЖІМО РАЗОМ 💝

Олея жертвує 20% податку на прибуток на допомогу аутизму

Чиста олія рожевого дерева, отримана з однойменного дерева. Метод вилучення - дистиляція парою, а духи - солодко-дерев’яні. Трансляція в кімнаті, знімає темні думки та стрес. Його якості антиоксидант, вони роблять його чудовим інгредієнтом для зістареної шкіри, без еластичності, зі зморшками.

Назва (INCI): Dalbergia Spp

Метод вилучення: дистиляція парою

Якість: 100% натуральний, 100% чистий, без хімічних обробок, високоякісна ефірна олія з палісандра.

Послідовність: низька в'язкість

Колір: жовтувата, безбарвна рідина

Смак: троянда солодка, деревна

склад: ліналоол, альфа-терпінеол, гераніол

Запах: свіжий чистий, квітковий, солодкий з деревними впливами

Країна походження: Індія

Поглинання: середній

Зберігання: зберігати подалі від світла, сухого, бажано при температурі від 5 до 25 градусів С, у скляній пляшці, чутливій до УФ-випромінювання

Презентація: ємність із коричневого скла.

Лікувальні властивості: проти зморшок, регенеруюча, парфумерна, освітлююча, стимулююча, тонізуюча

Ефірна олія рожевого дерева для шкіри

  • Ідеально для постаріла шкіра, зі зморшками
  • Регенерує суху, чутливу і зрілу шкіру
  • Зменшує рубці
  • Зменшує розтяжки
  • Заспокоює екзему та дерматит
  • Відмінно підходить для жирної шкіри, пом’якшує вплив вугрів на шкіру
  • Ефективний ефект проти зморшок
  • Залишає шкіру м’якою та оксамитовою

Ефірна олія рожевого дерева для волосся

  • Масло рожевого дерева є рятівник сухого, фарбованого волосся
  • Живить волосся, позбавлене життєвих сил і блиску

Ефірна олія рожевого дерева для ароматерапії

  • Знімає стрес
  • Допомагає прогнати темні думки, тривожні стани
  • Використовується в медитаціях допомагає усунути тривогу

Ефірна олія рожевого дерева для нервової системи

  • Підвищує впевненість у собі
  • Ідеально підходить в періоди гострого стресу, напруги або смутку
  • Зменшує психічні страждання

Ефірна олія рожевого дерева для пар

Система ефірної олії палісандра кровоносна

  • Ми рекомендуємо це розведення 0,5-2% олії рожевого дерева в косметичних препаратах
  • Ефірні олії додають у склади, які готують гарячими лише після охолодження
  • Ви можете використовувати кілька крапель, доданих в шампунь або кондиціонер, щоб надати бадьорості і зволожити волосся
  • Ідеальний інгредієнт для приготування різних кремів та лосьйонів для тіла та обличчя, лікує екзему, полегшує рубці, дерматити та вугрі
  • Успішно застосовується в ароматерапії, як масаж обличчя або тіла, що викликає заспокоєння та розслаблення духу і тіла
  • У ванну можна додати кілька крапель
  • Ідеально підходить для рецептів, які вицвітає та запобігає появі зморшок та рубців
  • Для загоєння розтяжок його можна поєднувати з олією авокадо, обліпиховою олією, кокосовою або мигдальною олією.
  • регенерувати суха шкіра і тріщини асоціюється з олією авокадо, олія з насіння дерева ші, Олія солодкого мигдалю або Арганова олія
  • Уникайте контакту з очима
  • Не застосовувати нерозбавлений на шкірі
  • Зберігати в недоступному для дітей
  • Не застосовувати у першому триместрі вагітності
  • Не використовувати внутрішньо
  • Якщо виникає подразнення, рекомендується припинити нанесення на шкіру
  • Для виявлення можливої ​​алергії рекомендується вперше нанести на шкіру в області ліктя

* Обережно! Терапевтичні властивості та використання продуктів Oleya базуються на науковій інформації в літературі, в публікаціях, академічних дослідженнях у галузі фітотерапії та ароматерапії, в хіміко-косметичних книгах та у файлі безпеки постачальника, що відповідає європейському законодавству у галузі косметика. Хоча ця інформація базується на надійних джерелах, вона не повинна розглядатися як рецепти та медичні вказівки, що надаються спеціалізованими особами, і жодним чином не несе нашої відповідальності.