Екстракт Mayam acmella 5мл
Догляд та гігієна шкіри
Догляд за волоссям та гігієна
Догляд за тілом та гігієна
Догляд за ротовою порожниною та гігієна
Догляд та інтимна гігієна
Сонячні вироби
Дерматологічні проблеми
Ароматерапія
Косметика для чоловіків
Органічна косметика
Догляд за бровами та бровами
Рекламні пакети
Рекомендовані товари за тарифами

0748011080
[email protected]


Основна увага приділяється втраті стійкості шкіри та появі глибоких зморшок. Стимулюючи біомеханічні функції фібробластів, це допомагає перебудувати структуру дерми і помітно згладжує поверхню шкіри. Ідеально підходить для омолоджуючих кремів та сироватки проти зморшок, ремоделюючих препаратів та для зміцнення шкіри.
Acmella Oleracea або паратреса також відома під старою назвою Acmella Spilanthes - що є назвою INCI. Це рослина, що походить з Бразилії, сьогодні цвіте цілий рік у тропіках і століттями використовується на Мадагаскарі та Реюньйоні як лікарська рослина. З косметичної точки зору він цікавий вмістом алкіламідів.
Екстракт є концентрованим, універсальним, легко інтегрується в композиції. На додаток до виключно водних препаратів, таких як загальнозміцнюючі засоби або гелі, екстракт акмелли може бути включений у широкий спектр косметичних, рідких або твердих препаратів. Його також можна включити до кремової основи, враховуючи, що він ефективний при незначному відсотку 2%.
ЯК ЦЕ ПРАЦЮЄ
Довгий час колагену шкіри приділялося багато уваги з точки зору захисту, стимуляції чи відновлення. Через цей екстракт увага спрямована на навколишнє середовище, що оточує колаген, метою якої є зміцнення архітектури дерми. Швидкість і стійкість шкіри швидко покращуються, зменшується шорсткість шкіри. Екстракт має чітко визначену дію проти старіння, основним механізмом є внутрішня напруга.
Спосіб виробництва: екстракт з квітів рослини на маслянистій основі (фракціонована кокосова олія)
Походження та якість: повністю натуральний, без добавок, парфумів та консервантів. Географічним районом походження рослини є Південна Африка, екстракт виробляється у Франції
ПРЕЗЕНТАЦІЯ: прозора, злегка жовтувата рідина без запаху
Упакований у бурштинове скло з крапельницею, багаторазовий, переробляється.
Щільність: 0,95
Властивості - екстракт акмелли
стимулює взаємодію між колагеном та фібробластами шкіри
зміцнює дерму, покращує щільність шкіри
стійкість шкіри всередині
Це зміцнює архітектуру дерми
зменшує шорсткість шкіри
стимулюючи клітинний динамізм, він обмежує шкірну мережу
має негайну та ефективну дію для вирівнювання шкіри
Доведена ефективність, видно з першого дня застосування
окисно стійка сполука, не чутлива до нагрівання
Косметичні рекомендації
для шкіри: антивікові процедури, креми та сироватки проти зморшок, препарати для контурування обличчя
аплікації для контуру очей та губ
для тіла: креми для реструктуризації, креми для стійкості шкіри, проти розтяжок, препарати після вагітності, дієти після схуднення, креми для тіла
засоби для макіяжу: тональний крем, пухка помада
звичайна рекомендована доза 2%
його додають в кінці приготування, але він стійкий до нагрівання
як інгредієнт олій та сироватки
як інгредієнт кремів, лосьйонів
як інгредієнт безводних препаратів
підходить для будь-якого типу шкіри
можна застосовувати в будь-якому віці, але молода і тверда шкіра не обов'язково потребує дії екстракту
шкіра не "звикає" до цього активу
Зберігання: у прохолодному місці, у закритій тарі, подалі від прямого світла та вологи.