Нова молодіжна білизна у відділі краси

Поховані в серці насіння та квітів, активні інгредієнти цієї прекрасної рослини тепер живлять спрагу шкіру. І не тільки, адже волосся також можуть принести користь !

нова

Коли ми думаємо про білизну, ми думаємо про тканину. Не дивно, адже ще з часів Стародавнього Єгипту ці волокна використовувались для виготовлення одягу. У Біблії навіть є багато посилань на це питання. Наприкінці 19 століття бавовна зробила свій вигляд і. детрони льон. Але ця маленька блакитна квітка має багато інших застосувань. З насінням його плодів ми виготовляємо борошно, яке використовується в аптеках для виготовлення припарок. Він також видобуває олію, яка дозволяє, серед іншого, захищати та зміцнювати деревину.

У косметиці екстракти льону в основному містяться в пом’якшувальних, зволожуючих або відновлювальних процедурах, вибраних за їх плівкоутворюючими властивостями.

Взимку розчин проти герметичності

Насіння льону багаті поліголозидами (складними цукрами), які мають особливість затримують воду в шкірі а в слизах - трохи товсті молекули, які залишаються на поверхні, щоб заповнити щілини в епідермісі. Видобуте з цих насіння масло полімеризується при контакті з повітрям.

"Масло твердне і утворює захисну плівку на поверхні", - зазначає Бернард Фабр.

Більше стійкості, менше провисання

Білизна надає обличчю більшої щільності, «м’якотності». Він стимулює синтез глікозаміногліканів, у тому числігіалуронова кислота.

Волосся, що повертає свою пишність

Ці омолоджуючі властивості не зарезервовані для обличчя, оскільки льон дозволяє загустити занадто тонке волосся. Оскільки "лляні слизи цінні для загущення, а також для обкладання волосся", додає Бернард Фабр. Насправді вони оточують волокно волосся, щоб збільшити його діаметр.

Користь для здоров’я теж

Якщо ця рослина має багато достоїнств при місцевому застосуванні, це також дуже цікаво при прийомі всередину. Оскільки насіння льону дуже багаті на омега-3, зокрема альфа-ліноленову кислоту. Ця незамінна жирна кислота не виробляється організмом. Однак він зміцнює шкірний бар'єр і сприяє хорошому зволоження шкіри. Це також впливає на депресію та покращує моральний стан.