Столовий оцет - недорогий всебічний талант для кухні; домашнє господарство
Яблучний оцет виготовляється з яблук, винний оцет з вина, коньячний оцет з коньяку та столовий оцет. Звичайно, слово стіл у столовому оцті є синонімом столу і не позначає сировину, з якої отримують оцет. Столовий оцет просто означає, що оцет придатний для готування на столі. Як і столове вино, столовий оцет також відносно дешевий.
Оскільки кожен оцет, призначений для споживання в Німеччині, виробляється за допомогою процесу бродіння, оцтові бактерії також необхідні для виробництва столового оцту. Різниця між столовим оцтом та оцтовою есенцією полягає не тільки у відсотках оцтової кислоти, що в ньому міститься, але й у способі його виготовлення. Оцтову есенцію зазвичай отримують синтетичним шляхом з оцтової кислоти та води. Столовий оцет виготовляється природним шляхом.
Столовий оцет: що це?
- Столовий оцет часто є іншою назвою коньячного оцту.
- Назва столовий оцет обрана для того, щоб зробити розрізнення винного оцту чіткішим.
- У деяких випадках це також суміш 75-процентного коньячного оцту та 25-процентного винного оцту.
- Хоча винний оцет виготовляється з вина, вихідним матеріалом столового оцту є дистильований спирт.
Бренді-оцет - це найчастіше вироблений оцет у Німеччині. Оскільки його можна виробляти дешево, його часто використовують для змішування в харчовій промисловості. З ним часто готують майонез, гірчицю або кетчуп. Несмачний столовий оцет також використовується для маринованих огірків, гарбузів або змішаних солінь.

Столовий оцет на кухні
- Якщо ви віддаєте перевагу нейтральному оцту для заправки салату, вам слід вибрати столовий оцет.
- Майже несмачний оцет також ідеально підходить для маринування.
- Оскільки столовий оцет, як правило, має більший вміст кислоти, ніж винний або яблучний, любителі кислоти люблять його використовувати.
- Якщо ви хочете вдосконалити оцет самостійно, ви можете використовувати несмачний столовий оцет як вихідний продукт.
Він доопрацьовується, наприклад, засолюванням малини. Потім він отримує чудовий червоний колір і фруктово-солодкий смак. Якщо інжир маринують, це надає йому східного смаку. А рожевий оцет - це цілком особливе задоволення. Він зроблений зі свіжих пелюсток троянд із нашого власного саду.
Столовий оцет для здоров’я
Оскільки столовий оцет виготовляється переважно з дистильованого спирту, він не містить здорових інгредієнтів. Це означає, що вітаміни або мінерали дорівнюють нулю. І все-таки вживання столового оцту може бути корисним для вашого здоров’я. Оскільки оцтова кислота містить від 5 до 10, іноді навіть до 14 відсотків. Саме оцтова кислота пробуджує настрій вранці. Він стимулює травлення та сприяє детоксикації організму.
Столовий оцет також можна використовувати для волосся. Оскільки оцтова кислота утворює захисний шар навколо кожного волосся, кондиціонер допомагає ламким волоссям повернути блиск.
Столовий оцет у господарстві
Стіловий оцет використовується не тільки як приправа, косметичний або натуральний засіб, він також є популярним домашнім засобом у будинку та саду: