Втрата ваги можлива завдяки підготовці до Т3 Архіви - аутоімунні захворювання щитовидної залози
Залиште архів та покажіть цю сторінку у стандартному дизайні: Можлива втрата ваги завдяки підготовці до Т3?

Я хотів би дізнатися від досвідчених "хаши", як змінилася маса вашого тіла під час прийому препарату Т3?
- Збільшення ваги?
- Втрата ваги?
- Вага утримується?
На жаль, я повинен усвідомити, що я завжди дуже голодний, приймаючи препарат з тироксином, але через зниження працездатності в другій половині дня я часто не можу займатися спортом, щоб це компенсувати. А ще я люблю їсти і не хочу карати себе!;) Я б за це пробіг кілька кілометрів.
Чи може T3 (наприклад, Thybon) допомогти?
Привітання
Ельф
Для мене ефективною була лише правильна доза - і енергія для занять спортом, і фізичні потреби (метаболізм), щоб знову схуднути за допомогою спорту та поміркованого харчування (насправді зміна дієти). Це було також у випадку, коли тироксину було достатньо.
Ваші цінності все ще потребують кількох вдосконалень, перш ніж задуматися про Thybon.
До речі, Тибон дає "удар", але якщо пам'ять занадто низька, все одно післяобідній спадок настає.
Я не знаю, зараз мій досвід для вас цінний. Я абсолютно на початку з нашою хворобою, зміною ліків, переконаннями лікарів або тим, що насправді не так, бо я знаю, що мій сок цінний, але його досвід !:)
Я почав з тироксину om 7.09.05 у потилиці yahoo побіг yahoo Я нарешті повернув своє 53kilo назад зі зростом 170 см, (тренований класичний танцюрист)
вага при синдромі хвороби 53 кілограми 0ct 04
до липня 05 63кіло
і зараз 68,5 кіло.
до вчорашнього дня я приймаю 75 мкг тироксину
з сьогоднішнього дня 37,5 мкг тироксину та кортизолу 4 мг
На жаль, ти знаєш, що вмієш читати, цього зі мною не сталося, я виглядаю ще більш жіночною. танцювати в ТУ ТУ (рожевий) Я виглядаю білим рожевим слоном:):)
Тема ваги жахлива, це не тільки важко хворіти, але в той же час ви стикаєтесь із зовнішнім виглядом, що є абсолютно дивним. Коли я дивлюсь у дзеркало, я вже не знаю себе.
я знаю, що повинен діяти з терпінням. але дуже важко ходити по магазинах і купувати великі 40-42 замість моїх звичайних 34-36 слава Богу за НМ.
У мене були такі ж думки, як у вас, бо я досить добре почувався від тироксину, і єдине, що залишилось, це зайва вага.
Потім я перейшов на Novothyral і втратив воду протягом перших кількох днів, але мав досить великі проблеми з дозуванням. Симптоми ЬF та UF одночасно, серцебиття та слабкість в ногах.
Пізніше я дізнався, що потрібно було кілька днів, щоб організм переніс дозу Т3. Цікаво, що вкладена упаковка зі Швейцарії описує набагато більше побічних ефектів, ніж німецька. (Інтернет)
З Novo, частка Т4 завжди була занадто низькою, а частка Т3 занадто високою. Через проблеми з дозуванням я повернувся до чистого Т4 і був шокований: збільшення ваги за перший тиждень
3 кг.
Потім із важким серцем я приймав Новотирал та L-тироксин у різних дозах або підкрався, а потім зрозумів, що це дурне і дурне. Знову пішов один-два кіло, решта залишились.
При наступному аналізі крові у мене були значення fT4 34% і fT3 75%, і мій лікар призначив різні дози тибону та еутироксу, і протягом 3 тижнів я працював над правильним дозуванням.
Протягом трьох днів це завжди чудово, а потім скарги на F та UF, іноді високий кров'яний тиск, нещодавно біль у серці та серцеву аритмію (можливо через Еутирокс?). Якщо я приймаю Т3 занадто мало, негайно збільшуються та порушуються концентрація уваги, що я майже не пам’ятаю свого імені.
Висновок:
У мене нічого не працює без Т3
До Т3 я важив 86/87 кг, тепер 88/89 кг - я здогадуюсь, що ви можете схуднути, якщо доза ідеальна, я вже 2 місяці з нею колупався, і злети і падіння значень дозволяють мені збільшити.
Більшість лікарів не мають уявлення про ці труднощі переходу
У мене ніколи не було артеріального тиску, проблем із серцем, запаморочення або постійних головних болів при Т4. Якщо доза була занадто високою, найбільше занепокоєння та серцебиття, дози зменшували на наступний день, і страх закінчувався.
Це не повинно бути випуском жахів, але ви повинні знати, у що потрапляєте.
У мене таке враження, що тіло звикає до дару Т3, і тоді важко повернутися назад. Однак, оскільки Т3 споживається негайно, передозування є досить потужним за своїм ефектом, і його все одно може бути замало в другій половині дня. Тому тибон можна приймати у кількох добових дозах, щоб уникнути проблем із загостренням.
Вибачте, це було трохи довго, моє розчарування велике.
Я вже отримав Т3 через шість місяців після діагностики, на той момент я ще був посеред налаштування Т4. Що стосується ваги, це нічого не змінило, навпаки, коли я раптово піднявся до 98% з fT3 (перетворення повинно покращитися), я раптово набрав вагу, а потім знову зменшився, коли зменшив T3.
Протягом 3 днів я знову знижував Т3 з 10 до 5, і сьогодні я так чудово розслабився на другий день. Подивимось, як це буде далі. В даний час я намагаюсь ужитися взагалі без Т3 (але я дам собі час і можливість взяти щось під особливим стресом), оскільки пригнічений ТТГ прискорює мій метаболізм у кістках, і в 51 рік я вже маю низький рівень естрогену 'Приходить час.
Я думаю, що проблема також у резистентності до інсуліну.
Інсулінорезистентність погіршується при більш жорстких умовах (наприклад, при пригніченому ТТГ або при прийомі Т3). Ця інсулінорезистентність є причиною того, що, незважаючи на гарне ставлення, ви схильні до набору ваги або в будь-якому випадку не худнути.
З іншого боку, резистентність до інсуліну також погіршується зі збільшенням ваги, так що в якийсь момент людина рухається по замкнутому колу.
Але, можливо, у вас не виникає проблем з інсулінорезистентністю, як я вже говорив, це не завжди так (я б хотів, щоб ви це зробили!), Тоді втрата ваги, я думаю, також повинна бути досяжною з хорошим ставленням!
Удачі та найкращих побажань
Ви маєте на увазі під "погіршенням інсулінорезистентності", що інсулінорезистентність "зростає", так що інсулін все більше втрачає свою ефективність і виникає порушена толерантність до глюкози? так що це мало б сенс.
Ну, я все ще молодий (27 років), і рівень мого цукру в крові дуже хороший (тверезий показник близько 90 мг/дл), на щастя!:)
якщо резистентність до інсуліну зростає нижче Т3, переходити на тибон, звичайно, буде не так доцільно, якщо у вас є сімейний анамнез діабету 2 типу, так? Але я вже трохи заходжу зі своїми думками.
Я також маю надію, що моя вага може бути нормалізована знову за допомогою фізичних вправ, танців, харчування І хорошого ставлення. ІМТ 24 був би непоганий! лише це займе деякий час.
elfchen (нетерплячий);)
Ви під "погіршенням інсулінорезистентності" маєте на увазі, що інсулінорезистентність "збільшується", так що інсулін дедалі більше втрачає свою ефективність і виникає порушена толерантність до глюкози? так що це мало б сенс.
==> так, саме це я маю на увазі. Вибачте, якщо я висловив себе трохи дурним.;)
Я теж не хотів лякати вас Тибона. і бажаю тобі найкращих удач у втраті ваги, зараз я це теж роблю, але нарешті з метформіном через СПКЯ та м’яку резистентність до інсуліну:)