Avon - Спрей для фіксації макіяжу

avon

Середній ризик *
* Відповідно до голосів користувачів

Компанія: Косметика Avon

Опис Avon - Спрей для фіксації макіяжу

Спосіб застосування: Спрей на обличчя, тримаючи очі закритими, 2-3 рази з відстані 20-25 см. Макіяж залишиться цілим!

Інгредієнти Avon - Спрей для фіксації макіяжу

Ступінь ризику:

Для детального опису клацніть на будь-який з інгредієнтів нижче:

Синоніми: ВОДА, ONSEN-SUI, ДЕІОНІЗОВАНА ВОДА, ДЕСТИЛОВАНА ВОДА, ОЧИЩЕНА ВОДА, ДІГІДОРОДОВОКСИД, ДИСТИЛОВАНА ВОДА

функції: розчинник

  • інгредієнт, що міститься майже у всіх косметичних засобах та засобах особистої гігієни
  • косметика та засоби особистої гігієни містять лише воду без токсинів, забруднювачів та мікробів

Рейтинг безпеки/інгредієнтів:

Відповідно до Керівних принципів щодо практичних процедур у виробництві косметичних засобів, Управління з контролю за продуктами та ліками (FDA) контролює якість води (званої "технологічною водою"), що використовується у косметиці та засобах особистої гігієни.

Є й інші компанії, які відповідають стандартам США. Фармакопея (USP) щодо чистоти води, що використовується в лікарських засобах. Очищена вода відповідно до цих стандартів готується з води, що підпадає під дію законодавства США. Агентство з охорони навколишнього середовища (EPA) щодо питної води. Він не містить інших речовин, доданих навмисно.

Синоніми: PVP

Універсальний інгредієнт, що використовується в косметичній та косметичній промисловості з функцією сполучного, плівкоутворювача, стабілізатора емульсії, суспендуючого агента та фіксатора волосся.
Він міститься в таких продуктах, як: туш, дерматограф, кондиціонери для волосся, лаки для волосся, шампуні та інші засоби по догляду за волоссям.

Запобігає розділенню емульсій в олії та інших рідинах, зв’язує інгредієнти продукту. Він має здатність утворювати і висушувати тонкий шар на шкірі, нігтях або волоссі, а якщо розглядати його як інгредієнт засобів для волосся, він використовується для фіксації волосся, запобігаючи здатності волосся поглинати вологу.

Він також використовується в розчинах контактних лінз і як загусник у відбілюючих зубних пастах і відбілюючих зубах гелях.

Рейтинг безпеки/інгредієнтів:

Полівінілпіролідон (PVP) вважається безпечним інгредієнтом і був оцінений як інгредієнт з низьким ризиком за допомогою Косметичної бази даних.
Хоча існували підозри щодо канцерогенного потенціалу інгредієнта, Міжнародне агентство з досліджень раку встановило, що він не є канцерогенним.

Синоніми: SD АЛКОГОЛ 1

функції: в'яжучий, розчинник, засіб, що зменшує в'язкість

  • суміш етанолу з денатурирующим агентом
Денатурований спирт входить до категорії спиртів, які можуть пошкодити шкіру. Це вид алкоголю, до якого додані хімічні речовини, що робить його непридатним для вживання.

Спирт додають до косметики та засобів особистої гігієни, оскільки він має антисептичні та пом’якшувальні властивості (поєднує воду з маслом). Він стабілізує речовину і продовжує термін її служби, так що ніяких інших консервантів додавати не потрібно.

Існують типи алкоголю, безпечні для шкіри, та типи, які можуть заподіяти їй шкоду.

«Хороші» спирти ще називають жирними. Пом'якшує шкіру і стабілізує емульсію. Він також діє як антистатичний засіб. Їх знайти непросто, але вони не дратують шкіру та не посилюють прищі.

Хороші спирти:

  • Натуральні спирти, які зазвичай отримують із кукурудзи, пшениці, цукрової тростини, буряка, винограду або яблук.
  • Ланоліновий алкоголь, ацетильований ланоліновий спирт - хоча і гіпоалергенний, в деяких випадках він може блокувати пори шкіри. Слід уникати засобів для обличчя, що містять цей інгредієнт.
  • Стеариловий алкоголь
  • Цетиловий спирт
  • Цетеариловий спирт: цетиловий + стеариловий спирти.
  • Бегениловий спирт
  • Ізоцетиловий спирт
  • Ізостеариловий спирт
  • Лауриловий спирт
  • Міристиловий спирт
  • Стеариловий спирт
  • C30-50 Спирти
«Погані» спирти сушать шкіру, дратують її, можуть викликати запалення, оскільки руйнують природний бар’єр шкіри. Це посилює проблеми з прищами та капілярами.
  • ізопропіловий спирт або ізопропанол: синтетичний спирт. Може викликати подразнення, токсичний.
  • пропанол або пропіловий спирт: синтетичний спирт. Може викликати подразнення, сухість шкіри.

Рейтинг безпеки/інгредієнтів:

Управління з контролю за продуктами та ліками (FDA) дозволяє використовувати алкоголь як як пряму харчову добавку, так і як непряму харчову добавку (у клеях, що контактують з їжею). Цей інгредієнт також може бути використаний у безрецептурних протимікробних фармацевтичних препаратах.

Огляд косметичних інгредієнтів (CIR) вирішив, що використання цього інгредієнта в косметиці не становить ризику.

Етанол, як правило, вважають токсичним і пов’язаним із вродженими вадами після надмірного прийому всередину.

Потенційні побічні ефекти етанолу в засобах особистої гігієни значно нижчі, ніж ризики для здоров'я від вживання алкоголю.

Уникайте продуктів, що містять алкоголь у перших п’яти інгредієнтах, вони, як правило, перераховані в порядку зменшення кількості використаної кількості. Занадто багато алкоголю в продукті може призвести до сухості шкіри.

Синоніми: N, N "-МЕТИЛЕНЕБІС [N'- [1- (ГІДРОКСИМЕТИЛ) -2,5-ДІОКСО-4-ІМІДАЗОЛІДІНІЛ] СЕЧА]

функції: консервант

  • протимікробна, захищає косметику та засоби особистої гігієни від пошкоджень
  • білий порошок, без запаху
  • один з найбільш широко використовуваних консервантів у всьому світі

Рейтинг безпеки/інгредієнтів:

Огляд косметичних інгредієнтів (CIR) дозволяє використовувати цей інгредієнт у косметиці та засобах особистої гігієни.

Відповідно до Директиви ЄС 1223/2009, імідазолідинілсечовина може використовуватися як консервант у косметиці та засобах особистої гігієни в концентраціях до 0,6%. Якщо кінцевий продукт містить більше 0,05% формальдегіду, тоді він повинен мати маркування "Містить формальдегід".

Синоніми: АЦЕТОВА КИСЛОТА, (ЕТИЛЕНЕДІНІТРИЛ) ТЕТРА-, ДІЗОДІЙОВА СОЛЬ; ДИСОДІЙОВИЙ ЕДЕТ

функції: хелатуючий агент, регулятор в'язкості

  • роль зменшення реакційної здатності іонів металів, які можуть бути присутніми у продукті
  • запобігає пошкодженню косметики та засобів по догляду
  • Хоча він не швидко всмоктується шкірою, він збільшує засвоєння інших інгредієнтів

Рейтинг безпеки/інгредієнтів:

Адміністрація з харчових продуктів та медикаментів (FDA) схвалила використання цього інгредієнта як харчового консерванту, який можна додавати безпосередньо в їжу.

Огляд косметичних інгредієнтів (CIR) дозволяє використовувати цей інгредієнт у косметиці та засобах особистої гігієни.

Є деякі дослідження, які вважають динатрієву ЕДТА трохи мутагенною.

Синоніми: ЛЕЦИТИН; ЛЕЦИТИНИ; ЛЕЦІТИН СОЇ; ЯЙЧО-ЖОВТОВИЙ ЛЕЦИТИН

функції: засіб для догляду за шкірою, емульгатор, атистатик, пом’якшувач

  • переважний компонент нервової тканини
  • він міститься в сої, кукурудзі, яєчних жовтках
  • воно може бути рослинного або тваринного походження

Рейтинг безпеки/інгредієнтів:

Управління з контролю за продуктами та ліками (FDA) дозволяє використовувати цей інгредієнт як речовину, яку можна додавати безпосередньо в їжу.

Огляд косметичних інгредієнтів (CIR) дозволяє використовувати цей інгредієнт у змивних продуктах. Лецитин також може використовуватися в продуктах, що не залишаються, у концентраціях до 15%.

Відповідно до Положення № 1129/2011 про харчові добавки, прийнятий Європейською комісією (набув чинності 1 червня 2013 року), цей інгредієнт може використовуватися як харчова добавка.

Відповідно до Положення № 1130/2011 про харчові добавки, що використовуються в харчових продуктах (ферменти, барвники та поживні речовини), прийнята Європейською комісією 2 грудня 2011 року, цей інгредієнт може використовуватися як харчова добавка під назвою E 322 - Лецитини.

Синоніми: АЛКИЛ (C12-C15) БЕНЗОАТ; БЕНЗОЙНА КИСЛОТА, C12-15 АЛКІЛОВІ ЕФЕРИ

функції: засіб для догляду, пом’якшувальне, протимікробне

  • складається з бензойної кислоти та спиртів з довгими ланцюгами
  • залишає шкіру м’якою та оксамитовою

Рейтинг безпеки/інгредієнтів:

Синоніми: РЕТІНІЛ ПАЛМІТАТ, АКСЕРОФТОЛ ПАЛМІТАТ; РЕТІНОЛ, ГЕКСАДЕКАНОАТ; РЕТІНОЛ ПАЛМІТАТ; ВІТАМІН А ПАЛМІТАТ

функції: засіб для догляду за шкірою

  • у складі пальмітинової кислоти та вітаміну А (ретинол)
  • жовтий/жовтий до червоного матеріал або масляниста речовина
  • покращує зовнішній вигляд сухої або пошкодженої шкіри за рахунок зменшення відлущування та відновлення пружності
  • покращує зовнішній вигляд волосся, збільшуючи його обсяг, еластичність і блиск

Рейтинг безпеки/інгредієнтів:

Управління з контролю за продуктами та ліками (FDA) включає цей інгредієнт у список поживних речовин, які вважаються безпечними, і які можна додавати до продуктів харчування (GRAS).

Огляд косметичних інгредієнтів (CIR) дозволяє використовувати ретинілпальмітат у косметиці та засобах особистої гігієни.

Health Canada дозволяє використовувати цей інгредієнт у косметиці та засобах особистої гігієни в концентрації до 1%.

Обережно! Ретинол (вітамін А) виробляє вільні радикали від впливу сонячних променів, може пошкодити ДНК і викликати мутації в генах, вважаючись таким чином попередником раку.

Згідно з останніми дослідженнями FDA, нанесення ретинілпальмітату на шкіру з подальшим перебуванням на сонці може прискорити ріст шкірних пухлин та інших уражень. Вітамін А також може накопичуватися в організмі жінок (щоденним застосуванням кремів з ретинолу), що може впливати на плід.

За даними Sage Advice та DermaDoctor, цей інгредієнт вважається комедогенним (2/5).

Синоніми: ЗМІШАНІ ТОКОФЕРОЛИ; ПРИРОДНИЙ ВІТАМІН Е; ВІТАМІН Е; Альфа-токоферол; Е 306

функції: антиоксидант, парфумерний інгредієнт, засіб для догляду за шкірою

  • з'єднання, пов'язане з вітаміном Е, яке відбувається природним шляхом
  • він міститься в м’ясі, яйцях, крупах, овочах, горіхах
  • антиоксидант, який можна виділити з рослинного масла

Рейтинг безпеки/інгредієнтів:

Управління з контролю за продуктами та ліками (FDA) включає цей інгредієнт у свій список поживних речовин, які вважаються безпечними. Токоферол також входить до списку дозволених консервантів для їжі.

Огляд косметичних інгредієнтів (CIR) дозволяє використовувати цей інгредієнт у косметиці та засобах особистої гігієни.

За даними Sage Advice та DermaDoctor, цей інгредієнт вважається комедогенним (2/5).

Відповідно до Положення № 1129/2011 про харчові добавки, прийнятий Європейською комісією (який набуде чинності 1 червня 2013 року), цей інгредієнт може використовуватися як харчова добавка.

Відповідно до Положення № 1130/2011 про харчові добавки, що використовуються в продуктах харчування (ферменти, барвники та поживні речовини), прийнятий Європейською Комісією 2 грудня 2011 року, цей інгредієнт може використовуватися як харчова добавка під назвою E 307 - Альфа-токоферол (E 306 - Екстракт, багатий токоферолом E 308 - гамма-токоферол; E 309 - дельта-токоферол).

Синоніми: ВІТАМІН С ПАЛМІТАТ; АСКОРБИЛЬ ПАЛМІТАТ, L-АСКОРБОВА КИСЛОТА, 6-ГЕКСАДЕКАНОАТ; АСКОРБІННА КИСЛОТА

функції: антиоксидант, парфумерний інгредієнт, маскуюча/захисна роль

  • у складі аскорбінова кислота (вітамін С) і пальмітинова кислота

Рейтинг безпеки/інгредієнтів:

Адміністрація з харчових продуктів і медикаментів (FDA) вирішила, що цей інгредієнт можна використовувати як хімічний консервант та консервант маргарину (GRAS).

Огляд косметичних інгредієнтів (CIR) дозволяє використовувати аскорбілпальмітат у косметиці та засобах особистої гігієни.
Спільний комітет експертів ФАО/ВООЗ з харчових добавок встановив прийнятне щоденне споживання 0-1,25 мг/кг (маса тіла).

За даними Sage Advice та DermaDoctor, цей інгредієнт вважається комедогенним (2/5).

Синоніми: БЕТА-КАРОТЕН, В, БКАРОТЕН; B-каротин; БЕТА, бета-каротин; ХАРЧОВИЙ ПОМАРАНЖ 5; ПРИРОДНИЙ ЖОВТИЙ 26; АЛЕ. 75130; КАРОТИН (ЧЕХІЯ); КПМК; ПРИРОДНИЙ ЖОВТИЙ 26; СЕРЛАБО; ЗЛУТ ПРИРОДНИ 26 (ЧЕХІЯ)

функції: Засіб для догляду за шкірою; косметичний барвник

  • Бета-каротин - це каротиноїдна сполука, приготована синтетичним шляхом або отримана з природних джерел.

Бета-каротин надає помаранчевий колір косметиці та засобам особистої гігієни.

Покращує зовнішній вигляд сухої або пошкодженої шкіри за рахунок зменшення відлущування та відновлення пружності.

Рейтинг безпеки/інгредієнтів:

Є дослідження, які стверджують, що бета-каротин у великих кількостях може спричинити окислювальну шкоду.

Синоніми: МАСЛО НАСІННЯ СОНЯШНИКА, МАСЛО СОНЯШНИКА, РІЧНЕ МАСЛО ГЕЛІАНТУСУ

функції: засіб для догляду за шкірою, пом'якшувальний засіб

  • екстракт насіння соняшнику (Helianthus annuus)
Соняшникова олія містить вітаміни Е і К (містить найвищу концентрацію вітаміну Е з усіх рослинних олій).

Рейтинг безпеки/інгредієнтів:

Будьте обережні з внутрішнім введенням олії, оскільки стебло, листя, квітка, а також коріння цієї рослини часто викликають алергічні реакції.

Рослинні та рослинні інгредієнти, що використовуються в косметичних формулах, як правило, щадні та безпечні. Перед розміщенням готового косметичного продукту на ринку необхідно пояснити безпеку кожного інгредієнта відповідно до 21 CFR 740.10. Обґрунтування безпеки косметичних інгредієнтів може включати тести на подразнення очей та шкіри, а також на алергенність та мутагенність, залежно від передбачуваного застосування чи використання.