ДОСЛІДЖЕННЯ ЯМАМОТО Вітаміна В7

дослідження

Опис

Біотин, також відомий як вітамін В7 в англійській номенклатурі, називається вітаміном Н, але його можна знайти під назвою вітамін В8 (німецька номенклатура) або просто біотин.

Він діє як "кофермент", необхідний для метаболізму жирних кислот, амінокислот та глюкози. Це означає, що коли ми приймаємо продукти, що містять жир, білок або вуглеводи, біотин повинен обов’язково бути присутнім в організмі, щоб відбулося перетворення та використання цих макроелементів в енергію, корисну для фізичної та розумової діяльності. Біотин дуже важливий для епідермісу та шкіри голови, а також для регуляції нормального механізму канатика.

Він також відіграє дуже важливу роль у підтримці молодого та естетично привабливого зовнішнього вигляду, таким чином, сприяючи здоров’ю шкіри та, зокрема, зміцненню нігтів та волосся. Його зазвичай додають до косметичних засобів для волосся та шкіри, хоча всмоктування шкіри не є особливо ефективним, і пероральний прийом всередину є основним вибором, щоб отримати максимальну користь, і зустрічається у його формі. Найпоширеніший. як харчова добавка, пов’язана з іншими кофакторами, корисними для здоров’я волосся, нігтів та епідермісу.

Тому біотин необхідний для підтримки здоров’я шкіри, волосся та нігтів, а також для лікування та протидії певним симптомам дисбалансу, таким як витончення (NB не діє проти випадіння волосся), ламкість та ламка волосся. наявність дерматиту, який робить шкіру сухою і роздратованою. У дерматологічній галузі біотин має інші переваги, такі як захист шкіри від вугрів, грибкових інфекцій, висипу та сильної сухості та накипу.

Випадків токсичності та побічних ефектів не зафіксовано. Рівень біотину може бути порушений, якщо ви приймаєте протиепілептичні препарати, пероральні антибіотики або маєте розлад травного тракту, який може знищити нормальну бактеріальну флору в кишечнику. Деякі ліки, призначені для лікування прищів, також можуть зменшити активність вітаміну В7.