Gamarde - Очищаючий гель для шкіри

гель

Низький ризик*
* Відповідно до голосів користувачів

Компанія: Гамарде

Опис Gamarde - Очищаючий гель для шкіри

Гель для очищення шкіри

Цей товар замовив один з відвідувачів AlegeSanatos.ro. Його аналіз проводився на основі інформації, наданої заявником.

Опис виробника:
Цей гель глибоко очищає шкіру і дуже ефективно видаляє домішки, не наносячи на неї шкіру. Підходить для всіх типів шкіри.

Інша інформація:
Цей продукт містить 16 інгредієнтів, з яких 11 вважаються безпечними, 5 інгредієнтів мають середній ризик шкоди.

Інгредієнти Gamarde - Очищаючий гель для шкіри

Ступінь ризику:

Для детального опису клацніть на будь-який з інгредієнтів нижче:

Синоніми: ВОДА, ONSEN-SUI, ДЕІОНІЗОВАНА ВОДА, ДЕСТИЛОВАНА ВОДА, ОЧИЩЕНА ВОДА, ДІГІДОРОДОВОКСИД, ДИСТИЛОВАНА ВОДА

функції: розчинник

  • інгредієнт, що міститься майже у всіх косметичних засобах та засобах особистої гігієни
  • косметика та засоби особистої гігієни містять лише воду без токсинів, забруднювачів та мікробів

Рейтинг безпеки/інгредієнтів:

Відповідно до Керівних принципів щодо практичних процедур у виробництві косметичних засобів, Управління з контролю за продуктами та ліками (FDA) контролює якість води (званої "технологічною водою"), що використовується у косметиці та засобах особистої гігієни.

Є й інші компанії, які відповідають стандартам США. Фармакопея (USP) щодо чистоти води, що використовується в лікарських засобах. Очищена вода відповідно до цих стандартів готується з води, що підпадає під дію законодавства США. Агентство з охорони навколишнього середовища (EPA) щодо питної води. Він не містить інших речовин, доданих навмисно.

Синоніми: CAPB, ВНУТРІШНЯ СОЛЬ, КОКАМІДО БЕТАЙН, КОКАМІДОПРОПІЛ ДИМЕТИЛ ГЛІЦИН, ПРОКІЛБЕТАЙН АМІДУ КОКОЙЛУ

функції: антистатик, миючий засіб, поверхнево-активна речовина, засіб для підвищення в'язкості, піноутворювач, засіб для догляду за волоссям та шкірою

  • отримують з кокосової олії
  • роль очищення шкіри та волосся завдяки характеристиці змішування води з жиром та брудом, що знаходяться на поверхні шкіри, для очищення/видалення
  • може зайняти місце Cocamide DEA

Рейтинг безпеки/інгредієнтів:

Огляд косметичних інгредієнтів (CIR) дозволяє використовувати цей інгредієнт у змивних продуктах.

Toxline та PubMed Citations оцінюють цей інгредієнт як сенсибілізуючий шкіру потенціал, який може спричинити контактний дерматит. Таким чином, у деяких людей може розвинутися алергія на цей інгредієнт.

Агентство США з охорони навколишнього середовища (EPA) оцінило токсичність водних речовин цього інгредієнта при помірному рівні ризику.

  • зміцнює імунну систему
  • стимулює регенерацію та відновлення судин, корисних для серця
  • регулює рівень цукру в крові
  • захищає очі від дегенеративних захворювань
  • він корисний при колітах завдяки своєму антибактеріальному та протизапальному ефекту.

Рейтинг безпеки/інгредієнтів:

  • Рослинні та рослинні інгредієнти, що використовуються в косметичних формулах, як правило, щадні та безпечні. Перед розміщенням готового косметичного продукту на ринку необхідно пояснити безпеку кожного інгредієнта відповідно до 21 CFR 740.10. Обґрунтування безпеки косметичних інгредієнтів може включати тести на подразнення очей та шкіри, а також на алергенність та мутагенність, залежно від передбачуваного застосування чи використання.

функції: ПАР, піноутворення

  • Алкіл глюкозид
утворюється в результаті реакції спирту або суміші спиртів (яка змінюється залежно від довжини вуглецевого ланцюга) з циклічною формою цукру, глюкози або полімерів глюкози.

Каприліл/Каприл глюкозид - це алкиловий ефір, що містить глюкозу - активну речовину 60%, сертифіковану ECOCERT, без консервантів і без домішок.

Це надзвичайно щадний, природний, очищаючий, солюбілізуючий та піноутворюючий засіб, будучи «зеленим» елементом розкоші для всіх формул.

Рейтинг безпеки/інгредієнтів:

  • Огляд косметичних інгредієнтів (CIR) дозволяє використовувати цей інгредієнт у косметиці та засобах особистої гігієни.

Синоніми: ГЛИЦЕРИН, ГЛИЦЕРОЛ, ГЛИЦИЛОВИЙ СПИРТ, КОНЦЕНТРОВАНИЙ ГЛИЦЕРИН

функції: денатурант, парфумерний інгредієнт, засіб для догляду за волоссям, зволожуючий засіб, засіб для догляду за порожниною рота, засіб для догляду за шкірою, захист шкіри, засіб, що зменшує в’язкість, розчинник

  • алкогольна сполука, яка зустрічається природним шляхом, але може бути отримана синтетичним шляхом
  • основа багатьох ліпідів
  • воно може бути тваринного або рослинного походження
  • врівноважує рівень води в шкірі для полегшення зволоження
  • можна замінити сорбітом

Рейтинг безпеки/інгредієнтів:

Синоніми: КАРБОКСИМЕТИЛЦЕЛУЛОЗА; КАРБОКСИМЕТИЛЦЕЛЛЮЛОЗА; ОДІЙ КАРБОКСИМЕТИЛЦЕЛУЛОЗА

функції: в'яжучий, стабілізатор емульсії, плівкоутворювач, парфумерний інгредієнт, засіб, що підвищує в'язкість

  • походить з целюлози

Рейтинг безпеки/інгредієнтів:

Управління з контролю за продуктами та ліками (FDA) дозволяє використовувати цей інгредієнт як непряму харчову добавку в продуктах, що контактують з їжею. Цей інгредієнт також може бути використаний як офтальмологічний засіб для відпущення фармацевтичних препаратів, що продаються без рецепта, призначених для очей.

Огляд косметичних інгредієнтів (CIR) вирішив, що цей інгредієнт можна використовувати в косметиці без ризику.

Спільний комітет експертів ФАО/ВООЗ з харчових добавок встановив щоденний загальний ліміт споживання гідроксипропілцелюлози, метилцелюлози, метилетилцелюлози, гідроксипропілметилцелюлози та целюлозної камеді між 0-25 мг/кг, маса тіла.

Відповідно до Положення № 1129/2011 про харчові добавки, прийнятий Європейською комісією (який набуде чинності 1 червня 2013 року), цей інгредієнт може використовуватися як харчова добавка.

Відповідно до Положення № 1130/2011 про харчові добавки, що використовуються в продуктах харчування (ферменти, барвники та поживні речовини), прийнята Європейською Комісією 2 грудня 2011 року, цей інгредієнт може використовуватися як харчова добавка під назвою E 466.

Синоніми: ТЕПЛОВА ВОДА GAMARDE

Вода Гамарде бере свій початок у комуні на південному заході Франції Гамарде-ле-Бен.

Назва «термальна вода» вона здобула з 1841 року за складом сірчистих елементів. Він був визнаний Медичною академією за властивості догляду за шкірою.

Рейтинг безпеки/інгредієнтів:

Вода гамарду не подразнює шкіру.

  • Масло герані-троянди, рослина родом з Південної Африки (Реюньйон, Мадагаскар, Єгипет та Марокко).

  • антидепресант
  • Антисептик
  • В’яжучий
  • загоєння
  • Дезодорант
  • кровоспинний
  • Тонік
  • загоює рани.

Рейтинг безпеки/інгредієнтів:

Масло не викликає побічних ефектів, оскільки воно є нетоксичним, не подразнює та не сенсибілізує, хоча у деяких людей може спричинити чутливість.

Оскільки він врівноважує гормональну систему, він не показаний під час вагітності.

Рослинні та рослинні інгредієнти, що використовуються в косметичних формулах, як правило, щадні та безпечні. Перед розміщенням готового косметичного продукту на ринку необхідно пояснити безпеку кожного інгредієнта відповідно до 21 CFR 740.10. Обґрунтування безпеки косметичних інгредієнтів може включати тести на подразнення очей та шкіри, а також на алергенність та мутагенність, залежно від передбачуваного застосування чи використання.

  • Нафта, отримана дистиляцією парою надземних частин заводу Пальмароса.
властивості
  • пожвавлення
  • Одужання
  • протигрибковий
  • антибактеріальні
  • Дезодорант
Масло пальмарози корисно для шкіри, схильної до вугрів, для лікування екземи та шкірних грибкових інфекцій. Це також хороший засіб для сухої шкіри та допомагає регенерувати шкіру.

Він має надзвичайну здатність зволожувати та боротися з бактеріями та грибковими інфекціями.

Пахне трояндами, тому його додають у мило та косметику.

Основні компоненти: гераніол, геранілацетат, карофілен, фарнезол, ліналоол.

Рейтинг безпеки/інгредієнтів:

Увага: Деякі масляні сполуки можуть викликати алергію у чутливих людей.

Рослинні та рослинні інгредієнти, що використовуються в косметичних формулах, як правило, щадні та безпечні. Перед розміщенням готового косметичного продукту на ринку необхідно пояснити безпеку кожного інгредієнта відповідно до 21 CFR 740.10. Обґрунтування безпеки косметичних інгредієнтів може включати тести на подразнення очей та шкіри, а також на алергенність та мутагенність, залежно від передбачуваного застосування чи використання.

Синоніми: ВИДІЛ РОЗМАРІЮ; ЕКСТРАКТ ROSMARINUS OFFICINALIS; РОЗМАРІЙНИЙ БЕТОН; ЕКСТРАКТ РОЗМАРІЙ; ЕКСТРАКТ ЛИСТОВОГО ЛИСТА; ЕКСТРАКТ ЛИСТОГО ROSMARINUS OFFICINALIS

функції: антимікробний засіб, антиоксидант, парфумерний інгредієнт, засіб для догляду за шкірою

  • Екстракт листя Rosmarinus officinalis (розмарин)
Розмарин зміцнює корінь волосся, стимулюючи кровообіг шкіри голови. Це прискорює ріст волосся і затримує появу білих волосків. Запобігає випаданню волосся.

Застосовується при лікуванні вугрів, оскільки є хорошим протимікробним засобом. Знімає роздратування і відновлює стійкість шкіри. Він також використовується при лікуванні целюліту.

Рейтинг безпеки/інгредієнтів:

Адміністрація з харчових продуктів та медикаментів (FDA) вважає цей інгредієнт безпечним та додала його до списку спецій та інших дозволених натуральних ароматизаторів.

Відповідно до Положення № 1129/2011 про харчові добавки, прийнятий Європейською комісією (який набуде чинності 1 червня 2013 року), цей інгредієнт може використовуватися як харчова добавка.

Відповідно до Положення № 1130/2011 про харчові добавки, що використовуються в їжі (ферменти, барвники та поживні речовини), прийняту Європейською комісією 2 грудня 2011 року, цей інгредієнт може використовуватися як харчова добавка під назвою E 392 - Екстракти розмарину.

Цей інгредієнт не був оцінений комісіями та/або асоціаціями на місцях щодо ступеня ризику при використанні в косметиці та засобах особистої гігієни.

Синоніми: ЛАВАНДУЛЬСЬКА ГІБРІДА, МАСЛО ЛАВАНДИНИ AEC; ЛАВАНДІНСЬКА (LAVANDULA HYBRIDA) МАСЛО; ЛАВАНДІНСЬКА МАСЛО; ЛАВАНДІНСЬКА МАСЛО (LAVANDULA HYBRIDA); ЛАВАНДІНСЬКА МАСЛО, ЗЕМЛЯ; ЛАВАНДІНСЬКІ МАСЛА; ЛАВАНДУЛА ГІБРІДА (ЛАВАНДІН) ЕФІРНА МАСЛА; ЛАВАНДУЛА ГІБРІДА ЗЕМЛЯНЕ ТРАВИНЕ ОЛІЯ; ЛАВАНДУЛА

  • протигрибковий
  • антисептик
  • запальний
Дії:
  • Це прискорює процес загоєння
  • Зменшує утворення рубців.

Рейтинг безпеки/інгредієнтів:

  • Рослинні та рослинні інгредієнти, що використовуються в косметичних формулах, як правило, щадні та безпечні. Перед розміщенням готового косметичного продукту на ринку необхідно пояснити безпеку кожного інгредієнта відповідно до 21 CFR 740.10. Обґрунтування безпеки косметичних інгредієнтів може включати тести на подразнення очей та шкіри, а також на алергенність та мутагенність, залежно від передбачуваного застосування чи використання.

Синоніми: КУКУРУЖНА ГУМЕНЬ ЦУКРОВОГО ЦУКРУ; ксантан

функції: в'яжучий, стабілізатор емульсії, засіб для догляду за шкірою, поверхнево-активна речовина, емульгуючий засіб, засіб, що підвищує в'язкість, плівкоутворювач

  • полісахарид (полімер на основі цукру, вироблений бактеріями)
  • кольоровий порошок, без запаху
  • одержують при бродінні солодкої кукурудзи
У Codex Alimentarius він має номер E415, це загущує речовина, належить до категорії підозрілих E.

  • гелеутворення
  • стабілізатор в емульсіях
  • віскоза для прання виробів
  • доданий до демінералізованої води не має ефекту
  • дуже стабільний до + 70 ° C
  • на нього не впливає рН композиції
  • Підходить для будь-якого типу шкіри
  • приготування гелів, легких лосьйонів, емульгованих кремів
  • зміцнювальні гелі для контуру очей
  • гелі після гоління
  • гелевий дезодорант
  • стабілізація емульсій
  • згущення гелів для ванни

Рейтинг безпеки/інгредієнтів:

Управління з контролю за продуктами та ліками (FDA) дозволяє використовувати цей інгредієнт як пряму харчову добавку (стабілізатор, емульгатор, загусник, піноутворювач). Ксантанова камедь може також використовуватися в певних плавлених сирах та як непряма харчова добавка в полімерах, які контактують з їжею.

Відповідно до Положення № 1129/2011 про харчові добавки, прийнятий Європейською комісією, цей інгредієнт може використовуватися як харчова добавка.

Відповідно до Положення № 1130/2011 про харчові добавки, що використовуються в продуктах харчування (ферменти, барвники та поживні речовини), прийнята Європейською Комісією 2 грудня 2011 року, цей інгредієнт може використовуватися як харчова добавка під назвою E 415.

Синоніми: ЛЕМОНАЛЬНИЙ; 3,7-диметил-2,6-октадієн; 2,6-ОКТАДІЄНАЛ, 3,7-ДИМЕТИЛ-

функції: ароматизатор/аромат, парфумерний інгредієнт, роль маскуючого/запашного покриття

  • суміш герані та нералу
  • це відбувається природним шляхом, але може бути отримано і синтетичним шляхом
  • компонент масел: лимонник, лимон, апельсин

Рейтинг безпеки/інгредієнтів:

Управління з контролю за продуктами та ліками (FDA) дозволяє використовувати цей інгредієнт як синтетичну смакову речовину.

Експертна група Науково-дослідного інституту ароматичних матеріалів (REXPAN) обмежила використання цитралу в парфумерії через можливість розвитку потенційної чутливості.

Відповідно до Директиви ЄС 1223/2009, цей інгредієнт включений до переліку алергенних речовин (Додаток 3 - Речовини, які косметика повинна містити лише з певними обмеженнями). Цитрал слід вказувати на етикетці при використанні у концентраціях, що перевищують 0,001% у засобах для догляду за шкірою, що не залишаються, та 0,01% у продуктах для догляду за шкірою, що змиваються.

Синоніми: DL-ЦИТРОНЕЛОЛ, L-ЦИТРОНЕЛОЛ, CEPHROL, РОДИНОЛ, РОДИНОЛ

функції: парфумерний інгредієнт, роль маскування/покриття запаху

  • безбарвна, масляниста рідина з квітковим запахом
  • відбувається природним шляхом і виробляється певними рослинами (троянда)
  • також використовується у засобах, що відлякують комах

Рейтинг безпеки/інгредієнтів:

Адміністрація з харчових продуктів і медикаментів (FDA) схвалила використання цього інгредієнта як ароматизатора для безпосереднього додавання в їжу.

Експертна група Науково-дослідного інституту ароматичних матеріалів (REXPAN) обмежує використання цього інгредієнта в парфумерії через можливість розвитку потенційної чутливості.

Відповідно до Директиви ЄС 1223/2009, цей інгредієнт включений до переліку алергенних речовин (Додаток 3 - Речовини, які косметика повинна містити лише з певними обмеженнями). Гераніол повинен бути зазначений на етикетці при використанні у концентраціях, що перевищують 0,001% у продуктах, що заливаються, і 0,01% у продуктах, що ополіскують, змивають.

Синоніми: ГЕРАНІОЛОВИЙ СПИРТ, ГЕРАНІОЛ ЕКСТРА, ГЕРАНІЛОВИЙ СПИРТ, ГУАНІОЛ

функції: парфумерний інгредієнт, маскуючий засіб/роль запаху, тонік

  • інгредієнт, який пахне природно
  • можна знайти певні ефірні олії (троянда, лимон)
  • проти комах
  • феромон, що виділяється бджолами для сигналізації місця розташування нектару

Рейтинг безпеки/інгредієнтів:

Адміністрація з харчових продуктів і медикаментів (FDA) схвалила використання цього інгредієнта як ароматизатора для їжі.

Експертна група Науково-дослідного інституту ароматичних матеріалів (REXPAN) обмежує використання цього інгредієнта в парфумерії через можливість розвитку потенційної чутливості.

Відповідно до Директиви ЄС 1223/2009, цей інгредієнт включений до переліку алергенних речовин (Додаток 3 - Речовини, які косметика повинна містити лише з певними обмеженнями). Гераніол повинен бути зазначений на етикетці при використанні у концентраціях, що перевищують 0,001% у продуктах, що заливаються, та 0,01% у продуктах, що змиваються та змиваються. Не дозволяється використовувати цей інгредієнт у парфумерії.

Синоніми: ЛІНАЛІЛОВИЙ СПИРТ, ЕФІРНА МАСЛА ЛІНАЛООЛ

функції: парфумерний інгредієнт, дезодорант, роль маскуючого/покриваючого запах

  • дуже бліда або безбарвна жовта рідина з квітковим запахом
  • Трапляється природним шляхом, виробляється певними рослинами, такими як: м’ята, кориця, цитрусові
  • може використовуватися для виробництва вітаміну Е
  • проти комах

Рейтинг безпеки/інгредієнтів:

Адміністрація з харчових продуктів і медикаментів (FDA) схвалила використання цього інгредієнта як ароматизатора для їжі.

Експертна група Науково-дослідного інституту ароматичних матеріалів (REXPAN) обмежує використання цього інгредієнта в парфумерії через можливість розвитку потенційної чутливості.

Відповідно до Директиви ЄС 1223/2009, цей інгредієнт включений до переліку алергенних речовин (Додаток 3 - Речовини, які косметика повинна містити лише з певними обмеженнями). Ліналоол слід вказувати на етикетці при використанні у концентраціях, що перевищують 0,001% у невід’ємних засобах для догляду за шкірою та 0,01% у змивних продуктах для догляду за шкірою. Не дозволяється використовувати цей інгредієнт у парфумерії.

Нове дослідження, представлене в Академії Салгренської (Швеція) в 2009 році, показало, що ліналоол - це третя речовина, яка може спричинити екзему (коли вона контактує з киснем), після нікелю та кобальту.