ІМПЕРСЬКА БОРАДА ЗВОДЖУЮЧИЙ ВІСК ДЛЯ БОРОД І МУШІВ - Магазин аксесуарів

Віск для бороди складається з ученого суміш з 8 інгредієнтів за бороду ніжний і енергійний . Ідеальне рішення для підтримання, зволоження, живлення, захисту, формування та щоденного піднесення вашої бороди.

борада

Попередження: Останні доступні шматки !

Дата доступності:

Наш зволожуючий віск забезпечує захист бороди від забруднення атмосфери, завдяки активному Cell'intact®, виготовленому з насіння гречки - екологічного та органічного інгредієнта.
Cell'intact від природи багатий мінералами, ідеальний склад для захисту шкіри від зовнішніх агресій та зміцнення шкірного бар'єру. Цей захист є захистом від забруднення атмосфери (дрібних частинок та різних забруднювачів).

антибактеріальний захист нашого зволожуючого воску забезпечується включенням ефірної олії Ніаулі до захищають і заспокоюють шкіру від подразнення.

Ми додаємо масло ши, бджолиний віск, олію солодкого мигдалю, жожоба, кунжуту, арганової олії та кокосового горіха для всього одночасно:

  • Зволожуйте шкіру, збільшуючи вміст води у шкірі та волоссі на бороді,
  • Живіть, пом’якшуйте і пом’якшуйте волосся, щоб отримати більш м’яку, рівну і красиву бороду,
  • Зафіксуйте і укладіть бороду.

Як і у всіх наших продуктах, наш зволожуючий віск виготовляється у Франції, не містить парабенів, не містить алкоголю, не містить барвників, не містить запахів. Не тестується на тваринах.

КЕРІВНИЦТВО

Очистіть і висушіть бороду, нагрійте воском бороду між руками і нанесіть глибоко на бороду, обережно масажуючи. Розчісуйте, чистіть і ліпіть бороду.

ГРЕЧКА

Також називана «гречка», рослина отримала свою латинську назву (Fagopyrum) від схожості її зерен з плодами бука (Fagus). Він належить до сімейства Polygonaceae і вважається псевдо злаком. Ця дуже стійка однорічна рослина цінує бідні або навіть кислі ґрунти, що робить її рослиною, що ідеально підходить для органічного вирощування. Гречка пропонує невеликі білі до рожевих квітів у формі щільних гронок, а також стрункі листя у формі загостреного серця, що розвиваються на червонуватих стеблах. Його плід - не що інше, як насіння гречки, від бежевого до сіруватого кольору та форми тригону. Гречка вже багато років вважається ідеальною для корму тваринам через високий вміст білка. Він використовується в сільському господарстві завдяки своїй здатності очищати ґрунти та відкривати їх для майбутніх врожаїв. Його також можна знайти на кухні або залежно від країни, із зерна роблять борошно для створення тортів або навіть чаю. Антиоксидантна активність гречки в 2-12 разів вища, ніж у більшості інших зерен. Вміст білка становить від 10 до 12% від сухої маси.

АРГАНОВЕ МАСЛО

Арганова олія отримують з арганового дерева, дерева, ендемічного для Марокко та південно-західного Алжиру. Багатий вітаміном Е, антиоксидантами, він також використовується завдяки своїм косметичним властивостям. Дуже живить, регенерує та реструктурує, він ідеально підходить для підтримки бороди. Арганова олія, яку часто описують як чудодійну, додає автентичності жестів краси предків - універсальний вимір, що робить її такою чудовою.

МАСЛО ДЖОЖОБИ

Олія жожоба насправді є рідким воском, виготовленим із насіння жожоба, також відомого як дикий фундук, який росте в Південній Америці. Маючи коріння довжиною до 30 метрів, це дерево може затримувати вологу в пустельних грунтах і таким чином протистояти посухи. За своїм складом схожий на шкірне сало людини, він має неабияке спорідненість зі шкірою та волоссям. Застосовуючись при регулярних масажах, це масло відновить бадьорість та блиск.

СОЛОДКА МИГАЛЬДОВА МАСЛА

На додаток до своїх живильних та зволожуючих властивостей, масло солодкого мигдалю особливо допомагає регулювати вироблення шкірного сала. Ось чому воно використовується більш конкретно для лікування проблем шкіри голови або бороди, таких як лупа. Якщо у вас суха борода, це масло ідеально підходить для її живлення.

НІАОУЛІ ЕФІРНА МАСЛО

Ніаулі - дерево, яке родом з Нової Каледонії, з родини Миртових. Чесноти Ніаулі були відомі дуже давно. У деяких племенах його традиційно використовують для зцілення. Це природний антисептик, який ми зустрічаємо під назвою Гоменол у багатьох фармацевтичних препаратах для полоскання горла, зубних паст для очищення дихання ... Дуже потужний антибактеріальний та противірусний препарат, він також відомий як засіб для захисту від радіопротекторів.

КУНЖУТНУ ОЛІЮ

Кунжут - однорічна олійна рослина, родом з тропічної Азії і належить до сімейства Педалієві. Її культивують в Африці та Азії тисячоліття. Сезам також може бути першою рослиною, з якої близько 3500 років тому в Месопотамії було видобуто їстівну олію. Це масло легко проникає в шкіру і волосся бороди, пом’якшує їх, захищає від ультрафіолетових променів, живить і заспокоює подразнення.

БДЖІЛЬНИЙ ВІСК

Бджолиний віск має різні властивості, які роблять його корисним при проблемах зі шкірою та загальному догляді. Дійсно, він входить до складу багатьох косметичних продуктів та бальзамів, що використовуються для зволоження та захисту шкірної клітковини (зокрема, через багатство вітаміну А). Він використовується як:

- Інгредієнти в протиревматичних бальзамах,

- Пом’якшувальний та зволожуючий елемент всіх видів кремів та мазей (як заспокійливий та оксигенуючий крем для епідермісу,

- Захисний від сонця, холоду та вітру, що може дратувати шкіру,

- Протизапальний та санітарний засіб для епідермісу,

- Очищає шкіру голови та формує волосся та бороду.