Лабораторія Монсо - харчовий гліцерин; Веда Баланс Натуральна їжа

Харчовий гліцерин.

гліцерин

Гліцерин є агентом зволожуючий що надає желатинову текстуру та м’якість промисловій або домашній косметиці.

Засвоюваний гліцерин або гліцерин - це прозора рідина без запаху, що виробляється з рослинних олій, як правило, пальмової олії, сої або кокосової олії. Пальмова та кокосова олії - це природні суміші тригліцеридів; кожен тригліцерид складається з трьох жирних кислот, естерифікованих гліцерином.

Для ваших кремів, мила, шампуню та гелю для душу.

Для білизни гліцерин є ефективним і дуже ніжним засобом для виведення плям для прання вовни.

Гліцерин - природний засіб проти запору.

Багато побутових товарів, включаючи лосьйони, шампуні та зубні пасти, містять рослинний гліцерин. До цих продуктів додають гліцерин, оскільки він є зволожувачем; речовина, яка витягує вологу зі шкіри. У косметичному світі це має два практичних застосування. По-перше, гліцерин залишає вашу шкіру зволоженою. Наприклад, з цієї причини популярне гліцеринове мило. По-друге, для косметики, що забезпечує діючу речовину, зволожувач може підвищити розчинність активної речовини, полегшуючи її засвоєння шкірою.

Фармацевтичне застосування полягає у додаванні його до сиропів від кашлю та еліксирів. Він також використовується як консервант і пом’якшувач, що робить його ідеальним для таких засобів по догляду за шкірою, як мило, лосьйони, блиск для губ, косметика та скраби для тіла. У чому причина його додавання до предметів особистої гігієни? Це допомагає утримувати вологу. Усі типи шкіри добре переносять це без негативних наслідків.

Гліцерин захищає занадто суха шкіра заповнюючи міжклітинний матрикс шкіри, а також сприяє самому побудові структури шкіри. Зволожуючі властивості роблять його найкращим продуктом для сухої шкіри, оскільки він залучає саме ту кількість вологи, яка необхідна для зволоження шкіри. Це також створює бар’єр, який запобігає втраті вологи.