Африканський слон Повний файл та детальні фотографії - Тваринний інстинкт

ЗАГАЛЬНИЙ ОПИС АФРИКАНСЬКОГО СЛОНА

Африканський слон, також званий африканським саванним слоном, є рослиноїдні ссавці з сімейства елефантних дуже поширені на Африканському континенті.

повний

Він відрізняється від азіатського слона більшими розмірами, увігнутою спиною і більшими вухами.

Він один із найбільші наземні ссавці.

НАУКОВА КЛАСИФІКАЦІЯ ВИДІВ

  • Тваринне царство
  • Тип: Хорбетний хордат
  • Клас: Плацентарний ссавець
  • Порядок: пробосцидіан
  • Сімейство: Elephantidae
  • Рід: Loxodonta
  • Вид: африканський
  • Латинська назва: Loxodonta africana

ФІЗИЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ АФРИКАНСЬКОГО СЛОНА

Розріз:

Від 5 до 6 м для жінок та від 6,50 до 7,50 м для чоловіків

Висота в холці:

Від 2,5 до 3,5 м для жінок та від 3 до 4 м для чоловіків

Характеристики тіла:

Великі вуха, увігнута спина, зовнішні бивні

Вага:

3 - 4,5 тонни для жінок та 5 - 8 тонн для чоловіків

Найвища швидкість:

Вага/розмір трубки:

Хобот має довжину до 1,15 м і вагу до 130 кг

Довжина крил:

Бивні мають довжину до 3 м

Колір шерсті/шкіри:

Товстий, сірого кольору, майже гола шкіра, без волосся

Крик/шум:

Труба; він трубить

СРЕДНЕ СИТАННЯ І ХРАНЕННЯ АФРИКАНСЬКОГО СЛОНА

Географічний розподіл:

Місце життя:

Пахідерма живе в савані, степах, лісах, чагарниках, болотах, краях річок.

Дієта:

Рослиноїдні тварини

Тип харчування:

Африканський слон їсть траву, фрукти, листя, кору, коріння (від 200 до 300 кг їжі на день).

Він повинен багато пити, тому знаходитесь біля точки водопостачання. Хоча він може йти кілька днів без води, він може випивати до 200 літрів води на день.

СОЦІАЛЬНА СТРУКТУРА АФРИКАНСЬКИХ СЛОНІВ

Суспільне життя:

Африканський слон є стадна тварина які живуть стадами з десятків тварин. соціальна структура матріархальна, а отару очолює літня жінка, а за нею нащадки. Молоді самці виганяються з клану приблизно у віці 14 років і живуть безшлюбним життям, за винятком шлюбного сезону.

У слонів є глибоке почуття сім'ї і в клані присутня велика солідарність.

Слони мають велику здатність відчувати і висловити свої емоції, особливо під час смерті одного з їх споріднених.

Хижаки:

У ньому немає хижака через його великих розмірів. Однак лев може напасти на слоненят.