Апімонд - Ламінінова сироватка, регенерація та стійкість

Низький ризик*
* Відповідно до голосів користувачів
Компанія: Апімондія
Опис Apimond - сироватка з ламініном, регенерацією та стійкістю
Ламінінова сироватка, регенерація та стійкість
Переваги сироватки для лікування ламініном: регенерація, ліфтинг, стійкість, проти старіння та зморшок.
Інгредієнти Апімонд - сироватка з ламініном, регенерація та стійкість
Ступінь ризику:
Зверніть увагу на наступний інгредієнт:
Акація Сенегальська камедь, інгредієнт із середнім ризиком пошкодження, має функції парфумерного агента, клею та плівкоутворювача. Огляд косметичних інгредієнтів (CIR) попереджає, що цей інгредієнт є алергеном. Асоціація професійних та екологічних клінік попереджає, що цей інгредієнт може бути токсичним для імунної системи людини та дихальних шляхів, а також для алергенів.
Для детального опису клацніть на будь-який з інгредієнтів нижче:
Синоніми: ГОРЬКА ПОМАРАНЖОВА КВІТНА ВОДА; АУРАНТІЙ ЦИТРУ (ГОРЬКО-АПАРАНЖОВИЙ) КВІТНА ВОДА; ЦВІТОВА АВРАНЦІЯ AMARA КВІТНА ВОДА; ЦВІТОВА АВРАНЦІЙНА КВІТНА ВОДА
функції: Парфумерний засіб, засіб для догляду за шкірою, маскуючий засіб
- Вода з троянди Citrus Aurantium Amara (гіркий апельсин) представлена у вигляді водного розчину, отриманого перегонкою пелюсток квітки Citrus Aurantium Amara .
- Як маскуючий засіб він зменшує або пригнічує основний запах або смак продукту.
- Володіє тонізуючими властивостями, після використання дає відчуття доброго стану на шкірі та волоссі.
Рейтинг безпеки/інгредієнтів:
- Огляд косметичних інгредієнтів (CIR) вважає цей інгредієнт безпечним та дозволяє використовувати його в косметиці та засобах особистої гігієни.
Синоніми: ВОДА, ONSEN-SUI, ДЕІОНІЗОВАНА ВОДА, ДЕСТИЛОВАНА ВОДА, ОЧИЩЕНА ВОДА, ДІГІДОРОДОВОКСИД, ДИСТИЛОВАНА ВОДА
функції: розчинник
- інгредієнт, що міститься майже у всіх косметичних засобах та засобах особистої гігієни
- косметика та засоби особистої гігієни містять лише воду без токсинів, забруднювачів та мікробів
Рейтинг безпеки/інгредієнтів:
Відповідно до Керівних принципів щодо практичних процедур у виробництві косметичних засобів, Управління з контролю за продуктами та ліками (FDA) контролює якість води (званої "технологічною водою"), що використовується у косметиці та засобах особистої гігієни.
Є й інші компанії, які відповідають стандартам США. Фармакопея (USP) щодо чистоти води, що використовується в лікарських засобах. Очищена вода відповідно до цих стандартів готується з води, що підпадає під дію законодавства США. Агентство з охорони навколишнього середовища (EPA) щодо питної води. Він не містить інших речовин, доданих навмисно.
Синоніми: ГЛИЦЕРИН, ГЛИЦЕРОЛ, ГЛИЦИЛОВИЙ СПИРТ, КОНЦЕНТРОВАНИЙ ГЛИЦЕРИН
функції: денатурант, парфумерний інгредієнт, засіб для догляду за волоссям, зволожуючий засіб, засіб для догляду за порожниною рота, засіб для догляду за шкірою, захист шкіри, засіб, що зменшує в’язкість, розчинник
- алкогольна сполука, яка зустрічається природним шляхом, але може бути отримана синтетичним шляхом
- основа багатьох ліпідів
- воно може бути тваринного або рослинного походження
- врівноважує рівень води в шкірі для полегшення зволоження
- можна замінити сорбітом
Рейтинг безпеки/інгредієнтів:
функції: зволожувач
- синтетичний пептид, що містить аланін, ізолейцин, лізин, серин та валін.
Рейтинг безпеки/інгредієнтів:
функції: Зволожуючий крем, засіб для догляду за волоссям, засіб для догляду за шкірою
Він ефективний у засобах проти старіння; лікує зморшки.
Загальна кількість гіалуронану в шкірі людини оцінюється приблизно в третину загальної величини НА в усьому людському тілі.
З віком вміст гіалуронану в шкірі зменшується, що може сприяти втраті свіжості, зволоження, вологи та еластичності шкіри та призвести до розвитку зморшок. Це вирішується додаванням гіалуронової кислоти в косметику.
Його унікальна здатність проникати в шкіру та зволожувати, а також судинно-еластичні властивості роблять шкіру м’якшою та відновлюють її еластичність. Тому значний ефект проти зморшок.
Рейтинг безпеки/інгредієнтів:
- Форми гіалуронової кислоти в медичних рецептах безпечні для більшості людей.
- Недостатньо інформації про гіалуронову кислоту, щоб знати, чи безпечна вона при пероральному прийомі.
- Іноді гіалуронова кислота може спричинити біль і почервоніння при введенні.
- Підвищений тиск усередині ока може виникнути після того, як гіалуронова кислота використовується для хірургічного втручання на очах.
- Рідко гіалуронова кислота може викликати алергічні реакції.
функції: Засіб для догляду за шкірою
- Продукт, отриманий в результаті фільтрованого секрету одного або декількох видів равликів
антиоксиданти.
Цей інгредієнт містить:
- алантоїн - лікувальний, зволожуючий, заспокійливий, проти подразнюючу дію, нетоксичний, безпечний навіть для чутливої шкіри.
- колаген - забезпечує стійкість, міцність, гнучкість та стійкість шкіри
- еластин - білок, який допомагає підтримувати гнучкість шкіри, надаючи їй здатність згладжуватися, яка зменшується з віком, що призводить до зморшок або розтягування шкіри.
- гліколева кислота - працює як прекрасний відлущуючий засіб для шкіри, видаляє мертву шкіру, зберігаючи вологу в шкірі.
Дослідження підтвердили, що гель для екстракту равликів зменшує зморшки, шрами, плями, лікує вугрі та омолоджує шкіру.
Рейтинг безпеки/інгредієнтів:
- На сьогоднішній день цей інгредієнт не був оцінений відповідними комісіями, тому наявність побічних ефектів невідома.
функції: антиоксидант, тонізуючий засіб, в’яжучий засіб, засіб для догляду за шкірою
- Цей невеликий багаторічний чагарник росте на Юкатані, але зустрічається також у Карибському басейні, Бразилії, Техасі та Центральній Америці.
Вітамін С у складі ацероли є одним із корисних антиоксидантів, який може забезпечити захист від серцевих захворювань та раку. Вітамін С може захистити холестерин ЛПНЩ від окислення, а також може блокувати утворення нітрозамінів, які викликають хімічний рак.
Представляє хороше джерело інших поживних речовин, включаючи вітамін B, кальцій, залізо, біофлавоноїди, фосфор, яблучну кислоту, пантотенову кислоту, калій, магній.
Ацерола також містить мінеральні солі, які, як було показано, допомагають ремінералізувати втомлену та стресова шкіру. Це корисно для шкіри, допомагає зволожити її.
власний:
- потужний антиоксидант
- запобігає старінню шкіри
- загоєння
- стимулює вироблення колагену
- антипігментар
Рейтинг безпеки/інгредієнтів:
- Рослинні та рослинні інгредієнти, що використовуються в косметичних формулах, як правило, щадні та безпечні. Перед розміщенням готового косметичного продукту на ринку необхідно пояснити безпеку кожного інгредієнта відповідно до 21 CFR 740.10. Обґрунтування безпеки косметичних інгредієнтів може включати тести на подразнення очей та шкіри, а також на алергенність та мутагенність, залежно від передбачуваного застосування чи використання.
Синоніми: АРАБСЬКА ЯСНА; АКАЦІЯ ЯСНА; ЯСИНА АКАЦІЇ (АКАЦІЯ СЕНЕГАЛЬНА (L.) WILLD.); АРАБСЬКА ЯСНА; АКАЦІЯ; ГУМКА АКАЦІЯ ДЕАЛБАТА; АКАЦІЯ ЯСНА; АКАЦІЯ СЕНЕГАЛ; СИРОП ACACIA; АВСТРАЛІЙСЬКА ЯСНА; АКАЦІЯ ЯСНЯ
функції: Клей, парфумерний засіб, клей, плівкоутворювач.
Рейтинг безпеки/інгредієнтів:
Синоніми: КУКУРУЖНА ГУМЕНЬ ЦУКРОВОГО ЦУКРУ; ксантан
функції: в'яжучий, стабілізатор емульсії, засіб для догляду за шкірою, поверхнево-активна речовина, емульгуючий засіб, засіб, що підвищує в'язкість, плівкоутворювач
- полісахарид (полімер на основі цукру, вироблений бактеріями)
- кольоровий порошок, без запаху
- одержують при бродінні солодкої кукурудзи
- гелеутворення
- стабілізатор в емульсіях
- віскоза для прання виробів
- доданий до демінералізованої води не має ефекту
- дуже стабільний до + 70 ° C
- на нього не впливає рН композиції
- Підходить для будь-якого типу шкіри
- приготування гелів, легких лосьйонів, емульгованих кремів
- зміцнювальні гелі для контуру очей
- гелі після гоління
- гелевий дезодорант
- стабілізація емульсій
- згущення гелів для ванни
Рейтинг безпеки/інгредієнтів:
Управління з контролю за продуктами та ліками (FDA) дозволяє використовувати цей інгредієнт як пряму харчову добавку (стабілізатор, емульгатор, загусник, піноутворювач). Ксантанова камедь може також використовуватися в певних плавлених сирах та як непряма харчова добавка в полімерах, які контактують з їжею.
Відповідно до Положення № 1129/2011 про харчові добавки, прийнятий Європейською комісією, цей інгредієнт може використовуватися як харчова добавка.
Відповідно до Положення № 1130/2011 про харчові добавки, що використовуються в продуктах харчування (ферменти, барвники та поживні речовини), прийнята Європейською Комісією 2 грудня 2011 року, цей інгредієнт може використовуватися як харчова добавка під назвою E 415.
Синоніми: БІЛКИ, ОВОЧІ, ГІДРОЛИЗАТ; ГІДРОЛІЗАТ ПРОТЕЇНІВ
функції: засіб для догляду за волоссям, засіб для догляду за шкірою, антистатик
- Цей інгредієнт виробляється ферментативним або кислотним гідролізом рослинних білків (сої, пшениці, кукурудзи, вівса тощо).
Наприклад, соєві білки корисні завдяки своїм желюючим та емульгуючим ефектам. А білки пшениці корисні для волосся завдяки своїм зміцнюючим властивостям. Проникаючи в кору, вони забезпечують поповнення цистину для ослабленого волосся за допомогою хімічних процедур та регулярного догляду за ними.
Вони також покращують зовнішній вигляд сухої або пошкодженої шкіри за рахунок зменшення відшарування та відновлення пружності. Вони використовуються в засобах по догляду за волоссям, оскільки запобігають електризації волосся.
Рейтинг безпеки/інгредієнтів:
Адміністрація з контролю за продуктами та ліками (FDA) дозволяє використовувати цей інгредієнт як харчову добавку.
Огляд косметичних інгредієнтів (CIR) вважає цей інгредієнт безпечним і дозволяє використовувати його в косметиці та засобах особистої гігієни.
Синоніми: АЛАНІН, 3-ГІДРОКСІЯ; DL-серин; L-серин
функції: парфумерний інгредієнт, засіб для догляду за волоссям, засіб для догляду за шкірою, антистатик, роль маскуючого/неприємного запаху
- амінокислота, отримана гліцином
- Він міститься в м’ясі, молочних продуктах, арахісі, сої
- роль у збільшенні вироблення колагену, а отже, і еластичності шкіри
Рейтинг безпеки/інгредієнтів:
Серин затверджений Управлінням з контролю за продуктами та ліками (FDA).
Цей інгредієнт не оцінювався іншими комісіями та/або асоціаціями на місцях щодо ступеня ризику при використанні в косметиці та засобах особистої гігієни.
Синоніми: АРГІНІН; L-A-АМІНО-D -ГУАНІДІНОВАЛЕРНА КИСЛОТА
функції: парфумерний інгредієнт, засіб для догляду за волоссям, засіб для догляду за шкірою, антистатик, маскуюча/захисна роль
- амінокислота, що зустрічається в природі
- допомагає загоєнню ран
- він міститься в м’ясі, молочних продуктах, крупах
- має антиоксидантні властивості, сприяючи виробленню колагену в шкірі
Рейтинг безпеки/інгредієнтів:
Адміністрація з харчових продуктів та медикаментів (FDA) схвалила використання цього інгредієнта для безпосереднього додавання в їжу (GRAS).
Синоніми: L-ПРОЛІН; DL-пролін; (-) - (S) -ПРОЛІН; (-) -2-ПІРРОЛІДІНЕКАРБОКСИЛОВА КИСЛОТА; (-) -ПРОЛІН
функції: парфумерний інгредієнт, засіб для догляду за волоссям, засіб для догляду за шкірою, антистатик
- амінокислота з роллю у виробленні колагену в організмі людини
Рейтинг безпеки/інгредієнтів:
Синоніми: CHA
функції: Хелатуючий агент, антиоксидант
Каприлгідроксамова кислота чудово працює при нейтральному pH і має чудову ефективність як протигрибковий засіб.
Це єдина органічна кислота, яка може підтримувати свій деіонізований стан кислоти у цвілі, яка є потужним інгібітором.
Він може замінити традиційний консервант, якщо входить до складу інгредієнта косметики.
Це альтернатива парабенам.
Хелатні агенти реагують на утворення комплексів з іонами металів, які можуть впливати на стабільність та/або зовнішній вигляд косметики.
Рейтинг безпеки/інгредієнтів:
- Огляд косметичних інгредієнтів (CIR) дозволяє використовувати цей інгредієнт у косметиці та засобах особистої гігієни.
Синоніми: КАПРИЛ ГЛІКОЛ; 1,2-ДІГІДРОКСІОКТАН
функції: засіб для догляду за волоссям, засіб для догляду за шкірою, пом’якшувальний засіб, змочувальний засіб
- протимікробну, покращує ефективність косметичних консервантів
- він може утворюватися природним шляхом (у рослинах) або синтетичним шляхом
Рейтинг безпеки/інгредієнтів: