D-пантенол, пантенол або провітамін B5

Пропозиція діє в межах наявних запасів і не може поєднуватися з іншими знижками.

Косметично Пантенол - це незамінний фактор для здоров'я шкіри, волосся та нігтів. Він бере участь у синтезі кератиноцитів і розмноженні фібробластів, відповідальних за вироблення еластину та колагену.

волосся нігтів

Сильне зволоження та стимулятор клітинного метаболізму, пантенол - відмінна діюча речовина проти старіння шкіри .

Тести, проведені в Європі, показали здатність стимулює процес епітелізації та регенерації шкіри рекомендується в загоєння важких ран та післяопераційних трансплантатів.

Цілюще та антибактеріальне протизапальне, Провітамін В5 широко використовується у випадку шкірна алергія, укуси комах, опіки, вугрі та недоліки шкіри .

Кондиціонування волосся, fортотичний, оздоровлюючий та зволожуючий, глибоко проникає у волокно волосся, поліпшення текстури та здоров’я волосся підданий нападу, фізично та хімічно пошкоджений . Дефіцит Провітамін В5 викликає як вироблення надлишок шкірного сала і випадання волосся.

Провітамін В5, пантенол, пантотенова кислота, антистресовий вітамін або кофермент А, оскільки потрапляючи в організм, провітамін В5 перетворюється на кофермент А, кофермент, необхідний кожному клітині для росту та життя.

Коензим А бере участь у ліпідному обміні, регенерації шкірної тканини та слизових оболонок, регуляції інсуліну, адреналіну та порфірину. Він також діє на нервову систему та наднирники, звідси і назва Провітамін В5 як антистресовий вітамін.

Пантенол - це біологічно активна форма пантотенової кислоти, кислоти, що міститься у всіх живих клітинах і тканинах, необхідна для нормального функціонування метаболізму та вироблення гормонів. Він зустрічається у двох формах L та D.

З косметичної точки зору біологічно активною формою є D-Пантенол (декспантенол). Пантенол є незамінним фактором для здоров'я шкіри, волосся та нігтів, він втручається в синтез кератиноцитів і розмноження фібробластів, складових клітин сполучної тканини, відповідальних за вироблення еластину та колагену.

Численні тести, проведені в Європі, продемонстрували здатність провітаміну В5 стимулювати процес епітелізації та регенерації шкіри, що рекомендується для загоєння важких ран та післяопераційних трансплантатів.

Маючи активізуючі, кондиціонуючі та сильно зволожуючі властивості, провітамін В5 надає шкірі та волоссю бадьорості, еластичності, пружності та блиску.

Протизапальний загоюючий та антибактеріальний препарат, провітамін В5 широко застосовується при шкірній алергії, укусах комах, опіках, вуграх та недоліках шкіри. Потужний зволожувач і стимулятор клітинного метаболізму, пантенол є чудовим активним засобом проти старіння шкіри.

Капілярний кондиціонер, підсилювач, ревіталізатор та сильний зволожувач має здатність глибоко проникати у волокно волосся, покращуючи текстуру та здоров’я пошкодженого волосся, фізично та хімічно пошкодженого. Дефіцит провітаміну В5 спричиняє як надлишкове вироблення шкірного сала, так і втрату волосся.

ВЛАСТИВОСТІ

  • Стимулятор клітинного метаболізму
  • Стимулятор процесу епітелізації, прискорює процес загоєння шкіри
  • Сильне зволоження, зволоження
  • Пом’якшувальний засіб відновлює еластичність та еластичність шкіри
  • Відновлення, загоєння та відновлення
  • Активний засіб проти старіння, проти зморшок
  • Протизапальна, антибактеріальна, шкірна протиалергічна
  • Дуже добре переноситься, нежирна, підходить для всіх типів шкіри, включаючи чутливу шкіру
  • Пожвавлення, зміцнення та кондиціонування волосся та нігтів
  • Стимулює ріст волосся
  • Заспокоює подразнення та свербіж шкіри голови
  • Відмінний фіксатор
  • Він не згущується і не надає липкого вигляду волоссю
  • Висока проникаюча здатність у шкіру та волокна волосся

РЕКОМЕНДАЦІЇ

  • Він пошкодив, напав
  • Шорстка, пошкоджена пошкоджена шкіра (руки, ноги)
  • Суха, зневоднена шкіра та шкіра
  • Зріла, постаріла шкіра
  • Зволоження контуру очей
  • У вас прищі
  • Недосконалість шкіри
  • Роздратована шкіра, запалена навіть після гоління та епільована
  • Шкірна алергія, запалена шкіра, свербіж
  • Укуси комах
  • Рани, рани, що важко загоюються
  • Трансплантати, післяопераційні рубці
  • Опіки, сонячні опіки
  • Оздоровлене, ламке волосся
  • Пошкоджене сухе волосся
  • Розкол, пошкоджені наконечники
  • Проти випадіння волосся
  • Подразнення та свербіж шкіри голови
  • Стимулюючи ріст і регенерацію волосся
  • Поламані, ламкі нігті

ДУЖЕ ВАЖЛИВО НЕ ВІДПОВІДАТИСЯ ПРИ ТЕМПЕРАТУРІ НАД 45 ° C.

  • Не ковтати
  • Уникайте контакту з очима
  • Зберігати в недоступному для дітей
  • Дотримуйтесь рекомендованих концентрацій

РОЗЧИНІСТЬ

  • Розчинний у воді, водних розчинах, квіткових водах або в косметиці, що містить воду (можна додавати безпосередньо в лосьйони, креми, гелі, сироватки, молоко, шампуні, маски)
  • Нерозчинний в олії

  • Креми для шкіри та тіла: 0,3-1,5%
  • Лосьйони після пляжу: 0,5-2%
  • Антивікові сироватки: 0,4-2%
  • Шампунь: 1-1,4%
  • Кондиціонери, маски для волосся: 1-5%
  • 1 мл = 26 крапель

  • Розчин пантенолу, отриманий розведенням у воді для полегшення використання
  • Концентрація: 75% D-Пантенол
  • Назва INCI: Пантенол
  • Якість: ЕКСКЛЮЗИВНА КОСМЕТИКА

ОРГАНОЛЕПТИЧНІ ВЛАСТИВОСТІ

  • Зовнішній вигляд: рідина басків
  • Колір: безбарвний
  • Запах: без запаху

Зберігання: нормальної температури, захищене від вологи та світла. Після кожного використання щільно закривайте контейнер.

Презентація: ємність із темного скла, забезпечена крапельницею, 30 мл.

Кофермент бере участь у ліпідному обміні, регенерації шкірної тканини та слизових оболонок, регуляції інсуліну, адреналіну та порфірину. Він також діє на нервову систему та наднирники, звідси і назва вітамін В5 антистресовий вітамін. \ n

Пантенол - це біологічно активна форма пантотенової кислоти, кислоти, що міститься у всіх живих клітинах і тканинах, необхідна для нормального функціонування метаболізму та вироблення гормонів. Він зустрічається у двох формах L та D. \ n

З косметичної точки зору біологічно активною формою є D-Пантенол (декспантенол). Пантенол є незамінним фактором для здоров'я шкіри, волосся та нігтів, він втручається в синтез кератиноцитів і розмноження фібробластів, складових клітин сполучної тканини, відповідальних за вироблення еластину та колагену. \ n

Численні тести, проведені в Європі, продемонстрували здатність провітаміну В5 стимулювати процес епітелізації та регенерації шкіри, що рекомендується для загоєння важких ран та післяопераційних трансплантатів. \ n

Маючи активізуючі, кондиціонуючі та сильно зволожуючі властивості, провітамін В5 надає шкірі та волоссю бадьорості, еластичності, пружності та блиску. \ n

Протизапальний, загоюючий та антибактеріальний, провітамін В5 широко застосовується при шкірній алергії, укусах комах, опіках, вуграх та недоліках шкіри. Потужний зволожувач і стимулятор клітинного метаболізму, пантенол є чудовим активним засобом проти старіння шкіри. \ n

Капілярний кондиціонер, підсилювач, ревіталізатор та сильний зволожувач має здатність глибоко проникати у волокно волосся, покращуючи текстуру та здоров’я пошкодженого, фізично та хімічно пошкодженого волосся. втрата волосся. \ n

ВЛАСТИВОСТІ \ n

  • Стимулятор клітинного метаболізму \ n
  • Стимулятор процесу епітелізації, прискорює процес загоєння шкіри \ n00a0 \ n
  • Сильне зволоження, зволоження \ n
  • Пом’якшувальний засіб відновлює еластичність та еластичність шкіри \ n
  • Відновлення, загоєння та відновлення \ u00a0 \ n
  • Активний засіб проти старіння, проти зморшок \ n
  • Протизапальна, антибактеріальна, шкірна протиалергічна
  • Дуже добре переноситься, нежирна, підходить для всіх типів шкіри, включаючи чутливу шкіру \ n
  • Пожвавлення, зміцнення та кондиціонування волосся та нігтів \ n
  • Стимулює ріст волосся \ n
  • Заспокоює подразнення та свербіж шкіри голови
  • Відмінний фіксатор \ n
  • Він не потовщується і не надає липкого вигляду волоссю \ n
  • Висока проникаюча здатність у шкіру та волокна \ n

РЕКОМЕНДАЦІЇ \ n

  • Десять пошкоджених, підданих нападу \ n
  • Груба, пошкоджена шкіра, що зазнала агресії (руки, ноги) \ n
  • Суха, зневоднена шкіра та шкіра \ n
  • Зріла, постаріла шкіра \ n
  • Зволоження контуру ока \ n
  • У вас прищі \ n
  • Недоліки шкіри \ n
  • Подразнена шкіра, запалена навіть після гоління та епільована \ n
  • Шкірна алергія, запалена шкіра, свербіж \ n
  • Укуси комах \ n
  • Рани, рани, які важко загоюються \ n
  • Трансплантати, післяопераційні рубці \ n
  • Опіки, сонячні опіки \ n
  • Девіталізоване, ламке волосся \ n
  • Пошкоджене сухе волосся \ n
  • Розкол, пошкоджені наконечники \ n
  • Проти випадіння волосся \ n
  • Подразнення та свербіж шкіри голови \ n
  • Стимулювання росту та регенерації волосся \ n
  • Поламані, ламкі нігті \ n

ЗАСТЕРЕЖЕННЯ \ n

  • A \ u00a0nu se ingera \ n
  • Уникайте попадання в очі
  • Зберігати в недоступному для дітей місці \ n
  • Дотримуйтесь рекомендованих концентрацій \ n

РОЗЧИННІСТЬ \ n

  • Розчинний у воді, водних розчинах, квіткових водах або у водовмісних косметичних засобах (можна додавати безпосередньо в лосьйони, креми, гелі, сироватки, молоко, шампуні, маски) \ n
  • Нерозчинний в олії \ n

ДОЗИРОВАННЯ \ n

  • Креми для шкіри та тіла: 0,3-1,5% \ n
  • Лосьйони після пляжу: 0,5-2% \ n
  • Антивікові сироватки: 0,4-2% \ n
  • Шампунь: 1-1,4% \ n
  • Кондиціонери, маски для волосся: 1-5% \ n
  • 1 мл = 26 крапель \ n

СКЛАД \ n

  • Розчин пантенолу, отриманий розведенням у воді для полегшення використання
  • Концентрація: 75% D-Пантенол \ n
  • Назва INCI: Пантенол \ n
  • Якість: \ u00a0 ЕКСКЛЮЗИВНА \ u00a0КОСМЕТИКА \ n

ОРГАНОЛЕПТИЧНІ ВЛАСТИВОСТІ \ n

  • Зовнішній вигляд: баська рідина \ n
  • Колір: безбарвний \ n
  • Запах: без запаху \ n

Зберігання: нормальної температури, захищене від вологи та світла. Після кожного використання щільно закривайте контейнер. \ n

Презентація: ємність із темного скла, забезпечена крапельницею, 30 мл. \ n

Косметично Пантенол - це незамінний фактор для здоров'я шкіри, волосся та нігтів. Він бере участь у синтезі кератиноцитів і розмноженні фібробластів, відповідальних за вироблення еластину та колагену. \ n

Сильне зволоження та стимулятор клітинного метаболізму, пантенол є чудовою діючою речовиною проти старіння шкіри. \ n

Тести, проведені в Європі, продемонстрували здатність стимулює процес епітелізації та регенерації шкіри, що рекомендується в загоєння важких ран та післяопераційних трансплантатів. \ n

Цілющий протизапальний та антибактеріальний препарат, провітамін В5 широко застосовується у випадку шкірна алергія, укуси комах, опіки, вугрі та недоліки шкіри. \ n

Кондиціонування волосся, f ортотичний, оживляючий та зволожуючий, проникає глибоко у волокно волосся, поліпшення текстури та здоров'я пошкодженого, фізично та хімічно пошкодженого волосся.Дефіцит провітаміну В5 спричиняє як вироблення надлишок шкірного сала і випадання волосся. \ n