Досвід Т3

Варіанти теми
дисплей

Досвід Т3?

Я вже дуже довго живу без Т3. У мене тоді склалося враження, що Т3 може бути відповідальним за втрату ваги. До того ж я раптом більше не міг терпіти, коли лікувався від хвороби Лайма. Звучить часто, але так воно і є.

втрату ваги

Коли я повністю вимикав Т3, я ще більше схуд і мав набагато менше апетиту. Тож Т3 насправді не може бути відповідальним за втрату ваги або втрату м’язів. Я втратив за час без Т3 більше, ніж з. Якого біса?!

Слабкість надниркових залоз, безумовно, присутня, але через хворобу Лайма я не можу приймати кортизон. Я зробив це тоді (несвідомо, що у мене хвороба Лайма), і це мене вбило.

Сьогодні я додав Т3 до своїх 125 разів, просто тому, що мені було погано тижнями. це було лише приблизно 3-5 T3 (Thybon), і пан почувався набагато краще з ним. Я був більш пильним і зосередженим, і мені було не надто погано. Я почувався емоційно стабільнішим і не таким "озлобленим", як зазвичай. Енергія була кращою, я не втомлювався і так швидко виснажувався. Вперше за століття я відчув тягу і справжній апетит. Коротше кажучи: неймовірне покращення!

Кілька днів тому у мене був дуже, дуже поганий епізод, я прокинувся вранці з надзвичайно швидким серцем, тремтінням, нудотою, надзвичайно блідим. потім міг відновити речовину за допомогою склянки води з великою кількістю солі. Сьогодні ввечері я відчув легке серцебиття, але мені було не так погано, як при чистому Т4. Посилення є першим за останні роки.

Мій ТТГ завжди становить від 0,5 до 1,5. Мій FT4 завжди знаходиться на верхній межі значень (більше 2 років він крутиться майже без змін), тоді як FT3 досить низький. Помітно, як він відстає. Хтось може сказати "добре з низьким FT3, деякі добре", але звідки ці вдосконалення? Я теж не надто схвильований, можливо, мінімальний, але це нормально, коли ти додаєш Thybon на початку. Я говорю більше про інші позитивні покращення симптомів.

Чи можу я зараз припустити, що я маю лише незначний "допінговий" ефект від FT3 і що я почуваюся краще від цього, або дефіцит гомону є фактом, коли я поліпшуюся? У минулому я часто стикався з Т3 - це те, що він тривав максимум 2-3 дні, після чого, як правило, знову погіршувався. Тоді звідки це береться?

Я знаю, що без цінностей завжди важко, але серйозно: вони мені ніколи не допомагали! Це більше стосується розуміння симптомів та реакцій на Т3.

AW: Досвід T3?

У мене також є хвороба Лайма - хронічна стадія 3. Я знаю її вже 4 тижні. Я також одного разу отримав Корті - після короткого початкового вдосконалення я пішов повністю вниз. Сьогодні я знаю чому.

Наскільки я розумію, борелії спричиняють цю проблему Т3 загалом - я це вже прочитав, але на жаль, на даний момент не можу її процитувати. Борелії також спричиняють значну втрату ваги.

Проблема хвороби Лайма полягає в тому, що вона може повертатися знову і знову, незважаючи на успішний антибіоз, оскільки вона може "ховатися" глибоко в тканині, і якщо виживуть деякі, ви нібито позбулися тварини лише після інфузійної терапії антибіотиками.

Те, що ви описуєте, звучить як епізод бореліозу. Втома (я це дуже добре знаю), втрата апетиту тощо - також свідчення цього.

Що вам слід зробити зараз: зробіть ще один LTT і перевіряйте активність.

Я приймаю від 0,025 до 0,04 Т3 близько 2 років (якось мені потрібно більше цього влітку), і я можу це досить добре переносити. Але я не можу взяти кожен Т3. Можливо, ви зміните препарат?

Я приймаю Biologo Lyme (чудовий засіб Borre!) І олію Rizol Zeta протягом 2 тижнів. Дуже добре допомагає - я отримую від цього симптоми детоксикації (Герксгеймер) - Я не буду вводити інфузії кілька тижнів, тому що в даний час це не приносить користі (мене лікує лікар, який поєднує природу зі шкільною медициною.

Можливо, я міг би тобі допомогти.

Змінено Sunshine2 (13.07.10 о 9:32)