Ефірна олія мирри (комміфора мирра) 5 мл

  • Купуйте мінімально 4 штуки і ви маєте знижку 3%
  • Купуйте мінімально 8 штук і ви маєте знижку 5%

Ефірне масло миро - опис, рекомендації

З давніх часів смола мирри використовувалась як за аромат, так і за чудові властивості на тілі та дусі. Високо цінується в стародавньому світі, використовується як ліки китайцями, греками та єгиптянами, він згадується у Старому Завіті як використаний у християнських літургійних святах.

мирри

Ізмір - чагарник, корінний у Сомалі та Ефіопії, який виростає до 5 метрів у висоту. Коли кору зрізають, дерево виділяє жовтувату тягучу смолу, яку після висихання переганяють парою, отримуючи таким чином ефірну олію.

На сьогоднішній день смирна застосовується в традиційній китайській медицині, аюрведі, унані та алопатичній медицині.

Інші назви: олія мирри

Спосіб виробництва: дистиляцією парою із сухої олійної смоли

Органолептичні властивості: рідина середньої в’язкості, жовто-коричневого кольору

Опис нюху: сильний, теплий і злегка солодкуватий запах, з дерев’яними і смолистими нотками

Основні сполуки: фураноеудезма-1,3-дієн, ліндестрен, курцерен

Інгредієнт (INCI): олія мірри комміфори

Властивості олії мирри

  • цілитель шкіри, ремонтник шкіри
  • антисептичний, протиінфекційний
  • стимулює регенерацію шкіри
  • протизапальний, знеболюючий
  • протиінфекційний, противірусний, паразитичний, очищаючий
  • заспокійливий, втішний, сприяє медитації
  • есенція з базовими нотами для парфумів

  • загальний догляд за шкірою з проблемами
  • догляд за зрілою, постарілою шкірою
  • догляд за шкірою від вугрів
  • рани, важкі рубці, потріскана шкіра, екзема, виразки
  • шкірні інфекції
  • чоловічі засоби по догляду, після гоління
  • гінгівіт, афти, абсцеси, пародонтит, стоматит
  • сонячний опік, незначні опіки
  • тривоги, фобії
  • гіпертиреоз, гіперактивність

Як використовувати в косметиці та ароматерапії

  • - це продукт, який не використовується як такий на шкірі, лише як інгредієнт косметики та композицій для ароматерапії
  • звичайне дозування в косметичних композиціях 0,5 - 2%
  • як інгредієнт для приготування кремів, бальзамів, сироватки, масок, мазей, масляних сумішей
  • як інгредієнт зубної пасти, ополіскувача для рота, полоскань для полоскання горла, масажу ясен
  • розведений в рослинній олії, застосовується масажем вздовж хребта або грудної клітки
  • разом з іншими есенціями для створення парфумів
  • трансляція в ефірі, для спокійної, втішної атмосфери

Зберігання: у сухому та прохолодному місці, подалі від прямого світла

Дані безпеки, заходи безпеки:

  • як правило, перед використанням косметичного препарату бажано провести тест на згин ліктя принаймні за 24 години до нанесення
  • уникайте попадання в очі
  • протипоказаний у першому триместрі вагітності
  • Зберігати в недоступному для дітей
  • зовнішнє використання; внутрішнє застосування рекомендується під керівництвом лікаря або ароматерапевта.

Застереження. Вказівки, властивості та використання продуктів, представлених на сайті, базуються на літературі, доступній у книгах, наукових публікаціях, довідкових веб-сайтах у галузі фітотерапії та ароматерапії, журналах косметики та косметичної хімії, а також на документації, отриманій до виробника або постачальника. Однак інформація надається в інформаційних цілях, жодним чином не є медичною інформацією і не може брати на себе відповідальність. Для будь-якого медичного використання слід проконсультуватися з лікарем.