Календула мацерує необхідні речі Ізабелли

Походить із середземноморських регіонів, календула - рослина з красивими яскраво-оранжевими квітами. Мацеровані в соняшниковій олії, вони забезпечують винятковий жирний мацерат для запаленої або роздратованої шкіри. Масляний мацерат календули, багатий природно фарадолом, справді заспокоїть усі типи запальних проблем. Додавши до цього його заспокійливі, живильні та зміцнюючі властивості шкіри, ви отримаєте ідеальний засіб для чутливої шкіри! Латинська назва: Calendula officinalis L. Використана частина: Квіткові верхівки.
Основні властивості жирного мацерату календули
Характеристика та склад
Жирний мацерат календули отримують при мацерації квітів календули офісіналіс Л. Його склад може змінюватися залежно від використовуваної олії для мацерації, але його властивості та використання залишаються однаковими. Наведена тут інформація стосується мацерації квітів календули у соняшниковій олії. Серед людей чутливий до айстрових, цей жирний мацерат може викликати алергічну реакцію.
Косметичні особливості
Органолептичні показники
- Зовнішній вигляд: масляниста рідина
- Колір: оранжево-жовтий до червоного
- Запах: квітковий, злегка гіркий
Характеристика рецептури
- Неомилювані та активні інгредієнти: каротиноїди, фарадіол, флавоноїди
- Індекс комедогенності: 1 (= низький комедогенний)
- Середній індекс омилення: 188
- Окислювальна стабільність: чутлива
- Стійкість до високих температур: чутлива
- Назва INCI: екстракт квітки календули лікарської
Склад жирнокислого
- олеїнова кислота (омега 9 MUFA): від 14 до 40%
- лінолева кислота (PUFA омега 6): 3,5-20%
- пальмітинова кислота (AGS): від 4 до 9%
- стеаринова кислота (AGS): від 1 до 7%
Фізичні характеристики
- Щільність при 20 ° C: від 0,910 до 0,930
- Точка спалаху:> 175 ° C
- Індекс перекису: сонячний опік, опік
Жирний мацерат календули широко визнаний своїми протизапальними властивостями. Щоб довести це, було проведено дослідження надкритичного вилучення CO2 з квітів календули, щоб виділити деякі його компоненти. Виявляється, ліпофільні компоненти, що знаходяться в мацераційній олії, відповідають за цю властивість: вони є фарадіолами. Ця протизапальна властивість дозволяє жирному мацерату календули знімати почервоніння, спеку та біль від сонячних опіків або легких опіків. Олія для мацерації, зі свого боку, глибоко живить шкіру, сприяючи швидшому відновленню.