Касторова олія 100мл, рослина Solaris
13,20 RON
Касторове масло, яке регулярно застосовують на коренях волосся і шкіри голови, корисно для: росту волосся; потовщення волосся, яке починає рідшати; профілактика пошкодження волосся; лікування сухого волосся; блиск і зволоження волосся та шкіри голови; запобігання висихання шкіри голови; попередження посічених кінців. Касторове масло є ефективним і зручним рішенням при екземі, поверхневих ранах або сухості шкіри.

- Касторова олія - це жовтувата рідина, що добувається з насіння рицини.
Як воно споживається
- Для лікування запору бажано приймати по чайній ложці олії щоранку. Його можна вживати з апельсиновим соком для кращого смаку. Бажано не зберігати цей засіб більше 3 днів.
- Для лікування кишкових паразитів передбачається введення касторової олії паралельно з гарбузовим насінням. Так, вранці натщесерце приймайте 10-20 г гарбузового насіння, потім візьміть одну-дві столові ложки касторової олії. Лікування слід спостерігати протягом семи днів.
- Для лікування шкірних захворювань рекомендується змащувати уражені ділянки касторовою олією, яку вранці видаляють милом і теплою водою.
- Для догляду за волоссям масло наносять на шкіру голови та волосся, залишають діяти, потім шампунем.
- Касторове масло можна використовувати просто або в поєднанні з іншими інгредієнтами для приготування масок для волосся.
Як це працює
- Застосовуючи всередину, рицинова олія є потужним проносним, особливо ефективним при лікуванні запорів.
- Касторове масло також ефективно проти кишкових паразитів.
- Касторове масло, яке регулярно застосовують на коренях волосся і шкіри голови, корисно для: росту волосся; потовщення волосся, яке починає рідшати; профілактика пошкодження волосся; лікування сухого волосся; блиск і зволоження волосся та шкіри голови; запобігання висихання шкіри голови; попередження посічених кінців.
- Касторове масло є ефективним і зручним рішенням при екземі, поверхневих ранах або сухості шкіри.
Для того, що ми рекомендуємо
- Для внутрішнього застосування, при запорах, кишкових паразитах. Для зовнішнього використання, для догляду за волоссям або шкірою.