Конджак - корінь диво з Азії
Яку діючу речовину отримують з кореня коньяку?
Приблизно половина складається з глюкоманнану. Це крохмальний, несмачний інгредієнт. Друга половина складається з крохмалю, жиру, целюлози та мінералів. Глюкоманнан може поглинати до 50 разів більше води.

Область застосування зменшення ваги
Через свою величезну здатність до набрякання він дуже популярний у дієтичному секторі. Капсули з діючою речовиною та великою кількістю води набрякають у травному тракті, і відчуття ситості досягається дуже швидко. Глюкоманнан також зв’язує жир.
Позитивний вплив на очищення товстої кишки допомагає схуднути. 3 грамів на день має бути достатньо, щоб спричинити втрату ваги. Побічні ефекти не відомі. Достатній запас води є обов’язковою умовою в будь-якому випадку, інакше виникнуть запор і великі кишкові проблеми. Щодня потрібно не менше 2 літрів.
Ще одне застосування для зміцнення здоров’я - використання борошна. Наприклад, виробництво макаронних виробів та печива є найпоширенішим. Він також використовується як загусник в різних стравах.
Область застосування косметики
Зволожуючий ефект необхідний у косметичному секторі.
Губки, виготовлені з волокон коньяку, особливо приємні для шкіри. Вони використовуються для догляду за дитиною та особливо чутливою шкірою. За шкірою доглядають природним чином, очищають до пір і без подразнень. При псоріазі або інших шкірних захворюваннях, таких як екзема, губка-коньяк є ефективним засобом догляду.
Непомітні губки в сухому стані шорсткі, але м'які і дуже приємні у воді. Konjac використовується в різних косметичних продуктах. Konjac також використовується для розгладження шкіри та поліпшення кольору обличчя та зволожуючих рідин. Оскільки волокна є природними основними, вони допомагають регулювати кислотний баланс шкіри.