Косметика переваги активованого вугілля

переваги

Активоване вугілля використовувалося століттями для очищення та детоксикація. Активоване вугілля - це в основному вуглецевий матеріал, який активується парою, щоб мати більше пор і більшу площу поверхні. Більша площа поверхні та більші пори наявного деревного вугілля можуть дозволити токсинам та іншим хімічним речовинам зв’язуватися між собою за допомогою процесу, відомого як адсорбція. Цей чудовий чорний порошок діє як хімічний магніт, щоб позбавити все, до чого торкається, домішок і токсинів.

У косметиці ?

Активоване вугілля - це абсолютно новий, універсальний інгредієнт краси, який можна використовувати різними способами шкіри, волосся та здоров'я. Активоване вугілля має надзвичайно красиві властивості для шкіри та волосся, що робить його одним з найкращих природних інгредієнтів для догляду за шкірою та волоссям. Випадання волосся і затримка росту волосся можуть бути пов’язані з різними причинами, такими як засмічення волосяних фолікулів, інфекції шкіри голови, лупа, забиті пори тощо. Активоване вугілля може допомогти вам повернутися до вашого природного режиму росту волосся і навіть прискорити ріст волосся! Ось як можна використовувати активоване вугілля для екстремального росту волосся та його переваги.

Для благополуччя вашої шкіри

Наша шкіра - це живий орган, який має свої пори. Ці пори, разом з проникною оболонкою шкіри, дозволяють хімічним речовинам і токсинам проникати як всередину, так і поза ним. Прищі є безліч можливих причин, включаючи засмічення пір, бруд та бактерії на поверхні шкіри, надлишок жиру та неправильне харчування. Нанесення активованого вугілля на шкіру видалить детрит з поверхні шкіри і навіть може витягти токсини з-під шкіри. Антибактеріальні характеристики деревного вугілля також можуть допомогти полегшити інфекції або запобігти їх виникненню.

Хоча ми не відразу пов'язуємо вугілля зі здоровою шкірою або засобами для догляду за шкірою, активоване вугілля може похвалитися своїм потенціалом для краси шкіри, залучаючи олію, бруд та масло.

Поглинаючі сили

Активоване вугілля притягує бактерії, отрути, хімічні речовини, бруд та інші мікрочастинки до поверхні шкіри, допомагаючи вам отримати ідеальний колір обличчя та боротьба з прищами. Вугілля не метаболізується і не адсорбується організмом, але його можна використовувати для лікування деяких токсичних укусів та дезінфекції деяких ран. Доведено, що порошок активованого вугілля в тисячі разів поглинає власну масу до шкідливих речовин, що робить його популярним інгредієнтом масок для обличчя.

Протягом дня токсини з навколишнього світу забивають нам пори. Коли пори шкіри не чіткі, колір обличчя також не проявляється. «Активоване вугілля», що використовується в масках для обличчя, зв’язується з порами і допомагає позбавити їх від бруду, роблячи їх менш помітними (саме шкірне сало та бруд змушують їх виглядати більше).

Ідеально підходить для масок для обличчя

Активоване вугілля - це ніжний ексфоліант. Це дозволяє злегка дряпаючи відмерлі клітини на поверхні шкіри. Він також висмоктує домішки з шкіри. Все це відкриває нову, молоду, сяючу шкіру внизу. Отже, якщо ви страждаєте від рубців від вугрів, темних плям, плям та гіперпігментації, допомагає активоване вугілля освітліть шкіру, м’яко відлущуючи.

Це також має протизапальні властивості, що загоюють плями, гіперпігментацію та зміну кольору шкіри, спричинені запаленням. Це також допомагає освітлити шкіру.

Активоване вугілля також освітлює пахви! Це робиться, обережно, але ефективно видаляючи темну мертву шкіру, яка покриває пахви. Якщо ми будемо регулярно користуватися ним, ми побачимо різницю. А для досягнення результатів у всьому тілі, використовуйте активоване вугілля щодня.