МАЙКОВА ОЛІЯ НАСІННЯ 5 МЛ
бджільництво
Какао-кава цикорій
Крупи
спеції
Солодощі
Сушені фрукти та овочі
Бобові
Цільнозернові макарони
Продукти, що не містять глютену
Насіння та горіхи
Соки сиропи та безалкогольні напої
суперфуд
Оцтові олії соуси та жири
Лікарські вина
Цукор та натуральні підсолоджувачі
Рекомендовані товари за тарифами

0748011080
[email protected]


Ефірна олія насіння моркви отримується з дикої моркви, а не з вирощеної для харчових продуктів. Це однорічна або дворічна рослина, з волохатим листям і біло-фіолетовими мереживними квітами.
На додаток до багатьох переваг, олія насіння моркви є великим джерелом вітаміну А і може бути додана в будь-яку косметичну суміш, присвячену шкірі. Це потужний детоксикант, стимулює процеси омолодження шкіри, ідеально підходить для додавання композицій для підтримки або відновлення еластичності шкіри. Одночасно він ефективний проти різних шкірних проблем, таких як псоріаз, екзема, соковиті рани, виразки або фурункули. Допомагає регенерувати шкірні тканини, утримує зморшки під контролем, а також відомий для полегшення пігментних плям, мелазми.
Він має майже магічний ефект, омолоджуючи шкіру, не тільки пом’якшує та розгладжує, але й допомагає формувати нові клітини. Кілька крапель, доданих до складу, достатньо, щоб скористатися регенеруючими властивостями.
Не слід плутати з мацератом на основі рослинного масла, отриманого з кореня моркви.
Відповідно до Європейської директиви, зміна 7 щодо косметики (2003/15/EC) деякі природні сполуки можуть представляти алергічний ризик: лімонен
Спосіб отримання: перегонкою з насіння парою
Географічна зона походження: Балкани/Індія
Презентація: прозора золотисто-жовта рідина, середньої в'язкості
Примітка запаху: середній
Смак: трохи солодкий і їдкий, землистий
Як парфум він відповідає: кедрову деревину, цитрусові олії, герань, пряні олії
Основні компоненти: a-пінен, камфен, b-пінен, сабінен, мірцен, y-терпінен, лімонен, b-бісаболен, геранілацетат, каротол