Масло Нім рятує проблемну шкіру

Якчерв'як алоеабо ши до нього, масло німу пройшло довгий шлях, щоб знайти місце в нашій косметиці.

рятує

Здатний жити 200 років, нім дає до 30 кг насіння. З них ми холодно витягуємо масло з потужним ароматом, яке використовується в аюрведичній медицині.

Масло для багаторазового використання

Його здатність до стійкості до дрібних тварин і посухи викликає повагу. Настільки, що дерево є святим у країні.

Однак продаж фітосанітарних продуктів, виготовлених з німової олії, у Франції заборонений. Критикується його вплив, особливо на бджіл.

Ми забуваємо про вугрі та прищі

Природний детоксикант, масло німу також є очищувачем крові. Аюрведичні лікарі використовують його для боротьби лихоманка

У галузі косметики хвалять її достоїнства проти вугрів, дріжджових інфекцій та інших шкірних інфекцій. Багатість олеїнової кислоти зволожує та живить шкіру. Ми навіть надаємо йому протигрибкову силу.

З ними слід поводитися обережно

Крім того, масло німу чутливе до перепадів температур. Нижче 25 ° C він твердне. Потім ми пропускаємо пляшку під гарячу воду, щоб знайти рідку консистенцію.

Нарешті, його використання не рекомендується вагітним жінкам або тим, хто планує зачати дитину.