Мерлін - профіль, період розмноження, їжа, фотографії птахів, презентація

Мерлін (Falco columbarius) належить до роду соколів. У народі його ще називають карликовим яструбом. Якщо ім’я Мерлін звучить знайоме одному чи іншому з вас, то пам’ятайте, що за легендою це був наймогутніший фокусник у світі і вчитель короля Артура.
Тепер до Мерліна (птаха), найменшого сокола (приблизно 28 см), якого ви можете спостерігати в природі. Ви можете побачити Merlin в Північній Європі.

мерлін

Де розмножується Мерлін? Зони його розмноження знаходяться в Ісландії, Фарерських островах, Шотландії та північній Скандинавії. На Фарерських островах Мерлін називають «Смирілом» (пігмей-соколом). Мерлін (хижий птах) є одним із тренерів. Час від часу ви можете бачити його в Німеччині як зимового гостя. Ми спостерігали Мерліна в природі в Скандинавії, на піднятому болоті з прилеглими березовими лісами. Мерліни люблять відкриті та напіввідкриті пейзажі, оскільки переважно ловлять здобич у польоті. Гиркол (Falco rusticolus) - найбільший сокіл у світі.

Зовнішній вигляд Мерліна (Есмереон)

Як виглядає Мерлін? Я покажу вам кілька фотографій про зовнішній вигляд, рішучість та опис. Самці та жінки Merlin виглядають по-різному. Самка більша (30 см) і важча (220 г). Натомість самець Мерлін має більш красиве оперення. Самець Мерлін має плоску голову зі світлою лінією над очима, невелику темну смужку бороди, синьо-сіру спинку, а нижня сторона світла з коричневими смугами. У польоті ви можете побачити його загострені крила і темні крила рук, а також широку кінцеву смугу на світлому хвості. Приблизно на 26 см, самець Мерліна має приблизно такі ж розміри, як польовий дрозд, який також розмножується на його території. Якщо ви шукаєте лише види, вік, ворогів, вагу, тривалість життя, період розмноження, розмах крил або розмір, тоді дивіться нижче у профілі для дітей.

Самка має темну голову із заплющеними очима та типову смужку бороди, яку мають усі соколи. Спинка коричнева, а нижня сторона світла з коричневими смугами. У Merlin темні очі і жовті ноги.

Селекційна поведінка Мерліна

Спосіб життя та поведінки: Як і інші види соколів, Мерлін не будує власного гнізда. Він використовує існуючі гнізда ворон, сорок та бусарі. І тому час від часу виникають суперечки щодо дерновини. Сватання Мерліна починається в лютому. Коли розмножується Мерлін? Мерлін має щорічний розплід з квітня по червень. Мерліни також дуже часто розмножуються на землі, як і філин. Потім вони обертають невеличку западину і кладуть туди яйця. Мерлін відкладає 3-6 яєць коричневої плямистості. Інкубаційний період (інкубаційний період) становить приблизно 30 днів, а період пташенят (період гніздування) приблизно 28 днів. Обидва батьки забезпечують молодих продуктами харчування.

Так само, як сапсан і пустеля, Мерлін будує магазин запасів. Самка перші кілька днів залишається в гнізді і годує молодняк. Самець гарантує, що їжі завжди достатньо. Дієта складається переважно з птахів, великих комах та дрібних ссавців. Скільки комах і птахів, яких Мерлін з'їдає по відношенню один до одного, можна побачити, досліджуючи склепіння. Детальніше про склепіння, під склепіннями або кулями павука. Ворогами Мерліна є такі, як сови, тюлені, канюки, люди та ворони.

Ми змогли побачити самця Мерліна, який полював у своєму середовищі проживання. Він шукає свою здобич із піднятої шкури. Потім він летить дуже близько до землі і швидко блискає. Потрібно бути обережним, щоб не втратити його з виду. Він завжди був за Луговим Піпітом, бо вони були найпоширенішими на його території. Його техніку полювання можна порівняти з технікою горобця.

Тут я показую вам маленького сокола, який вилупився в інкубаторі і якому лише один день. Ось так виглядають всі маленькі яструби. Різниця лише в розмірах. Ви можете знайти більше інформації про соколів на моїй сторінці: пустеля або сапсан. Якщо ви хочете знати щось про соколів/видів соколів у Гамбурзі чи Німеччині, то відвідайте мою сторінку Falken у Гамбурзі чи Falken.

Скрізь небезпека для хижих птахів. Інформацію про охорону (захист видів) Мерліна можна знайти у Федеральному законі про охорону природи. Мерлін (птах) може дожити до 12 років у природі. Багато Мерлін все ще стають жертвами незаконного відстеження хижих птахів. Веселіться на моїх сторінках, наприклад короткоуха сова або шелдак.
І як завжди в кінці, три фотографії, цього разу Мерлін. Тепер отримайте задоволення від власного спостереження за птахами, адже спостереження за птахами - це завжди весело.

Оскільки я часто отримую запити щодо профілів, зараз є невеликий профіль про Merlin, а також назва на різних мовах, наприклад, латиною, англійською, іспанською, французькою та італійською.

Профіль Мерлін для дітей

Наукова назва: Falco columbarius
Англійська назва: Merlin
Іспанська назва: Есмереон
Французька назва: Faucon émerillon
Італійська назва: Smeriglio
Родина: Соколи (Falconidae)
Рід: Соколи (Falco)
Визначення статі: самки більші
Розмір: 30 см
Вага: 220г
Розмах крил: 64 см
Швидкості: нижче швидкості птахів
Дзьоб: нижче форми дзьоба
Спілкуйтеся: мовою птахів
Розплід: 1 рік розплоду
Все про пташині гнізда
Сезон розмноження/спаровування: з квітня по червень
Сезон розмноження: з квітня по червень
Місце розмноження: дерево
Кількість яєць/розмір кладки: 3-6
Інкубаційний період: 30 днів
Тривалість пташенят: 28 днів
Харчування: птахи, великі комахи, дрібні ссавці
Вік: тривалість життя 12 років
Перелітний птах: Так
Вороги: сови, канюки, яструби, ворони, люди, зміна клімату
Особливість: найменший хижий птах/хижий птах у світі
Коли Мерлін вчиться літати
Все про линьку птахів
П'ять почуттів від Мерліна
Червоний список: так
Подальші видові профілі та інформація про тему соколів, під профілями хижаків або соколами.

Мене часто запитують: "Я знайшов хвору птицю, що мені робити?" Ви можете знайти відповідь у розділі Часті запитання, Знайдено хворого птаха - що робити?

Якщо ви хочете дізнатись щось про знання птахів, відвідайте мої сторінки: Що знають птахи та розумні ворони. Мій сайт дуже корисний для проектів у дитячому садку, районній школі, середній школі, університеті та школі для читання лекцій та рефератів з біології, зоології, в спеціалізованих класах, для робочих листів, для профілів видів та для презентацій або для реферату в класі біології популярний. Тут ви знайдете все для вашого шаблону профілю (початкова школа, середня школа, середня школа) про птахів.
Є додаткові сторінки для птахів для дітей дошкільного та для дітей початкової школи, наприклад із зображеннями пташенят або портретами птахів. Внизу сторінки ви завжди знайдете список інших спостережень за птахами.

У нас є найкрасивіші спостереження за птахами в Європі в Ісландії, Скандинавії (Норвегія, Швеція, Фінляндія, Данія), Голландії, Австрії, Франції, Італії, Швейцарії, Бельгії, Люксембургу, Іспанії, в Німеччина в Берліні, в Гамбурзі на Ельбі, в Бремені, в Північному Рейні-Вестфалії, в Баден-Вюртемберзі, в Рейнланд-Пфальці, в Гессі, в Саарі, в Баварії, в Шлезвіг-Гольштейні, в Мекленбурзі-Західній Померанії в Люциці, в Тюрінгії, виготовлений у Бранденбурзі, Саксонії-Ангальт та Нижній Саксонії.

Спостереження, фотографії, фотографії птахів та автор: Герхард Бродовський Гамбург