Рослинний гліцерин - 1 кг 25% - 1 літр
1-літрова пляшка рослинного гліцерину

Основний продукт для косметики
Ми знаходимо гліцерин у різноманітних косметичних продуктах, домашніх чи ні. Ця безбарвна і рідка речовина має переваги, необхідні для виробництва гелів для душу та шампуню. У багатьох кустарних милах, виготовлених за допомогою холодного омилення, його є велика кількість, що робить їх м’якими та приємними у використанні.
Не завжди легко розшифрувати довгий перелік інгредієнтів косметичного засобу, придбаного в магазині. Однак важливо знати, що ми наносимо на шкіру. Під номіналом гліцерин, синтетичний, тваринний або рослинний гліцерин. На жаль, походження товару не завжди вказується на етикетці, оскільки воно не є обов’язковим. Виробник повинен вирішити, вказувати чи ні гліцерин рослинного походження.
Властивості рослинного гліцерину
Рослинний гліцерин отримують шляхом омилення жирної речовини. Олія рослинного походження (або жир) змішується з содою, що викликає хімічну реакцію, і отримують гліцеринове мило. Потім мило відокремлюють від гліцерину, щоб отримати майже чистий продукт. Рослинний гліцерин складається з гліцерин. Для високої якості виберіть товар Без ГМО.
Однією з головних переваг рослинного гліцерину є те, що він ідеально поєднується з водою та спиртом. Він, безперечно, притягує воду, що надає їй певної зволожуючої та зволожуючої сили. Таким чином, його можна без проблем використовувати на водних фазах домашнього косметичного догляду.
Використання рослинного гліцерину
У косметичних процедурах ручної роботи можна включати рослинний гліцерин Максимум 10%, загальної ваги всіх інгредієнтів (1 г = 0,8 мл). Він легко включається в гелі для душу та домашні шампуні, а також у бальзами для губ та зволожуючі креми, до 2-5% для останнього препарату.
Рослинний гліцерин, як відомо, посилює сприятливий вплив водний мацерат. Дійсно, це сприяєвидобуток природних активів рослини. Щоб зробити гліцериновий мацерат, швидкість може бути вищою, ніж в іншому рецепті (половина води, половина гліцерину). Ця частка обумовлена тим, що ми рідко використовуємо чистий рослинний мацерат, він у будь-якому випадку буде розбавлений іншим продуктом, що призведе до чергового зниження рівня гліцерину.
Гліцерин - це безбарвний зволожувач без запаху. Застосовується у виробництві мила та косметичних засобів.
Поради щодо використання
Волосся: Включіть у свій шампунь, щоб зволожити та пом’якшити сухе, пошкоджене волосся.
Тіло: Змішайте з гелем для душу, щоб зволожити та захистити шкіру.
Косметика: Приготуйте свій крем з рослинним гліцерином.
Нанесіть невелику дозу гліцерину вранці та ввечері на тіло (обличчя, шию тощо), а потім зробіть масаж.
Інгредієнти
100% рослинний гліцерин при 99,5% гліцерину. Без ГМО.
Вага нетто: 1250
Чистий обсяг: 1000 мл